- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Plazmacucci #568 üzenetére
Ha a másik autóval is rossz, akkor csinálj egy rövid videót. Hogy csak akkor megy ha megfogod. Töltsd fel valahová és a linket küldd el az eBay-is eladónak és szerintem küldenek egy másikat. Természetesen írj egy kis rövid szöveget is, hogy másik autóban is próbáltad, stb...
-
mikrofon
veterán
válasz
Plazmacucci #563 üzenetére
Nekem 97 jó volt a teljes Budai oldalon. Amikor használtam nem mentem Pestre, mert éppen nem volt dolgom odaát. Gyanítom gyártási hiba. Esetleg ha bátor kísérletező vagy, próbáld szétszedni, és megnézni nincs-e kontakt hiba, szakadás. Gondolom van valami antenna szerűség belül.. nálam több autóban jól működött. Többek között egy Ford Mondeo-ban is.
Vagy rendelj egy másikat 15€-ert. De előtte próbáld ki másik autóban is. Az is lehet hogy a test az antenna. Azzal meg nálad valami probléma van... Vagy csak túl le vagy árnyékolva belül... Pl a fűtőszállal fűthető első szélvédő tud ilyet okozni... -
mikrofon
veterán
válasz
martinkeet #541 üzenetére
Én meg Spotify-ra és nem csak a program indítható automatikusan hanem a lejátszás is....
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #537 üzenetére
Tökéletesen működik. Annyira egyszerű, hogy nem is a bérautó Bluetooth-jához kapcsodtam, hanem ezt bedugtam, a rádión kiválasztottam a frekvenczát és minden ment. Semmi recsegés zavar. Zene is nagyon szépen szól.
És mindez 15 euróért, szállítással....
Jah és a töltője is valóban bírja erővel meg valóban tölt.
Első üzembehelyezés is pár perc volt. Software letöltése után Bluetooth-os kapcsolat létrehozása. Majd már kereste is automatikusan a szabad frekvenciát. A szoftverrel telefonról minden nagyon egyszerűen állítható.
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Xiaomi ROIDMI 3S BFQ04RM elég jónak tűnik.... még a szivargyújtó osztótól is meg szabadulnék....
ebből létezik hamisított vagy rendelhetem bármelyik 12 eurósat az ebay-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest