- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Gila2626 #10038 üzenetére
Attól függ milyen szemszögből nézzük. Dominos vagyok. Megveszek fizukor 1GB netet a telómra és használom ameddig elfogy. Korábban 30 naponként zárás volt, most nincs. Addig megy ameddig megy. Nekem 1 GB fény évekre elég , messenger, viber, skype közepes FB használat főleg este. Többi PC-n történik.
Amúgy vodánál is ingyér van a közösségi hálók többsége, nem tudom ezzel a telenor miért szart spanyol viaszt.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Gyűjtöm a tapasztalatokat tovább MM-ban most 56k , és hát FHD kijelző 3GB ram, szép nagy kijelző méret, nagyon csábító
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Simba86 #9505 üzenetére
Vásárlás előtt állok , nézelődöm, tájékozódom. ..csak az elmúlt néhány hozzászólás már eléggé eltántorít (újraindul, forrósodik, elmennek a hangok) a vételtől, nem hogy még a többi. Semmi offense, csupán egyet értettem a fórumtárs hozzászólásával
Szerk: Iphone-ra nincs pénzem, nem abba a bizonyos családba születtem. Voltam azért fekete bárány, eddig Lumia 640XL készülékem volt, amit mindenki agyba főbe utált, és lehúzott. Én elégedett voltam és imádtam. Most úgy gondoltam visszatérek kicsit droidozni 7-8 érában, viszont egy feltörekvő kínai márkáért nem adnék ki 50-60k összeget ha egyszerűen nem jó. Márpedig a tulajok leírása alapján nagyon nem úgy fest, hogy tipp topp.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pont azon gondolkoztam a fekete brutálisan gyönyörű, engem az fogott meg legjobban. Elképesztően szép, viszont a szürke előlapja is fekete, ergo úgy sem látszik tokban, hogy melyik
A gari engem izgat, mert sajnos nem értek hozzá, ezért kénytelen vagyok utána nézni, de úgy látom a gari megléte, helye, intézési módja csak az én nyűgöm ittSpemall
Our center of guarantee in Hungary is below:
Szervizes ügyintéző: Zoli
Telefonos elérhetőség, szerviz központ nincs (email hihetetlen , de van)
A termék leadásának lehetősége: (előre egyeztetett helyszínen / csomagküldés)
Buszmegállóba?! WTFEz így sok minden csak nem épp a bizalmat erősíti egy hivatalos szervizzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz guftabi96 #9120 üzenetére
Benéztem , tényleg
Azért tök jó, hogy Global verzióra kattintva is más az ár, és a Hungary Warehouse esetén feketében, 2év garival 170 euro felett jár kapásból. Pedig elvileg akciós a termék ingyenes szállítással.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz KamuMazsola #9116 üzenetére
Nem offense: Miből tudjuk biztosan, hogy azok rendelkeznek hazai raktárral? About US és egyéb szekcióban nyoma nincs ennek. Szállítási időből?
Szerk: Jól látom, hogy ez most átszámítva 42k és free shipping?
[link] Mindent bepipálva tax hungary meg a fekete változat úgy már € 166.95[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz trouble #8999 üzenetére
Köszönöm a válaszod Egyből a gariztatás lehetőségét nézem mert az ördög sosem alszik. Ennek a cégnek a szervize a világ végén van, mire oda én kimegyek lemegy a nap. Akkor inkább notebook.hu igaz 7k plussz , de helyben mindent intéznek. Azért kérdeztem erre rá mert számomra a Xiaomi inkább egy feltörekvőben lévő kínai márka, a Huawei brand pl sokkal feljebb áll (az én olvasatomban) és a piacon elért részesedés, eladások alapján is. Persze kicsit túrva a netet ennél is, az összeszerelési minőséget jónak mondják.
A csupán egy év gar nagyon visszahúz.De elképesztően jó készüléknek tűnik hardver alapján, azért szemezek vele
..csak nehogy olcsó húsnak..Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Készülék vásárlás előtt állok. Egy mobilos üzletben futottam bele ebbe a készülékbe teljesen véletlenül. Egy Y7 ellenfele "lett" nálam. Természetesen olvasgatom vissza a topikot, de picit tartok ettől a márkától , meghibásodás téren. Mik a tapasztalatok e téren? Jól olvastam, hogy ez a típus megkapja majd az android 8.0 oreot? Ha innen rendelem (eustock.eu) biztos jó készüléket kapok? (Szerk: miért ajánlotok egy olyan céget, aminek szó szerint a puszta mellett van a szervize a világ végén?)
Iszonyat jó a hardver, de eléggé vissza tart a potom egy év gar
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest