- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haligali
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #9507 üzenetére
Nekem 3 hónapja van meg az első Xiaomi telcsim, egy Note 4 Global.
Ezért az árért ez a telefon nagyon jó vétel!
Arra azonban érdemes figyelni, hogy az egyszerű okostelcsihasználói réteghez képest időnként nagyobb affinitast igényel, mivel a beállítások/engedélyezések/parameterezések terén a MIUI engedékenyebb is, ugyanakkor kevésbé előre beállított.És azt se feledjük, messze kiemelkedő az akkukapacitas (számomra ez nagyon fontos volt), ez a sokezer hozzászóló pedig pont azt a technikai supportot testesíti meg a számomra, ami egy kínai, nem mainstream telefontól való félelmemet oldja fel.
-
helixP
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #9507 üzenetére
A fórumok jellemzője, hogy az ír bele, akinek gondja van, akinél hibátlan, nem fogja leírni minden egyes alkalommal, hogy hibátlan.
De ha érdekel: a forrósodás pont nem jellemző a készülékre, nekem pár 100 Km-t végig navigált már a szélvédőn, tűző napban és semmi baja.
4 féle rom volt rajta, random restart sosem volt.
Soha, semmilyen hang nem ment el még sosem.A MIUI-nak vannak hülyeségei, de hardveresen ez egy jól összerakott cucc, és nem jellemzőek a meghibásodások.
-
Simba86
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #9501 üzenetére
neked se volt még rossz telefonod... nekem volt galaxy s advance-em és xperia sp-m is...
de annyira sajnállak, hogy ilyen gáz telefonnal kell szenvedned, mint ez a különösen ajánlott Redmi note 4...
neked tényleg csak a szifon való...vagy a csattogós lepkeszerk: "Azt szeretném, hogy ne reagáljon a többi ujjamra, csak arra, amelyiket beszkenneltem. "
már bocs, de honnan a f.ból tudja a telefon, hogy most a gyűrűs ujjaddal értél hozzá, vagy a péniszeddel?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #9126 üzenetére
Akkor vedd az eustocktól, 49900 Ft. Ott is van magyar gari, a WayteQ szervizében. Amúgy 2013 óta használok kínai telókat, de még nem kellett garanciáztatnom. Kopp-kopp!
Én most a spemall magyar raktárából vettem, 47400 Ft volt a fekete két év EU garral. Csütörtökön fizettem, pénteken adtak át a DPD-nek, hétfőre várom. -
kerobi
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #9126 üzenetére
A szürke nemcsak, hogy szebb, az ujelnyomat sem latszik meg
-
arcsin
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #9122 üzenetére
Én 4/64-es verzióra szánam rá magam Geekbuyingon akciós éppen pont. Nem fekete mint szerettem volna, hanem szürke, Global verziós, 211 dollárnál megállt olasz raktárból, Express DHL-lel. Csütörtök este rendeltem, pénteken már Triesztet is elhagyta. Hétfőre várom. Gari annyira nem izgat fel, mert kb első nap LineageOS-t teszek rá, ha meg cserélni kell valamit jóeséllyel kicserélem én.
-
guftabi96
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #9119 üzenetére
A HU Warehouse opció elég árulkodó
Onnan kuponnal, 2 év eu garival 176 dollár körül jön ki, ami olyan 45k -
trouble
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #9001 üzenetére
Pont a múlt héten üzemeltünk be a barátommal egy honor 9-t.,
4/64, tudja az NFC-t (ez az egy amit én is szeretnék) itt viszont van üzemidő feszt !
Ja ás a lényeg 125 k a Honor ! Ennek tudod az árát !
Ja és szó sincs olcsó húsról !
Menj be egy Mesda M.-ba ott meg tudod nézni, kézbe venni stb
Én is így kezdtem, bár nekem már a második Xiaomi-m,ha nagyban nem változnak a dolgok sztem lesz még harmadik is ! -
tonerz
aktív tag
válasz
Ennek a cégnek a szervize a világ végén van
A wayteq szervizpont az Ecseri útnál van, ami minden csak nem a világ vége.
Jóformán a belváros mellett van. -
Flashget
félisten
válasz
Redmi 1s 2,5 ev hasznalat utan sem volt semmi baja csak elavult lett. Persze ami elromolhat az el is romlik elv, de a xiaomi nem gagyi kinai gyarto, hanem brand.
-
trouble
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #8996 üzenetére
Hibátlan készülék, miért szervizben gondolkodsz,használd (az sokkal valószínűbb, mint az ,hogy gariztatni kell ) !
Rendeld pl. Kínából, akkor máshol van a szerviz
Az Oreo ma röppent fel, egyébként másfél hete érkezett meg a telefonra a Nougat,gondolhatod, hogy ha lesz Oreo az nem holnap lesz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest