- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
Ugyan úgy bele-bele torzít nekem is néha. Igaz csak az 1-es verzió van nekem belőle. Sok frekvenciát kipróbáltam, de nekem maradt a helyzet. Amit viszont észrevettem, hogy baromi sok különbség van telefon és telefon között. Iphone-ról szól a legjobban, ott nekem nem is torzított egyáltalán. Én alapesetben egy sony Z2-t használok és egy huawei m2 tabot. A tablet bt-je siralmasan teljesít, pedig ott virít a harman kardon felirat a hátulján,de úgy néz ki csak a hangszórókig jutott a tudományból.(Van egy HK bluetooth hangszóróm is, ott is ramaty minőségben szólal meg.) Max hangerőre állítva a tabot eszeveszettül torzít. A sonynál jobb a helyzet, ott egész korrekt a hangminőség. Azt vettem észre, ha nem állítom maxra a telon a hangerőt és inkább a rádión csavarok kicsit többet, sokkal jobb hangminőséget kaptam. De aztán meguntam a cécót és elkezdtem újra cd-t írni.
-
Ez az induló hang engem is zavar, annyit lehet ellene tenni, hogy csak 20 másodperccel az indulás után kapcsolod be a rádiót vagy tekered fel a hangerőt.
Nálam néha pittyegett pár másodpercenként és marhára nem tudtam, hogy miért csinálja.. aztán rájöttem, hogy ez az alacsony akkumulátor szintnek a jelzése, ezt szerencsére ki lehet kapcsolni. Azóta mondjuk az akksit is cseréltem a kocsiban.
Nekem kristály tisztán szól, mondjuk itt Győr környékén lehet, hogy kevesebb frekvencia van kiosztva, mint az ország más részein, meg a kocsiban is csak egy Basic alap rádió van, nem a sokcsatornás, Premium Sound rendszer. Bár jobban belegondolva, hétvégente Budapesten is szoktam járkálni és ott sem zavarta eddig semmi.
Én annak örülnék a leginkább, ha kihoznának egy olyan verziót, ami bedugott USB-ről is képes lejátszani a zenét, igaz a léptetéshez és album választáshoz továbbra is szükség lenne a telefonra. Jelenleg anyám régi, kiszuperált okostelefonját használom, SIM kártya nélkül, mindent lepucoltam róla, csak a Roidmi app, a Google Play Music és a zenék vannak rajta, akksiról is elmegy egy hetet, de inkább be van dugva a könyöklőn belül és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest