Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zsnorbi21 tag Üdv! Múlthéten vettem egy 2S-t, Opel Corsa C-ben (2002-es évjárat) lötyög a szivargyújtóban de szigszalaggal körbetekertem párszor, így már jó.  Pesten még nem próbáltam, Kunszentmiklósról Taksonyig tökéletes volt 92.4-en aztán már csak töltöttem a telefont és a rádió szólt. Pesten még nem próbáltam, Kunszentmiklósról Taksonyig tökéletes volt 92.4-en aztán már csak töltöttem a telefont és a rádió szólt.
 Iphone 7-et 60%-ról 90%-ra töltötte kb fél óra alatt, közben ment a zene a Spotify-on és ment a navigáció is(Waze). Teljesen meg vagyok vele elégedve, egyáltalán nem forrósodott fel, és gyorsan is tölt. A héten még kipróbálom Budapesten is, remélem nem lesz gond vele 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pesten még nem próbáltam, Kunszentmiklósról Taksonyig tökéletes volt 92.4-en aztán már csak töltöttem a telefont és a rádió szólt.
 Pesten még nem próbáltam, Kunszentmiklósról Taksonyig tökéletes volt 92.4-en aztán már csak töltöttem a telefont és a rádió szólt.