-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Telekom alkalmazásom nem megy a root miatt. A Magisk Hide-ban hiába pipálom ki, nem rejti el a root-ot. Van valami más megoldás a root elrejtésére?
-
törölt tag
Van ötlete valakinek, hogy miért lett elérhetetlen a belső tárhelyem?
Kinyitottam a Bootloader-t, feltettem a legutolsó Xiaomi.eu-s ROM-ot, majd feltettem a Magisk-et. Aztán elindítottam a telefont, de a fájlkezelő egyszerűen nem fér hozzá a tárhelyhez. Mármint a belsőhöz.
Feltettem a Mi Fájlkezelőt a Play Áruházból, ami a Global ROM-ban is benne van. Megadtam minden engedélyt neki, ami lehetséges, töröltem a cache-t és adatait. Elindítom, még meg is kérdezi akkor is, hogy engedélyezem-e, hogy hozzáférjen a belső tárhelyhez. Mondom igen. Aztán elindul és amikor megpróbálok mappát létrehozni, kivágja, hogy sikertelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged