Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
Ugyan úgy bele-bele torzít nekem is néha. Igaz csak az 1-es verzió van nekem belőle. Sok frekvenciát kipróbáltam, de nekem maradt a helyzet. Amit viszont észrevettem, hogy baromi sok különbség van telefon és telefon között. Iphone-ról szól a legjobban, ott nekem nem is torzított egyáltalán. Én alapesetben egy sony Z2-t használok és egy huawei m2 tabot. A tablet bt-je siralmasan teljesít, pedig ott virít a harman kardon felirat a hátulján,de úgy néz ki csak a hangszórókig jutott a tudományból.(Van egy HK bluetooth hangszóróm is, ott is ramaty minőségben szólal meg.) Max hangerőre állítva a tabot eszeveszettül torzít. A sonynál jobb a helyzet, ott egész korrekt a hangminőség. Azt vettem észre, ha nem állítom maxra a telon a hangerőt és inkább a rádión csavarok kicsit többet, sokkal jobb hangminőséget kaptam. De aztán meguntam a cécót és elkezdtem újra cd-t írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged