Új hozzászólás Aktív témák

• xabolcs

őstag

válasz xabolcs #1140 üzenetére

Android 13 alapu crDroid 9 (sf.net) beszamolo kovetkezik, masodkezbol. Nem en hasznalom a telefont, csak ROM-olom.

Banki alkalmazas, SafetyNet, root, Magisk nem futott rajta, arrol nem tudok nyilatkozni.
    A hasznalat a 9.0-as verzioval kezdodott. Ket fontos probleman kivul teljesen megfelelt a minimalis elvarasoknak: google szolgaltatasok, video- es normal telefonalas, sms, ertesitesek, wifi, frissites. :K

A DIGI VoWiFi-t illetoen megprobaltam PDC-vel kapcsolodni a telefonhoz, es bar latta a telefont, kommunikalni nem tudott vele. Nem tudom, hogy csak en voltam az ugyetlen, de mukodesre birni nem tudtam.

A fenti ket panasz kozul az egyik a gyorstoltes hianya volt, a masik pedig a "veletlenszeru" kikapcsolasok.

A gyorstoltes a 9.1-es kiadassal megjavult (fel tudta venni a gyari tolto teljes teljesitmenyet: 18W), ellenben a kikapcsolasok nem szuntek meg. A beszamolok szerint mindig akkor kapcsol ki, amikor valami erkezik: nyikkan egyet a telefon es kikapcsol. Pl. sms, bejovo hivas (de semmikeppen sem a merulo akkumulator).

Mivel a 9.1-es crDroid-ra valo frissites se oldotta meg a "veletlenszeru" kikapcsolasok problemajat, ezert valtani fogok egy masik ROM-ra.
    A kovetkezo versenyzo a DerpFest lesz (sf.net).

• xabolcs

őstag

válasz PCProfessor #1138 üzenetére

Koszonom szepen az elmenybeszamolot!

Szerencsere nekem nem volt ennyire mozgalmas a telepites! En OrangeFox majd PBRP recovery-t hasznaltam.

Hala neked, viszont ki tudtam mindenfele Android 13-as ROM-ot probalni a willow-on.
    Erdekes, hogy sok ROM csak a gingko-hoz keszitett zip-et, de miutan feltelepult, ugyanugy RN8T-t mutatott a statuszban.

A ROM-olasom celja, hogy a DIGI-s vowifi-t eletrekeltsem. Bar be lehet kapcsolni a wifi hangot, mukodni nem mukodik (csak a Telekom eseteben).
    Valami "smart dual sim"-hez hasonlo dolgot lattam benne, de kiprobalni nem tudtam.

Új hozzászólás Aktív témák