- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus23 #799 üzenetére
Kiegészítő kérdés a tiedhez:
A töltő milyen? Sima vagy gyors?
(Mert ugye gyárilag eu-s csatlakozós?!) -
Anonymus23
veterán
Igazad van, de azért te is érzed ugye, hogy 1xvégigmentemegykínaisrendelésenszarazegész és a valóság között egy kicsit nagyobb az űr.
Én egyébként nagyon szeretem az ilyen embereket, mert mindig engem keresnek meg az ilyen ismerősök, és mindenhol csurran cseppen egy kis jutalék, függően az ismeretség fokától.
Nem is szoktam az ilyenekkel élőben vitatkozni, ők azok a "vásárlóim" akik magukat hergelik bele a még több vásárlásba.Remélem holnapra megjön a cuccos nekem is, mert egyébként nem lesz időm átköltözni rá
Valakinek sikerült már normális szilikon tokot találni rá?
Jut eszembe, kérdezni akartam:
Aki már megkapta, mi van a dobozában?
Milyen a töltő? Minőségi, vagy azonnal cserés?
Képernyővédő fólia azért legalább van hozzá, ugye? -
Surda-
őstag
Srácok,ha mindenki leírta,hogy mit rendelt,honnan és abból hány romlott el és azzal mit csinált,akkor javaslom átnézni az összefoglalóban is megtalálható összegzést arról,hogy mit kell tenni,ha nem jelez a viber , a messenger , vagy épp nem akar jól működni a strava vagy más sport tracker. [link]
Illetve aki még nem MIUI zott sose, az jó,ha tudja,hogy a telefonról menüpontban, a muiu verzióra koppintgatva fejlesztői menüpontokat csalhat elő. Ha jól emlékszem hatszor kell érinteni a miui verziót,de írja egyébként. -
-
makoss
veterán
válasz
Anonymus23 #792 üzenetére
Nem tudom ki, hogy van vele, én egész biztos nem rendelek semmit kínából, de más eus országból sem, rosszak a tapasztalataim, ha más meg igen, hajrá!
Én kicsit közelebbről rendelek, ha baja lesz a cuccnak az az ő hibájuk, felfogod?
Ha kínából rendelek még azt küldjem oda vissza ha gond van vele, ha innen rendelek kinlódjanak ők. Ennyi(#793) tlala: Ritkán szoktam vitatkozni olyanon ami tényeken alapul.
Én 1× végigmentem egy kínais rendelésen de elég volt! Téma részemről lezárva....
-
tlala
addikt
Szerintem engedjük el ezt az értelmetlen vitát a topicban, csak mérgezi a levegőt.
Mindenkinek megvannak a vásárlással, beszerzéssel kapcsolatos prioritásai és preferenciái - és teljesen felesleges és értelmetlen ezeket szembeállítani.
Mindenki rendeljen onnan ahonnan akar (pláne általánosságban), itt a topicban meg beszéljünk ténylegesen a telefonról. -
Anonymus23
veterán
Te tényleg nem fogod fel, hogy ha ezt a telefont az Eustocktól vagy majd az Edigitaltol rendeled, akkor ugyanazon gyártósorról lejött telefont kapod meg, mintha direktben Kínából rendelnéd, vagy valamelyik kínai shop EU-s raktárából??? Kvázi te ugyanazt a "sz@rt" kapod meg, csak drágábban és más szolgáltatásokkal...
Az hogy számodra jobban érthető a magyar nyelv, az nem azt jelenti, hogy a másik nem tud angolul és nem boldogul el a kicsi vágott szeműekkel, akár probléma esetén is.
Nem atomfizika ez, hogy ennyire elmisztifikáljuk és mert neked nincs jó tapasztalatod, attól még mások simán elboldogulnak a távol keleti barátainkkal.Pl egy nemrégi példa:
Rendeltem ledes izzókat nemrég, az összes volt valami 3600 Ft értékben. kb 3 hétre megérkeztek, kipróbáltam mindet, működött. 1 azaz egy db 1 nap után már nem világított, megreklamáltam, és visszafizették a TELJES összeget, mondván, mi van ha a többi is rövid időn belül kiég. Ja hogy ezért kommunikálni kellett egy kicsit? Megvan ennek is az íze. A többi izzó köszöni, azóta is működik.(#772) Milestone2
Kerestem neked, de olyat nem találtam, de Hello Kitty az akad -
madgie
titán
válasz
Milestone2 #790 üzenetére
80% körüli akkuval jött meg az enyém, azóta belaktam minden sz@rral, megy a GPS, a BT, minden ezerrel, több mint két és fél óra kijelzőidőnél vagyok és 61%... elképesztő
-
zolko74
tag
Első használat előtt kell tölteni?
-
dchard
veterán
Ahogy elküldtem nekik a levelet, egy óra múlva jött a GLS-től az SMS hogy másnap hozzák
Megnyugodtam. Holnap én is csatlakozom a kulbhoz.
Annyit kérdeznék, hogy van-e esetleg valamilyen ajánlott módosítás, kernel vagy rom csere amit ajánlotok? Nekem a mérőszoftver miatt mindenképpen root-olnom kell, de ezen túl - hacsak nincs értelmezhető előny mondjuk teljesítményben vagy üzemidőben - nem módosítanám a telót.
Dchard
-
madgie
titán
válasz
Milestone2 #785 üzenetére
Amivel az eustock küldte. Global developer, gondolom.
Global 6.10.13 Beta.
-
madgie
titán
válasz
Milestone2 #783 üzenetére
Nincs
-
bloggiold
tag
válasz
Biluxzsolt #780 üzenetére
Ja lehet, náluk UTC+2 nálunk UTC+1
-
madgie
titán
Duplakoppos ébresztés nincs ebben a telefonban? Tudom, ott a villám ujjlenyomatolvasó, de ha az asztalon van, akkor jól jönne a gyors ébresztés (a képernyőzárat meg a Mi Band-del megkerülöm).
-
makoss
veterán
válasz
Anonymus23 #740 üzenetére
Nem értek egyet veled, a kínából rendelt sz@arok mert másképp nem tudok fogalmazni, sokkal áttekinthetetlenebb mint a magyar oldalakról rendelnéd!
Fizesd ki a pénzt előre, várj 1-2 hónapot, mérgelődve mi lesz, 0 garancia!Az Eustock más, érthető magyar felület, érthető sokkal jobban!
-
kovacszk
senior tag
Létezik hogy 15-20 perc egy flashelés?
-
omfgk
veterán
Nyelvbeállítás után régióbeállítást kér a teló.
Magyar itt viszont már nincs (eustockos).
Van jelentősége ennek vagy ,hogy mit állítok be? -
madgie
titán
Nem megy, valamiért nem tudok képet feltölteni a PH-ra
Itt egy Onedrive link
-
baitsee23
őstag
válasz
Milestone2 #769 üzenetére
Létezik minion-mentes verzióban is!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Milestone2 #769 üzenetére
Az egyik öcsémnek rendeltem egyet, nagy minion rajongó.
36 éves, karácsonyi poén lesz neki.
Komolyabb tárgyalásra elment minions póló + zakóban -
Milestone2
nagyúr
válasz
Anonymus23 #767 üzenetére
Háááát, ha tini lennék....
-
madgie
titán
Megjött, hirtelen óriási az S6 Edge mellett
-
Anonymus23
veterán
Szombat délben rendeltem, most jött a EUstock és GLS email/SMS kb 1 órája.
Kérdezz rájuk, de biztosan sokat melóznak.Nézegettem máshol is, pl geekbuying, 149,99 USD, de csak 200 db-ra van ez a kedvezmény, a honlapon meg már 2500 előrendelés van rá
, ja és majd 2 hét még mikor elkezdik szállítani...
-
Surda-
őstag
megerősítő mailt kellett volna kapnod rögtön. Nézd meg spamek között. Ha ott sincs,akkor írj nekik emailt,elég gyorsan válaszolnak általában.
#756) beg Nem lovagolok,a linkelt oldal HK raktárat tartalmaz.
Az meg tök jól hangzik, mikor valaki írja,hogy "huhú,megúsztam az áfát pedig kínából rendeltem",csak épp nem fogja vigasztalni azt,akinek levámolják. És ez egyáltalán nem olyan ritka dolog, sőt, bizonyos cégek százalékot is kapnak a vámkezelésekért (fedex), úgyhogy ők nagy valószínűséggel vámolnak.
Ezért tartottam fontosnak ezt megemlíteni. Aztán,ahogy mások is írták,mindenki döntse el mennyit kockáztat.
Nekem simán megér 8ezret a garancia, a legkisebb hiba is többe kerül. -
beg
veterán
Alis Hong Kong goldway-től rendeltem eu szállítással egyéb költség nélkül, 57e ft-ot fizettem érte, szóval a megfelelő helyről kell rendelni és nem kell a kínábóljönakkoráfa lovon lovagolni
Vagy az eustock 8 ezerrel drágábban, de egy év garival. Nekem nem ért meg annyival többet, meg hogy annyit várjak rá míg a készletet töltik.
-
dchard
veterán
Tisztelt Urak!
Hadd kérdezzem meg, hogy aki Eustock-ról szombaton rendelt, az kapott már értesítőt?
Kicsit aggaszt, hogy én a regisztráció nélküli vásárlást választottam, szépen ki is írta a végén, hogy sikeres megrendelés, de se megerősítő e-mailt se SMS-t nem kaptam.
Dchard
-
madgie
titán
válasz
Anonymus23 #750 üzenetére
Persze. Tegnap jött a GLS értesítő, ma reggel már az újabb, hogy XY időpontban itt lesz ma a futár.
-
Anonymus23
veterán
Nekem nem kell bizonygatnod, sok száz rendelésen vagyok túl, de mindenkinek más az a küszöb, amilyen rizikót be mer vállalni. De nem akarom ezzel teleoffolni tovább a topicot.
Más:
Akinek tegnap megjött a GLS infó, az ma megkapja a cuccost?
Nekem nemrég jött, csak kérdezem, hogy akkor elképzelhető, hogy holnap akár itt is lesz? -
Blaise
veterán
válasz
Biluxzsolt #739 üzenetére
Én mivel változtattam a címen csak holnap jön sajnos.
-
baitsee23
őstag
válasz
DroiDMester #737 üzenetére
Én nem EU raktárból rendeltem, mert mikor elindítottam a rendelést, valami szörnyű összeg jött ki végösszegnek.
Arról a linkről jött, amit linkeltél, csak az enyém arany. A Global Debeloper ROM-ot kell felrakni - ahogy Milestone kolléga is írta - abban van magyar nyelv.
Ha a rendelés részletei érdekelnek, írj privátban! -
Surda-
őstag
válasz
Anonymus23 #746 üzenetére
Nemnem,semmiképpen sem fos,rengeteget rendelek banggoodról.
Csak nem árt tisztázni,hogy a 46ezres telefonból hamar 64ezres lesz áfával és postai kezelési költséggel.
Akkor viszont ott vagy,ahol Eustock, ahonnan 2 nap alatt itt van és jár hozzá garancia.
Ami kínai barátainknál azért olyan 50-50%és ha jó fejek,akkor is több hónapos procedura és költség, mire visszaküldöd és visszaküldik.
-
Anonymus23
veterán
Itt jön be a valamit valamiért faktor.
Ezt a telefont is meg lehetne venni, akár jóval olcsóbban is (ha átmegy a vámon), vagy kicsivel olcsóbban, ha más webshopból (EU szállítás) veszi az ember, de probléma esetén már bonyolultabb az ügyintézés, ez kétségtelen.
Valamit valamiért. Nekem sem éri meg, hogy egy ilyen értékű telefonnál "akciózzak". De sok mindenkinek megéri, és az üzlet feelingje is adja rendesenPl ismerősnek rendeltem múlt hét Hétfőn (igazából előtte nap Vasárnap este), eFox-tól egy olcsóbb telefont, Péntekre már itt volt ugyanúgy (német raktárból szállítva DHL+Posta).
Ez is külföld, ugyanúgy Kína, de mégis gyorsabbak...Én csak annyit akartam megjegyezni, hogy az azért kicsit erős, hogy lefosozni azt a 2 világszinten legnagyobb piacteret, ami kvázi jól is működik (vevői szempontból), a maga sajátosságaival együtt, azt kicsit erősnek mondanám.
-
Surda-
őstag
válasz
Anonymus23 #740 üzenetére
A fizetéssel kapcsolatban igazad van, paypallal gyakorlatilag védve vagy 90%ban.
De Eustock ad hozzá magyar garanciát,amit a waytechnél lehet érvényesíttetni. Azért ez elég jó és nekem bőven megér némi felárat.
+geekbuyingról oldalról rendelve simán levámolják, azaz leáfázzák, ami +27% +kezelési költség. -
Anonymus23
veterán
De azt azért ugye tudod, hogy akiktől te veszel, azok ugyanúgy ezektől a "fosoktól" veszik a cuccost?
Az már ez a világ, hogy ezzel a nézeteddel sokkal inkább te vagy a furcsa manapság...Hogy miért biztonságosabb a GLS-nek fizetni, semmint egy világszinten megbízható elsősorban a vevőt védő rendszer (pl PayPal, vagy Alipay stb) azt már nem értem.
Számtalan webshop rendelkezik már EU-s szállítással, ami kb ugyancsak ~1 hét szállítási idővel rendelkezik.
Ettől függetlenül én is az eustocktól rendeltem (sokadjára), aki bármennyire is magyar, azért jogilag külföldi, de emellett több száz rendelésem van már a leszarozott világszinten legnagyobb piacterekről... -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
mediumgecso #734 üzenetére
Nekem már meg is jött.bibibiii !
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DroiDMester #737 üzenetére
Ahol veszed kérdezd meg hogy GLOBAL DEVELOPER ROM-mal küldik-e, harcold ki hogy azzal küldjék ! Ebben az egy esetben nem kell romot cserélned. Minden más esetben kell, de segíteni majd akkor tudunk, ha megérkezett a telefon és kiderült milyen ROM van rajta...
-
válasz
baitsee23 #731 üzenetére
Hogyérted hogy cserélni kell rom.ot? Tehát akkor ebben nincs magyar nyelv? Olyan rom ot merre találok ami ehez jó! és van benne magyar nyelv.. te már cseréltél rom ot rajta?
Ja és te is az ES(SPANYOL) raktárból rendelted? Ez ugye EU ból jön és nincs rá egyéb költség? Vagy ezt is megvámolják?
Bocs hogy ilyen sokat kérdezek de szeretnék mindenre felkészülni hogy mire számítsak!
-
beg
veterán
válasz
LantosBerry8 #729 üzenetére
Félig.
Kapsz magyar számlát, garanciát.
-
makoss
veterán
válasz
LantosBerry8 #729 üzenetére
Nem probléma.
az Eustock teljesen más, magyar oldal/kezelőfelület, GLS futár hozza, nálla kell fizetni nem úgy mint az ebayos, aliexpresses fosoknál!
...jaaa és néhány nap, nem 1-2 hónap! Veszettül nem mindegy ám!!! -
mediumgecso
őstag
Most írt a GLS 7-10 között hozzák
-
Bagira01
veterán
Én szombaton rendeltem az eustock-tól. Semmi visszajelzés. Nagy valószínűséggel lecsúsztam az első körről.
-
baitsee23
őstag
válasz
DroiDMester #730 üzenetére
Igen, ez az.
Én is innen rendeltem, és tegnap jött meg 3 hét alatt.
Azóta még olcsóbb lett.
Nyelvet majd egy ROM cserécel tudsz rátenni. -
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen készüléket, ebben kérném a hozzáértő kollégák segítségét!
offical international verzió ez lenne az amiben van b20 as 4g és tartalmazza a magyar nyelvet is? Mert ott a leírásban nincs magyar nyelv írva!
Előre is kösz aki segít!
-
makoss
veterán
válasz
LantosBerry8 #727 üzenetére
"aláírásom"
-
makoss
veterán
válasz
LantosBerry8 #725 üzenetére
Ok.
Várható valami hasonló normális áron special editionhöz? -
makoss
veterán
Üdv!
Valaki rendelt már ilyen védő tokot edzett üveggel? [link]
Milyen ez? Jó? -
dzs86
csendes tag
Semmi gond, valóban számlára kapom csak azon van minden vagyonom, így semmilyen adatait nem szívesen adnám meg sehol (persze tudom biztonságos meg minden).
(Lehet csak azért vagyok az ilyen ügyletekkel bizalmatlan mert még soha nem csináltam.)@ tothdev: köszönöm szépen, majd akkor egyeztessünk kérlek, ha esedékes lesz a rendelés.
-
baitsee23
őstag
Megjött a teló!
Most már aktív tag vagyok! -
< CyberBob >
őstag
Nekem pénteken hozzák (Pest).
-
Biluxzsolt
aktív tag
Nekem is holnap hozzák videkre. Szintén 20 percen belül megreneltem, amint az értesítés megjött, hogy készleten van.
-
huliganboy
addikt
Nah akkor jó irányt választottam én is....
-
dzs86
csendes tag
Nekem is holnap jön meg, szintén eustock-tól, vidékre, és az értesítő mail után fél órán belül rendeltem, és ma reggel fél 9-kor már jött a mail és az sms.
Nexus 4-et váltok le.Viszont a gondom, hogy nincs hozzá se szilikon tokom, se övre való tokom, se képernyővédőüvegem (tudom nem is nagyon vannak még hozzá). És legszívesebben utánvéttel rendelnék cuccokat (nincs hitelkártyám se paypalom nem is szeretnék egyiket se), de ha jól gondolom ez nem annyira opció jelenleg.
A fentiek okán kérdezném a fórumlakókat, hogy ki lenne olyan kedves és segítőkész, hogy szól ha rendelni készül, rendel nekem is, és fáradtságot nem sajnálva elpostázza nekem az én részemet?
Azon túl, hogy nagyon hálás leszek, természetesen fizetem a postát (meg a cuccokat is), és "vendégem" fél rekesz sörre, vagy ilyesmire
Ha magamból indulok ki én valószínűleg átgörgetnék a hozzászólásomonde remélem van itt olyan aki megszán engem.
Köszi előre is! -
Lalaland
tag
válasz
Anonymus23 #711 üzenetére
Én is F1ről váltottam, +megszerettem a MIUI-t. Bevállt nagyon a note3!
-
Anonymus23
veterán
válasz
huliganboy #710 üzenetére
Nekem is a Coolpadet fogja "váltani", több mint két éves, de semmi baja sincs, igazából sajnálom is, de már megrendeltem
Ezen is MIUI van, de haladni kell a korral. Coolpad-ből kettő is van itthon, az egyik most átmegy tartaléktelefonba. -
beg
veterán
válasz
huliganboy #708 üzenetére
Ez azért elég koszos panda
Kifejezetten tetszik még most is.
Amikor kerestem nem volt sos a váltás, de már régóta megígértem magamnak, ha jön a b20 xiao-nál, jövök én is
Eddig minden téren beváltotta a hozzá fűzött reményeimet és a MIUI-t is hamar megszerettem. -
-
beg
veterán
válasz
huliganboy #706 üzenetére
Hát új még a csöppség, na
Majd beindul. -
Sakuro
tag
válasz
Anonymus23 #700 üzenetére
Én is 10.31-én rendeltem és szintén vidék. Szerintem mi csak a jövőhéten kapjuk meg. Remélem.
-
beg
veterán
Egyelőre még csak ilyen csúnyácskák vannak, de már ez is valami
[link]
-
Anonymus23
veterán
Biztos vagyok benne!
A kínaiak meg amúgy is arról híresek, hogy 5 munkanap alatt komplett autót lemásolnak, nem hogy egy ilyen cuccost megoldjanak.
A szilikon tokhoz is a szerszámok tervébe is csak bele kell tenni a hosszabb méretet és szerintem azóta már dolgoznak is a CNC gépek a szerszámon, és nemsoká dögivel lesz a mindenféle tok hozzá.Nem beszélve arról, hogy a kibővített frekvencia lista miatt nagyon sok helyen ez most a best-buy teló, nem beszélve arról, hogy csicsa nélkül ez tűnik az egyik leghasználhatóbbnak is.
Talán végre belátják, hogy erre is oda kell figyelniük már az elején. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Anonymus23 #700 üzenetére
Ez az eladott 1000 darab azt jelzi, hogy van rá jócskán igény, szerintem gyorsan meg fog ez a "Kati mizéria" oldódni!
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest