- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem nyitom én is a bootloadert mert érdekel a Havoc os, de még nem csináltam ilyet, olvasgattam a mélyvíz összefoglalót és az abban leírtak alapján eljutottam odáig hogy a fejlesztői menüben a Mi unlock-állapot pontban sikeresen összekapcsoltam a készüléket a fiókommal. (felugró üzenetben ez volt) Nekem itt nem írta hogy mennyi idő van hátra a nyithatóságig pedig az összefoglalóban leírtak alapján ezt kellett volna látnom.Kérdésem az lenne hogy ez így jó vagy valamit mindjárt sikerült rosszul csinálnom? Köszi a segítséget előre is.
-
paolinho
őstag
Bocs, a "sima" Redmi 8T-be kívánkozott a kérdésem. Áttettem oda.
[ Szerkesztve ]
-
csurgoi
aktív tag
Valaki, aki járatos a témában!
rendeltem a neten mágnesen töltőkábelt a telóhoz, de most olvasom valahol, hogy a gyorstöltéshez nem használható.
Ez konkrétan mit jelent?
Nem tudja a gyostöltést ezzel a kábellel, vagy melegszik a kábel vagy tönkreteszi a telót?https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
qge
aktív tag
Miért NE működne? Bár kábel és kábel közt is van különbség, de működnie kell(ene). Ami nekem van, nem melegszik és megy a normál gyorstöltés is (bár jellemzően 9lite készülékhez használom)
Hozzáteszem, én kezdek kiszeretni belőle...mármint a mágneses kábelből, nem elég erős a mágnes. -
csurgoi
aktív tag
Miután írtam, felügyelet alatt feltettem a töltőre a készüléket ezzel a kábellel és azt vettem észre, hogy míg a normál kábellel max egy óra alatt fullra tölti, addig a mágnesessel csak normál a töltési idő vagy még lassúbb.
Melegedést nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
Trooper82
senior tag
Tudom nehéz kérdés, de jelenleg melyik az a custom rom amivel a legkevesebb nyűg van?
-
malz
csendes tag
válasz Trooper82 #310 üzenetére
Szia, pont tegnap járt le a 168 órám. Én a legfrissebb EU romot tettem fel én nem tapasztaltam melegedést. 20 fokos szépen az akksi ha nem csinálok semmit 34 fokos töltés közben. Még csak másodlagos telefonnak használom még a Redmi 4A-thasználom intenzíven. Maximum napok múlva tudok tapasztalatokat mondani.. A 4A-n mindenféle rom volt már. Nekem tetszik a miui amiatt kezdtem meg a sort az EUval.
-
Trooper82
senior tag
Ez jól hangzik, köszi
-
-
llaszlo
veterán
A bootloader nyitást már nem kell külön kérvényezni hanem "csak" az egy hetet kell kivárni? Ezen sehogy sem lehet rövidíteni?
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
3.3.1.10-es recoveryvel nem sikerül a mentés. 255-ös hibával kidob. Ez mit takar és lehet változtatni rajta? -
GEPESZ66
veterán
Fiam Samsung A5 2016 telefonját váltanám le erre.
Megéri megvenni ezt a telefont?
Ö a Samsung A51-et nézte,de szerintem 50 ezer forint többletet nem éri meg. -
Csatsa
tag
Sziasztok! Valakinek van tippje miért nincs "volte" felirat a státusz báron?
Ettől függetlenül működik csak érdekel hogy ez miért van. Köszi -
Trooper82
senior tag
Valaki tud válaszolni eu rom témában? Van arra megoldás, h a play áruház az alkalmazások kb harmadát nem képes frissiteni? A rendszeresen felugro ne takarja le a hangszóró feliratot ki lehet iktatni? Az app vaultban a hírek nem kikapcsolható és nem konfigurálható. Lengyel hireket nyomat pedig nem kérnék belőlük. Válaszokat előre is köszönöm. 11.07 eu stabil.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van ötlete valakinek, hogy miért lett elérhetetlen a belső tárhelyem?
Kinyitottam a Bootloader-t, feltettem a legutolsó Xiaomi.eu-s ROM-ot, majd feltettem a Magisk-et. Aztán elindítottam a telefont, de a fájlkezelő egyszerűen nem fér hozzá a tárhelyhez. Mármint a belsőhöz.
Feltettem a Mi Fájlkezelőt a Play Áruházból, ami a Global ROM-ban is benne van. Megadtam minden engedélyt neki, ami lehetséges, töröltem a cache-t és adatait. Elindítom, még meg is kérdezi akkor is, hogy engedélyezem-e, hogy hozzáférjen a belső tárhelyhez. Mondom igen. Aztán elindul és amikor megpróbálok mappát létrehozni, kivágja, hogy sikertelen.
-
törölt tag
A Telekom alkalmazásom nem megy a root miatt. A Magisk Hide-ban hiába pipálom ki, nem rejti el a root-ot. Van valami más megoldás a root elrejtésére?
-
llaszlo
veterán
Hello
Szeretnék egy EU romot feltenni. Ez a megfelelő és a legújabb erre a telefonra?
xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9.zipInnét tölteném le.[link]
Annyi midennel bonyolítják már a xiaomiknál is a palettát meg a custom romokat, hogy az őrület. Korábban azért sokkal egyszerűbb dolgom volt a telefonokkal.
-
Noragami
csendes újonc
Sziasztok srácok!
egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy telenortól vásárolt e valaki ilyen dual simes készüléket és kártyafüggetlen volt e?elsőnek megkérdeztem egy két telefonos ügyintézőt, értetlenkedtek hogy még ők sem tudják megmondani ami elég gáz, már csak azért is mert ők forgalmazzák a telót.
én olyat hallottam egy hevesi telenoros boltostól hogyha beledobok egy telenoros simet és amellé teszem a másik pl 30as simet úgy működik benne, na most ebből nem tudom mi igaz, jó lenne tudni mielőtt megveszem a készüléket mert a céges kártyám amiről korlátlanul hívok 30as.
[ Szerkesztve ]
előre is elnézést ha a munkám végett kicsit megkésve tudom feladni/átvenni a vásárolt terméket.
-
bbpro
tag
válasz Noragami #333 üzenetére
Független! Nekem most egy t-mobilos van az 1-es slotban és egy digis a 2-esben. A mobilnet is megy mindkettőről. Nekem a telenornál azt mondták a boltban, hogy független de nekik hivatalosan azt kell mondaniuk, hogy telenoros. Kíváncsiságból felhívtam az ügyfélszolgálatukat ahol azt mondták, hogy kizárólag telenoros kártya tehető bele.Elég nevetséges. Vedd meg nyugodtan! (Egy barátom MI8-a szintén független)
-
Noragami
csendes újonc
köszi a választ.
megvettük.
anyusnak hosszabítottuk a hűségidejét és 0ft ért megadták mellé, ő meg megkapta a redmi 6omat mert úgyis csak a szópikiniken játszik néha.
elsőre kötekedés nélkül elfogadta a 30as kártyámat.nem tudsz esetleg valamit honnan tudnék olcsón rendelni 5d-s védőüveget rá ami hamar meg is jön?
aliról meg a többi oldalról kb egy hónap és csak 600ft de az kicsit sok idő na meg a koronázás még tuti rátenne egy pár plusz napot.[ Szerkesztve ]
előre is elnézést ha a munkám végett kicsit megkésve tudom feladni/átvenni a vásárolt terméket.
-
Noragami
csendes újonc
Na ezt már csak a telenoros ügyintézők tudják.
amúgy függetlenként kaptuk meg a telót.
tehát nem értem miért esne annyira nehezükre kiírni az oldalukra hogy ez meg az a készülék független.
hát azért annak tudatában hogy független még szívesebben is megvenné az ember.[ Szerkesztve ]
-
Moci09
csendes tag
Sziasztok
A miui eu rom alapban nem rootolt? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Vajon miért nem megy vissza egy mentésem se?
255-ös hibával mindig leáll. Amugy crdroidot hasznâlok.
Van erre valamilyen megoldás?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest