Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jambiyya

őstag

válasz Zolik #509 üzenetére

Detto! Nem gagyi az autó rádióm, a telefonom is egy redmi 3s. Mégis pont ugyanazt tapaszalom, mint Te. Holnap (vagyis ma) visszaolvasok a topikban, hátha van tuti tipp...

• szepsuti

aktív tag

Ugyan úgy bele-bele torzít nekem is néha. Igaz csak az 1-es verzió van nekem belőle. Sok frekvenciát kipróbáltam, de nekem maradt a helyzet. Amit viszont észrevettem, hogy baromi sok különbség van telefon és telefon között. Iphone-ról szól a legjobban, ott nekem nem is torzított egyáltalán. Én alapesetben egy sony Z2-t használok és egy huawei m2 tabot. A tablet bt-je siralmasan teljesít, pedig ott virít a harman kardon felirat a hátulján,de úgy néz ki csak a hangszórókig jutott a tudományból.(Van egy HK bluetooth hangszóróm is, ott is ramaty minőségben szólal meg.) Max hangerőre állítva a tabot eszeveszettül torzít. A sonynál jobb a helyzet, ott egész korrekt a hangminőség. Azt vettem észre, ha nem állítom maxra a telon a hangerőt és inkább a rádión csavarok kicsit többet, sokkal jobb hangminőséget kaptam. De aztán meguntam a cécót és elkezdtem újra cd-t írni. :D

• xEon1337

őstag

Ez az induló hang engem is zavar, annyit lehet ellene tenni, hogy csak 20 másodperccel az indulás után kapcsolod be a rádiót vagy tekered fel a hangerőt.

Nálam néha pittyegett pár másodpercenként és marhára nem tudtam, hogy miért csinálja.. aztán rájöttem, hogy ez az alacsony akkumulátor szintnek a jelzése, ezt szerencsére ki lehet kapcsolni. Azóta mondjuk az akksit is cseréltem a kocsiban.

Nekem kristály tisztán szól, mondjuk itt Győr környékén lehet, hogy kevesebb frekvencia van kiosztva, mint az ország más részein, meg a kocsiban is csak egy Basic alap rádió van, nem a sokcsatornás, Premium Sound rendszer. Bár jobban belegondolva, hétvégente Budapesten is szoktam járkálni és ott sem zavarta eddig semmi.

Én annak örülnék a leginkább, ha kihoznának egy olyan verziót, ami bedugott USB-ről is képes lejátszani a zenét, igaz a léptetéshez és album választáshoz továbbra is szükség lenne a telefonra. Jelenleg anyám régi, kiszuperált okostelefonját használom, SIM kártya nélkül, mindent lepucoltam róla, csak a Roidmi app, a Google Play Music és a zenék vannak rajta, akksiról is elmegy egy hetet, de inkább be van dugva a könyöklőn belül és kész.

Új hozzászólás Aktív témák