Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
Keresés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
Miért NE működne? Bár kábel és kábel közt is van különbség, de működnie kell(ene). Ami nekem van, nem melegszik és megy a normál gyorstöltés is (bár jellemzően 9lite készülékhez használom)
Hozzáteszem, én kezdek kiszeretni belőle...mármint a mágneses kábelből, nem elég erős a mágnes. -
qge
aktív tag
Srácok, xiaomi.eu ROM mennyire használható ezen a készüléken? Illetve van-e bármi, amit az eu rom ad a globalhoz képest?
A páromé lesz a készülék és ha problémás, akkor el se kezdem a BL nyitást meg ilyeneket. Az én mi9lite-omon nincs gond az eu ROM-mal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest