Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
El is felejtettem, múlt hétvégén megtörtént a próba, megindult a mobilnet, de aztán egy idő után megállt. A voda online szerint kb. 1 giga adat ment el. Szóbeli távirányítással nem jutottunk előrébb.
Aztán itthon megnéztem, a beállításokban benne volt 1 giga adatkeret, és figyelmeztetés + adatforgalom tiltása beállítással pár helyen, csakhogy mindenhol ki volt kapcsolva. Ezeket megnézni is csak úgy tudtam, hogy bekapcsoltam és bementem az almenükbe, mert ahogy állt, úgy ki volt szürkítve, még belenézni se lehetett.
Fura, de most mindenhol átraktam csak figyelmeztetésre, beírtam a világ összes gigáját, és úgy kapcsoltam KI megint az egész korlátozást. De határozottan emlékszem, hogy én előtte is mindent átraktam csak figyelmeztetésre direkt, nem tudom hogy hogy állt vissza adat tiltásra a leszürkített kikapcsolt beállítás alatt.
Kapott ugyan a teló még a hétvége előtt egy akkucserét, de lassacskán azért majd utódot kell helyette is találni. Már csak ez van használatban a 4-ből, meg egy az autóban OBD kijelzőnek, a harmadik összetört (ebből van az akku), a negyedik meg fiókban erősen befoltosodott kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest