Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Én üveg és tok nélkül használom. Így a legszebb, így a legjobb. Szerintem. Most megy majd gariba, ha kinyitottam a bootloadert, de power gomb vacakolás miatt, aminek nem sok köze van a tok-üveg dolgokhoz. Ja? Tudok rá vigyázni, hogy ne ejtsem el, ez nagy előny. Bár most, hogy jön a tél, kevésbé zsíros az ember keze, hidegen a fém is jobban csúszik, lehet, hogy gubanc is lehet...
Ne izgasd magad, minden tok elcsúfítja a telefont. Egyedül ez az, amit minden nap el tudnék képzelni rajta, de ha veszek egyet, úgyis rájövök, ez sem az igazi, csupaszon szebb a telefon, úgyhogy már nem költök ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

crok