- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
xabolcsy #389 üzenetére
A fejlesztői beállításoknál a vége felé van egy szekció aminek az a neve hogy automatikus kitöltés. Itt az utolsó opció (alapértelmezett) kezd el nyomogatni többször és meg fog jelenni kicsit lejebb a rendszeroptimalizálás kapcsoló.
El van duplán rejtve, nyilván okkal, de ki lehet kapcsolni és nem lesznek pöttyök, de multitask mód se (workstation nem fog menni)
Workstation módhoz kell 8GB ramos tábla, bekapcsolt rendszeroptimalizálás és az alap launcher is. -
törölt tag
válasz
xabolcsy #300 üzenetére
Én a Pad6-ot nem tartom olcsónak, de mindenkinek más az ingerküszöbe. Szerintem jó ár-érték arányú az általad leírt felhasználásra az első Redmi Pad volt, ami hozta a Pad 6 lényeges funkcióinak a 98%át, jó pillanatban 7x-ért ki lehetett fogni. A Pad 6 tolla jópofa játék de erősen rétegigény, a billentyűzetes tok meg 12 egy tucat és nincs ugye rajta 0. El lehet kezdeni mindent külön megvenni hozzá és ilyen béna laptopot csinálni belőle, de az ár akkor 200 közelébe kúszik. Mondom mindezt úgy, hogy naponta sokat használom, és előtte Redmi Padról váltottam, szóval ismerem mindkettőt.
-
törölt tag
válasz
xabolcsy #290 üzenetére
Mi a baj ezzel a teszttel? Elég tényszerű volt, a genshin impactet benézte mert rém részletesen beállítható a grafika, a hangszóró meg azért nem annyira vész, de ezen kívül... A toll, a billentyűs tok rém drága 30ért, mondjuk a sima védőtok is 10ért, azokra pont nem tett megjegyzést de lehet a youtubeozás jól tejel és ezek neki nevetséges összegek.
Én jobban belementem volna az akadozásba, azért bizony meg-megakad a rendszer. A nagy játékok is tudnak szaggatni, a Fortnite pl. bármilyen grafikai szinten akad szaggat, én a SD870től nem ezt várnám.
-
TomPack
őstag
válasz
xabolcsy #169 üzenetére
Nem a Pad 6-ra reagáltam, tudom hogy az 120 körül van.
A Pad 6 Pro-t említette itt valaki, amit itthon nem is lehet kapni, és én abba a beszélgetésbe kapcsolódtam bele, és említettem meg alternatívának Galaxy Tab 9FE-t!
Annyit írtam, hogy már vannak fent 170ezer Ft-ért is bontatlanok, samsung.hu-s garisak. Nézz rá a Hardverapróra. -
bostone
addikt
válasz
xabolcsy #169 üzenetére
Az S9 ultra tényleg über-brutál. Annyira elkapott a hév, hogy csak a józan ész tart vissza a vásárlástól. Ez nőben 10/10-es kategória és még anyámnak is bemutatnám.
A munka viszont nagyon eltérő lehet. A vállalatnál a managgerek egy része lapossal szaladgál a másik tablettel.
-
-
Pew
tag
válasz
xabolcsy #145 üzenetére
A Pad 6-ot tessék! topikban az egyik fórumozó rendelt és azt írta, hogy nem működik teljesen/rendesen, ezért a kérdés. Persze lehet csak hibás darab.
Ezen kívül hivatalos global oldalakon nem nagyon van róla leírás anyag, csak itt és még pár webshopon tűnt fel. Ez a baj hogy jónak néz ki, lehet ki is használnám, de ha nem működik...
Valakinek esetleg tapasztalat vele, vagy aki tervez ilyet rendelni? -
Dr.NX
addikt
válasz
xabolcsy #108 üzenetére
Az iPad 9 (2021) képaránya 4:3= 1,33
Egy tipikus Androidos tableté 16:10= 1,60Egy sorozatepizódé jellemzően 1,85:1= 1,85
Egy szélesvásznú mozifilmé 2,35:1 vagy 2,4:1= 2,4Az iPad (10,2") kijelzőmérete 20,7 x 15,5 cm (322 cm2).
A Xiaomi Pad 6 (11") kijelzőmérete 23,7 x 14,8 cm (351 cm2).Egy 2,4:1 film
iPad-en 20,7 x 8,8 cm területet foglal el (182 cm2= 56%);
a Xiaomi Pad 5-ön 23,7 x 10,0 cm területet foglal el (237 cm2= 68%).És akkor még tegyük hozzá, hogy a Pad 6 11" kijelzője HDR.
Ha már streaming... -
válasz
xabolcsy #108 üzenetére
Apple gépek esetében a kevesebb RAM is bőven elegendő szokott lenni. Nézz utána...
Mielőtt butaságokat fröcsögsz legalább keresnél rá:Apple iPad 10.2 (2021) - Full tablet specifications (gsmarena.com)
PerformanceAnTuTu: 617292(v9)
GeekBench: 3124 (v5.1)
GFXBench: 44fps (ES 3.1 onscreen)Ezzel szemben a topic alanya:
Az akkumulátor meg 8557 mAh (32.4 Wh) (iPad) vs Akkumulátor8840 mAh lítium-polymer
Köszönjük Emese!
-
-
Pro!Petya
addikt
Nem fognak tudni , főleg úgy hogy már lassan 140 körül jár a 8/256 -os változat.
(Most nézem hogy már itt kint németben is, szval a napokban én is küldöm vissza a 128-ast. Konkrétan 0-ba meg van így az upgrade)
Itt meg maradhat akkor a szokásos mantra : nincs amoled ,sim, nfc, fingerprint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Steam Deck
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest