- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
El is felejtettem, múlt hétvégén megtörtént a próba, megindult a mobilnet, de aztán egy idő után megállt. A voda online szerint kb. 1 giga adat ment el. Szóbeli távirányítással nem jutottunk előrébb.
Aztán itthon megnéztem, a beállításokban benne volt 1 giga adatkeret, és figyelmeztetés + adatforgalom tiltása beállítással pár helyen, csakhogy mindenhol ki volt kapcsolva. Ezeket megnézni is csak úgy tudtam, hogy bekapcsoltam és bementem az almenükbe, mert ahogy állt, úgy ki volt szürkítve, még belenézni se lehetett.
Fura, de most mindenhol átraktam csak figyelmeztetésre, beírtam a világ összes gigáját, és úgy kapcsoltam KI megint az egész korlátozást. De határozottan emlékszem, hogy én előtte is mindent átraktam csak figyelmeztetésre direkt, nem tudom hogy hogy állt vissza adat tiltásra a leszürkített kikapcsolt beállítás alatt.
Kapott ugyan a teló még a hétvége előtt egy akkucserét, de lassacskán azért majd utódot kell helyette is találni. Már csak ez van használatban a 4-ből, meg egy az autóban OBD kijelzőnek, a harmadik összetört (ebből van az akku), a negyedik meg fiókban erősen befoltosodott kijelzővel.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!