- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
ekkor már user error... vagy értő olvasás hiánya, amelyet már általánosban is felvettek a tananyagba (öcsém ált.sulis, szóval tudom, hogy így van )
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
nem kell, elég a megnevezésre
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
az Redmi 4X és nem Redmi note 4X
[ Szerkesztve ]
-
MrChef
aktív tag
Vicces, mert én is ezt az egy értelmes üzletet találtam (a többi messze van, vagy megrendelésre, vagy túl drága) és olvastam is a kérdésedet. :-) Én is felhívtam őket, szerintük Európában forgalmazott telefonokhoz jó ez a termék, tehát az EU version-höz is. Lutri, mert nem lehet kibontani a csomagot, csak ha megvetted. Akkor pedig vagy jó, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Ahogy elöttem irták már, nekem se volt semmi jelzés a gyári matt fólián.
(#9187) Departed: az a homálymatrica az egy matt folia Lehet ilyen mattot is venni telefonhoz, és közhiedelemmel ellentétben vannak elönyei az üveggel és a sima ("clear") foliákkal szemben, például nem tükröződik, illetve sokkal nehezebben maszatolódik a kezünktöl és arcunktól (telefonáláskor pl), és legakaritani is sokkal könnyebb. Viszont a tapintása egész más mint az üvegé vagy sima fóliájé.
Én is üveg párti vagyok, már berendeltem 3 különbözö üveget hogy biztos legyen jó és legyen tartalék is, de ettöl még a matt fólia nem ördögtöl való és vannak elönyei az üveggel szemben Én is vettem régebben a telefonomra, úgyhogy örültem hogy ehhez kaptam egy használhatót ingyen gyárilag, amig megjön az üveg
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Akkor vagy visszazárták, vagy valóban lock-olt. Azt mondjuk nem értem, hogy került rá MiAccount... Az MiAccount/Fiókbiztonságnál ír egy e-mail címet, ha az nem a Tiéd, az cinkes. Ha a Tiéd, akkor Te vagy a hunyó.
Nincsenek dobverő ujjaim, de nekem ha normálisan odaérintem egyből beveszi. Akkor téveszt, ha nagyon ferdén, vagy részlegesen érintem hozzá.
Mondjuk, ha nagyon problémásak a pici ujjaid, íme a megoldás.(#9207) guftabi96:
Melyikre gondosz, mert az 5-ből 4 képen biztosan templom van?[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Departed
őstag
Legalább tuti nem követed el azt a hibát hogy rajta hagyod a homálymatricát.
Számomra is felesleges néhány app, bedobáltam őket közös mappába, elraktam egy eldugott szegletbe és vidámság van.
Köszi a fülesgondra válaszolóknak, munkába induláskor akkor továbbra is rutin lesz hogy wifi ki, füleskapcsoló be.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pont azon gondolkoztam a fekete brutálisan gyönyörű, engem az fogott meg legjobban. Elképesztően szép, viszont a szürke előlapja is fekete, ergo úgy sem látszik tokban, hogy melyik
A gari engem izgat, mert sajnos nem értek hozzá, ezért kénytelen vagyok utána nézni, de úgy látom a gari megléte, helye, intézési módja csak az én nyűgöm ittSpemall
Our center of guarantee in Hungary is below:
Szervizes ügyintéző: Zoli
Telefonos elérhetőség, szerviz központ nincs (email hihetetlen , de van)
A termék leadásának lehetősége: (előre egyeztetett helyszínen / csomagküldés)
Buszmegállóba?! WTFEz így sok minden csak nem épp a bizalmat erősíti egy hivatalos szervizzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest