- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayrton
tag
Sziasztok!
Sajnos továbbra sem kapok választ azon kérdésemre, hogy a note pro, multi rommal, és alternativ sms kezelö progival /GOSMS/ vajon miért nem müködik??
sms fogadása azonnali, hibátlan. a küldés katasztrófa
nem küld el semmit, kivéve ha ujrainditom a telot, akkor a másik fél megkapja, ez ugye abnormális müködés
, de ilyenkor is hab a tortán hogy kizárólag csak a sim1-es számomról érkezik meg a fogadó félnél , függetlenöl attól hogy a sim2-röl küldtem esetlegesen...minden engedélyt megadtam, az alapértelmezett sms kezelöt lecseréltem stb. kérek minden note pro tulajt hogy próbáljon már használni más sms kezelöt, hogy mit is tapasztal..
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone SE 2020 64GB Akkumulátor: 95%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sms fogadása azonnali, hibátlan. a küldés katasztrófa
, de ilyenkor is hab a tortán hogy kizárólag csak a sim1-es számomról érkezik meg a fogadó félnél , függetlenöl attól hogy a sim2-röl küldtem esetlegesen...minden engedélyt megadtam, az alapértelmezett sms kezelöt lecseréltem stb. kérek minden note pro tulajt hogy próbáljon már használni más sms kezelöt, hogy mit is tapasztal..