Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
lesliemusic
üzenetére
Hali, grat hozzá. Nem sokunknak van Pro-ja itt. Én rádiót sosem hallgatok (nem is tudtam/nem érdekelt hogy van benne FM rádió), gyári romot is csak két napig használtam. Viszont a gyári helyett érdemes lehet az SMIUI-t feltenni. Arra már nem emlékszem hogy ebben van-e rádió, ha volt is, valószínűleg letöröltem Root App Deleter-el. Viszont rengeteg apró tweaket tartalmaz, és hetente frissítik az aktuális developer/stable MIUI buildek alapján.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
lesliemusic
üzenetére
Első lépésként cseréld le a hamisítvány ROM-ot!
-
lesliemusic
csendes tag
Sziasztok!
Nagy az öröm! Ma kaptam meg a NOTE PRO t. 77.0.5.0(LXHCNC) 5.02 LRX22G ezzel érkezett...
Igyekszem belakni...a saját rádiója nem akar működni (fülessel természetesen). Esetleg valami ötlet...
Előre is köszi
G László -
Milestone2
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem!!!
Hibásan írtammájus 16 - regisztráció a MIUI8 betatesztre
június 1. - MIUI8 betateszt kezdete
június 17 - MIUI8 developer publikus ROM megjelenésehát nem a legjobb hírek....
-
Fitzgerald
veterán
Itt van angolul

@Milestone2
Az lol. Mindegy, ez van.

Amúgy kb. mindenki benyelte a baitet ahogy látom. Mindenki azt hitte hogy ma jön ki. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem ma jön. Bemutatták reggel.
Megjelenni május 16-án fog!
Ezekre a készülékekre:
小米2/2S/3/4/4C/4S/5/Max,红米,红米Note及小米Note全系列 -
Fitzgerald
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Nekem már nagy lenne, de egyébként jónak tűnik. 6" körül van az a határ amit még kényelmesnek érzek kézben tartva, ez nekem már tablet. A Snapdragon 652 is jó cucc, az prociban kb. olyan erős mint a 810, csak a GPU-ja gyengébb. MIUI 8 is jön ma.
-
Milestone2
nagyúr
Hát itt az új testvér...6.44 collos.
4GB + 128GB 2000yüanos kezdőáron. Nem rossz.

-
eladogeppc
veterán
Egy másik problémám lenne.
Sajnos nincsen semmilyen hálózat.
QPST / QxDM-el próbáltam feléleszteni, de a GSM tiltva marad.
Ebben tudna valaki segíteni ?Köszönöm !
-
eladogeppc
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Találtam egy biztos megoldást.
6.1.7-es ROM felflashel a miFlash-el, majd onnan már van root és twrp.Köszönöm !

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Az is nonsense. Mondjuk az azért legalább egy komolyabb frissítést kapott (KK-el jelent meg).
@Fejvadi
Ja látom, most nézem a képet hogy melyik készülék meddig lett frissítve. Mókás.
@eladogeppc
Ott van feljebb egy hsz, hogy hogyan kell kinyitni a bootloadert. #646
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van valami megoldás, hogy magyar ROM kerüljön fel a telefonra ?
Minden felmegy, de sajnos TWRP nem megy.
Bootloader locked.
Próbáltam Qdload-os módszerrel unlocked bootloaderes ROM-ot is, de az sem volt jó !Nekem csak magyar kellene.
Köszönöm !

-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A Lenovo Vibe Z2Pro sem kap 6.0-át pedig még nem jött ki az utód,tehát még ő a családban a "csúcs".
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sokszor teljesen logikátlan a támogatás fontossága náluk. Nem is próbálom már megfejetni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sanszos hogy megkapja a Pro, de konkrét ígéretet nem olvastam.
-
Fitzgerald
veterán
Elképzelhető. Ettől függetlenül jöhetne a frissítés. Ha a Mi Note Pro egyetlen egy Android főverzió frissítést sem kapna, azért az meredek húzás lenne, tekintve hogy a gyártó eddigi legdrágább készülékéről van szó.
Ilyet még a kisebb, B-s kínai gyártók sem feltétlen szoktak megengedni maguknak az éppen aktuális csúcsmodelljüknél (pl. Zopo, Elephone). -
ZolkoW
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
nem tudom, a korábbi MIUI verzióváltásoknál hogy volt, de nekem az a tippem, hogy ezt nem vonják össze Android verzióváltással, csak a felület változik. a V6-V7-nél legalábbis úgy emlékszem, így volt talán az összes (?) készüléknél..
-
Fitzgerald
veterán
Azzal azért gondolom ők is számoltak, hogy egy jóval drágább, rosz hírű chippel szerelt (hiába van benne a 2.1-es Snapdtagon 810) készülék nem fog eladási rekordokat dönteni.
Főleg ha egy olyan cég készülékéről van szó, amelyik az agresszív árazásáról, és a kiváló ár/érték arányú telefonjairól híres.
A Pro már akkor sem illett ebbe a képbe, amikor kiderült az ára. De majd meglátjuk, én őszintén remélem hogy nem pont azok nem kapják meg a 6.0-át, akik jóval többet fizettek a komolyabb készülékért. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Annak szánták, de a 810 nem nagyon kellett a vásárlóknak. A Pro így csak egy mostohagyerek lett nekik is.
-
Fitzgerald
veterán
8 nap múlva jön a MIUI 8, kíváncsi vagyok melyik készülékek és milyen ütemben fogják 6.0-val megkapni.
Legalább a Mi Note Pro illene hogy Marshmallow alapon kapja meg az új rendszert, főleg hogy a sima Mi Note már januárban kapott 6.0-t....a Pro meg lényegében a tavalyi abszolút csúcsmodellje a cégnek. -
Milestone2
nagyúr
Mi Note China Stable 7.3.2.0 megjelent [link]
Gondolom MULTI is hamarosan elkészíti. 8 készülékhez már kitették. Virgohoz még nem... -
Milestone2
nagyúr
Hát persze - nincs megállás Csájomi falván- érkezik idén a Mi Note 2, még nem tudok róla semmit, de szavazni már lehet rá a MiMax mellett...
-
Hismo
újonc
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszönöm🙏🏻🙏🏻
-
Hismo
újonc
Sziasztok! Kérdezném a hozzáértőket arról hogy ha magyar miui van most jelenleg egy Mi Note-on akkor ha gyári visszaállítást csinálnék akkor nem tűnik el a magyar nyelv ugye? Nem lehet semilyen gubanc?
-
lesliemusic
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Sokat kell még nekem ahhoz tanulni ebben a témában, hogy ezt a kérdést feszegessem...
Amivel megkapom egyenlőre biztosan megfelel. Később meg talán lesz aki segít feltenni az újabb ROMOKAT...
Igazából ha működik ...akkor nem biztos hogy akarok rajta változtatni...
Persze ha az újítás sok "jót" hoz akkor miért ne!
De köszönöm a tanácsot!GL
-
Milestone2
nagyúr
Valahogy az eladók (kereskedők) "véletlenül" el szokták felejteni betenni a hirdetésbe, hogy zárt a PRO bootloadere.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
lesliemusic
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a Mi Note nyitott, a Mi Note PRO zárt bootloaderrel érkezik. Ezt még tudd, illetve érdeklődj utána, hogy ahonnan rendelsz még január előtti a PRO szállítmány kb akkor zárták a BL-t. Szóval érdeklődd meg hogy nyitott vagy zárt Bootloaderrel érkezik-e. (Már ha érdekel, hogy zárt.)
-
patrikf
újonc
válasz
lesliemusic
üzenetére
Ha van rá pénz, és fontos az időtállóság akkor mindenképpen a Note Pro-t venném. Én 3 hete használom, a sima Mi Note-al, megegyező hardverű LG G3-ról váltottam több mint egy év után, és nem bántam meg.
Ha a nyers CPU teljesítményt nézzük, a Mi Note Pro-ban lévő Snapdragon 810 egymagos teljesítménye durván 1.4-szerese, többmagos teljesítménye pedig kb. másfélszerese a Mi Note-ban lévő Snapdragon 801-nek.
Ha a GPU-t nézzük, még nagyobb a Snapdragon 810 előnye. A V2.1-es chipben lévő Adreno 430 kb. 80-90%-al gyorsabb az Adreno 330-nál.
Nem mintha a 3GB ram ne lenne elég ma egy Androidos telefonba, de a 4GB meg aztán tényleg bőségesen elég bármire. A Note Pro-ban ráadásul LPDDR4 ram van, ami sokkal gyorsabb a Mi Note-ban lévő LPDDR3-nál.
A felbontásbeli különbséget lehet érzékelni, de szerintem ennek nincs jelentősége ekkora méretű kijelzőknél. Én már az LG G3-nál is durva overkillnek tartottam a QHD kijelzőt. A Note Pro full HD kijelzővel sem lenne rosszabb telefon.
Az aksiideje nem a legjobb sajnos, de ezzel együtt lehet élni, illetve be lehet állítani mindenféle energiagazdálkodási profilt, azokat módosítani lehet, stb.
Ha MT6592-ről jössz akkor a két telefon bármelyike óriási ugrás lesz felhasználói élményben. -
lesliemusic
csendes tag
Sziasztok!
Én is vásárlás előtt állok. Igazából nem tudom eldönteni a kettő közül melyiket válasszam a hozzászólások alapján. Én itthon venném meg a telót. A Mi note 89.900 Ft, a MI Note Pro 114.900 Ft.
A proci teljesítmények alapján melyiket javasoljátok? Gondolom egyéb minden másban megegyezik a 2 teló. Persze a pro 64/4 GB, a másik csak 16/3 GB. A RAM ról nem láttam semmit a hozzászólásokban.
A felbontást lehet érzékelni a Pro nál, hogy nagyobb?
Most egy Xiaomi HM note 1W (Octa-core 1.7) van nálam már 3 ik éve, ami hibátlanul működik.
5.5 inch, illetve ennél nagyobb 5.7 amit szeretnék.
Vagy várjam meg a Mi5 öt? Bár az csak 5.15 inch.
Tudom, hogy nem a legjobb kérdés...de Ti, akik igencsak járatosak vagytok a témában talán tudtok tanácsot adni, amit előre is köszönök.GL
-
Milestone2
nagyúr
Mi4LTE után a Mi Note a következő ami megkapja a Windowst....
(Háááát van WP-m is...ez nem tudom kinek örömhír, nekem nem) -
patrikf
újonc
Wow megjött a törött tempered glass Spanyolországból a Mi Note Pro-ra.
Refundot mondjuk szó nélkül küldte az eladó, csak lesz vagy 2 hét mire visszaérkezik a számlára a pénz.
Nekem jó lett volna az is ha küld másikat, de nincs neki raktáron.
Az mondjuk azért érdekelne, hogy hogyan lehet három helyen eltörni egy kemény kartonba, majd levegőbuborékos borítékba csomagolt keményített üveget komoly állatkodás nélkül.
A megfejtés az, hogy sehogyan. Csak komoly állatkodással lehet.
Szóval vagy már törött volt amikor feladta, vagy a kézbesítési folyamat során képzelte valaki magát Ace Venturának.
A következő Németországból jön, remélem nem lesz vele gond.
Az is furcsa egyébként, hogy itthon nem igazán lehet a Note-ra/Note Pro-ra se üveget, se tokot kapni. Csak ezeket az univerzális szarokat. -
enginev3.0
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Valószínűleg, vagy még az felett 6.3-5
-
Milestone2
nagyúr
Friss Xiaomi szivárogtatás: "We are going to release a superb big screen Mi Phone which is a totally a new product line in Xiaomi !" Kijönnek egy 6"-ossal???
-
Milestone2
nagyúr
Tudom a kínai eredeti MiNote (virgo) ROM-ot kevesen használják (vagy senki?) de kijött a legfrissebb 7.2.7.0 (6.0)...
-
ZolkoW
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
bazi sokat számít a fényerő, pl. ha 100%-ról leveszed 80-ra. ha fix 50%-on használnám (mindig meglepődök, hányan használják számomra zavaróan alacsony fényerőn a telefonjukat, én nem szeretem, ha a fehér szürke), szerintem mi4-en meglenne 6-nál több is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez azért nagyban függ a CPU-tól is egy MTK sosem hoz ugyanolyan képernyõidõt mint egy Snapi.
Amúgy sem szeretem ezeket a méréseket. Képernyõidõt úgy kellene mérni hogy full feltölt, repülõ üzemmód, Settingsben a sose kapcsoljon ki a képernyõ opció. És így megnézni mi a Screen - Akku kapcsolat. Minden más mérés szubjektív mert mindenki máshogy használja a telefont. -
enginev3.0
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Csak furcsa mert nálam is 3000mah van, 5"on és 4 óra Sot van, pedig csak netezek
-
Milestone2
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én nem szoktam ilyen SOT-ot mérni. Most valaki megkért. Megmérhetem ma is, de ma elõre tudom hogy kevesebbet lesz használatban a telefon mint tegnap. Viszont lesz benne egy ROM csere, meg egy ROM frissülés (mivel beta teszter vagyok, jön China Developerre a napi frissítés)
Azt még nem írtam, tegnap China Stable 7.2.7.0-n voltam. Ma meg majd délelõtt visszacserélem China Dev 6.4.7-re hogy frissüljön.Hogyan lehet? Ezt már kérdezd a sárgáktól...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Hogy lehet hat óra ekkora kijelzovel ilyen kicsi akksival
-
Milestone2
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Oké figyelek
-
Milestone2
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most épp YunOS-ROM-ot tesztelek. Majd nézek, de nem percek múlva lesz, meg nyilván úgy lenne érdemes SOT-ot "mérni, hogy teljes feltöltéstől-lemerülésig, az meg leginkább holnap sanszos...ha visszatértem MIUI-ra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Minden napi töltés nem baj. De nekem a kijelzo idő fontos
-
Milestone2
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem tudok SOT-okat megosztani mert nem vagyok ez a méregetős fajta...de egy biztos, átlagosnak mondható felhasználásom mellett (egész nap neten vagyok vagy wifi vagy mobilnet) minden nap végén töltenem kell. Nem tud olyat mint a friss Redmi Note 3 Pro, meg a Redmi 3 hogy 2-3 (4) naponta kell tölteni...
-
enginev3.0
félisten
Mi note mennyi kijelzo időt bír?
-
patrikf
újonc
CM meglepően jó a Mi Note Pro-ra, pedig nem is hivatalos, és egy hónapja nem frissítették. A kamera és a hang is teljesen jó, AOSP romok alatt ez nem megszokott.
Ahogy látom nincs túl sok rom a készülékhez, de ami van azokról elég pozitívak a visszajelzések.
SMIUI lesz végül az állandó romom, nagyon egyben van.
Ez a Sabre DAC meg elképesztően jól szól. Az LG G3-ban lévő Cirrus Logic sem volt kutya, de ez még annál is hallhatóan jobb.
Összességében eddig nagyon elégedett vagyok ezzel a cuccal. Az összeszerelési-és anyagminőség példás, gyors, pörgős, jó sok ram van, kamera is elég jó, DAC is. Persze fel tud kicsit melegedni néha, de nem vészes.
Szerintem jó darabig meglesz még.
MM alapú MIUI meg reméljük hamarosan érkezik rá. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ha most rendelnék, nem lenne zárt? Szerintem az lenne.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez a nyitás a simára is jó?
-
patrikf
újonc
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi, ez alapján végül sikerült nyitni. Fel is tettem a március 6.-i Cyanogenmodot, megnézzük milyen.
Ha nem jön be, megy fel az SMIUI. -
Milestone2
nagyúr
Snapdragonos készülékekhez ez a FlashTool
Többen esküsznek rá, hogy ha egy ősrégi FASTBOOT ROM-ot felnyomsz, akkor be tudsz lépni. Én kétlem, mert a MiAccontot szerintem összeköti a készülék IMEI számával is, és innentől kezdve hiába darálod le és építed újra a készüléket, az IMEI marad és nem fogja engedni hogy más MiAccounttal belépj.
Nem tudom lesz -e számodra megoldás, mert mostanság minden szigorodik Xiaominál.Itt is arról ír, hogy a leírással is lehet BL-t nyitni. http://xiaomi.eu/community/threads/how-to-unlock-bootloader-mi-note-pro-100-works.30557/
-
patrikf
újonc
válasz
Milestone2
üzenetére
Van egy apró csavar a dologban, amit nem említettem: az előző tulaj még mindig be van logolva a Mi accountjával, a jelszóra meg nem emlékszik.
Szóval se kilogolni nem tudok, se factory resetet nem tudok csinálni lol. Azért köszi, szerintem várok 1-2 hónapot, addigra talán lesz megoldás.
Valamilyen flash tool nem létezik egyébként Xiaomihoz, amivel lehetne gyalulni egyet, még ha a bootloader nem is nyílik ettől?
Igazából nincs égető szükségem a rútra, LG G3-ról érkezve (pontosabban egyszerre használva a kettőt, még megvan) kész felüdülés hogy itt nem kell 9 darab root jogosultságot kérő appot meg Xposedot meg mindenféle istennyilát felraknom, hogy normálisan működjön a kamera, meg jó legyen a hangerő, meg ne akadozzon az UI. -
patrikf
újonc
Sziasztok!
Lehet már nyitni a Mi Note Pro bootloaderét valahogy? Nem a mittoménmilyen hivatalos kuncsorgó levélre gondolok hogy nyissák már ki nekem, azt szeretném elkerülni.
Ma vettem meg, tenném fel a TWRP-t meg rootolnék, erre terminalban látom hogy ennek zárt a bootloadere lol. Január 22.-i vétel a készülék. Azt látom hogy van már megoldás a dologra, amennyiben valakinek van már fent TWRP. De zárt bootloaderrel hogy raksz fel TWRP-t? -
Fejvadi
nagyúr
Nem sikerült a váltás, mert hibás a ROM.
Annyi előnye azért lett, hogy lecserélte a MiReCovery-t TWRP-re és fent a SuperSU is.Ez van fent.
xiaomi.eu_multi_virgo_V7.1.3.0.KXECNCK_v7-4.4.zipEz a ROM 90%-nál leáll hibaüzenettel Frissítés app.-ból és TWRP-ből is.
xiaomi.eu_multi_virgo_V7.1.5.0.KXECNCK_v7-4.4.zipEzt a ROM-ot meg el sem kezdi telepíteni, egyből hiba.
xiaomi.eu_multi_virgo_V7.2.4.0.MXECNDB_v7-6.0.zipMindenképp kell a 7.1.5 ami jelenleg hibás.
-
Fejvadi
nagyúr
Van új Virgo Stabil Multi.[link]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Akkor félre értettem. Majd kiderül, ha valaki kipróbálja a ROM cserét.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Én is így tudtam.
Ha kinyitottad és nem teszed fel a Globalt vagy a Kínai-Angolt, hanem egy Multit, akkor nem zár le. -
Milestone2
nagyúr
No. Új info MIUI Brasil officialteam felõl (reméljük igaz is):
Ha nyitottad a Bootlodert az mindössze két módon záródik vissza
1. Fastboot módban Te magad adod ki a "fastboot oem lock" parancsot.
2. FASTBOOT ROM-ot telepítesz.Ha ez a hír igaz, akkor a zip-bõl telepíthetõ developer, stable és global sem zárja vissza.
Talán kicsit bátrabban lehet tesztelgetni nyitás után...
...ha mégsem volt igaz, hibáztam a megosztással. Remélem igazat szólt a brazil kolléga...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Mi NOte PRO (Mi4C, Mi4S) forráskódja is publikus:
http://en.miui.com/thread-235127-1-1.html -
Fejvadi
nagyúr
Mégsem adom el a MiNote-t.
Túlzottan megszerettem és hiányozna.
Inkább veszek mellé majd egy Mi5-öt is -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi, ez nem jó hír.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Hétvégén elviszik a MiNote-m, megint lesz egy Mi3-am.
"düledezik a kínai-kártyavár Európában"
Ez mit jelent? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Talán lassan jön a Stabil Multi is, mert azt várom.
-
Milestone2
nagyúr
Azon kevés embernek, aki a kínai-angol stabilt használja Virgo-n (MiNote) és még nem frissült 7.2.4.0-ra, annak itt a link.
A root hiányán kívül (amit TWRP-ből SuperSU.zip tökéletesen megoldott) semmi hibáját nem fedeztem fel.Jön a hétfő, jön a ßetateszt ROM, tehát én megyek vissza gyári fejlesztőire tesztelni, de ez a 7.2 stabil jónak tűnt.
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Ja. Már a MI2S-em is így adtam el, mondjuk ott durvább volt. Remélem nem fog terjedni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Az se baj, ha nem MM lesz.
Most a Stabil Multi Miui7.1 (4.4) van fent. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Én még a következő Stabil Multit várom. Talán az MM lesz.
-
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Esetleg Pro MM-ről nincs pletykád?
Amúgy az utolsó CM már tök használható, nem találtam bugot, és elég gyors is. -
Milestone2
nagyúr
Csak egy apró figyelmeztetés (nem tudom igaz-e, mert már elég sok hülyeséget engednek a miui.com-on is megjelenni) állítólag a 7.2 stabil kínai ROM zárni fogja (zárja) a BL-t már Mi Note-n is...
Illetve egy jó hír Mi Note forráskód publikussá vált (hamarosan jön a Mi Note Pro is) úgyhogy várhatóak lesznek különféle CUSTOM ROM-ok is a közeljövőben.
-
Matutitu
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ha jól értem, akkor a most rendelt készülék már zárt bootloader-rel érkezik, ettől még fogok tudni úgy frissíteni, mint Ti?
ZolkoW:
Itt néztem a kamerájával lőtt képeket, ha tényleg ilyen lesz, nekem ez már megfelelő:
http://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-note-pro-review-checking-the-right-boxes-614802/
Akkor már csak egy kérdés/kérés: Honnan rendeljek és mire kell figyelnem, hogy ne szívjam meg?
Honorbuy-on láttam 400$, EU raktárból, így gondolom ott nincs vám, áfa stb, de sosem rendeltem még innen.
Oppomart-on 349$, de ott nem tudom honnan jön és így lesz-e plusz költség?
Ibuygou-n is 349$, de ezt sem ismerem, ahogy spemall-t se, ott 364$.
Köszi!
-
ablack
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Az a baj hogy nekem jelenleg 2.8.6.0 TWRP van. Próbáltam már felrakni az újat a régi TWRP alól a zip fájlból és Flashify alól is de a Recovery minding 2.8.6.0 marad, nem frissül 3.0-ra. Mi lehet a gond?
-
ZolkoW
őstag
-
szente
addikt
Be van koszolódva a kamera üvege alatt a telefon. Gondolom ezt cseszhetem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Matutitu
üzenetére
Gyári frissítés (amit Te megszoktál) csak a gyári kínai-angol rendszerre érkezik.
Ha magyar nyelvet akarsz, akkor rendszert kell cserélned (miui. hu vagy xiaomi. eu) és meg kell tanulnod a frissítés menetét (letölt, Updater alkalmazás megnyit, file-kezelõben megmutat neki a letöltés, frissít, örül).
Kameráról nem nyilatkozom, ha fényképezni akarok fényképezõgép, ha gyorsan le kell fotózni valamit arra tökéletes. -
Matutitu
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap fedeztem fel a Mi Note Pro-t, éjjel meg is álmodtam, hogy ma megrendelem, de előtte átolvastam a fórumot és most már nem tudom...

Számomra a legfontosabb a kamera, nagyon sokat fényképezek (de erről csak 1-2 hozzászólás szól és az sem pozitív), valamint a kijelző és átlagos felhasználásra a sebesség. Egy Meizu m1 Note-m van, azt cserélném, mert már nagyon agyon van és borzasztó a kamera.
Az eredeti elképzelés egy HTC One E9+ lett volna, 20mp kamera, 2k kijelző, de láttam a tesztekben a vele lőtt képeket és 3 hete nem tud meggyőzni, viszont specifikációját tekintve jelenleg ez a legolcsóbb és számomra tetszetősebb lehetőség, eu-s verzióba. Aztán múlt éjjel kb 10 mi note pro review-t néztem végig és lehet csak nagyon fáradt voltam, de lenyűgözött a vele lőtt képek minősége a meizu-hoz és az eddig látott htc mintaképekhez képest. Akkor most hol az igazság?
Ti nagyon frissítetek, értitek a dolgot, de én egy szót sem értettem belőle
Én a meizu-mat csak úgy használom, hogy amikor feldobja gyárilag, ráhúzom és kész. Ez itt nem fog működni? És elnézést az értetlenségért, de az android 6.0-át megkapta hivatalosban a pro vagy csak akkor lesz ez rajta ha erőt veszek magamon és - remélhetőleg a segítségetekkel - rárakom?Mondjatok valami pozitívat...
Köszönöm! -
ablack
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Csak a Mi Note-ra telepít 3.0-át?
Én most felraktam Note Pro-ra a 03-03 ROM-ot, de nem akart bebootolni a telefon, végül mégis elindult, kikapcsolás után, de nem volt elérhető a Recovery. Felraktam Flashify alól a Twrp-t ami fenn van a weekly ROM-oknál, de látom hogy nekem csak 2.8.6.0 verzió van fent.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Akkor van benne valami jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a meizu-mat csak úgy használom, hogy amikor feldobja gyárilag, ráhúzom és kész. Ez itt nem fog működni? És elnézést az értetlenségért, de az android 6.0-át megkapta hivatalosban a pro vagy csak akkor lesz ez rajta ha erőt veszek magamon és - remélhetőleg a segítségetekkel - rárakom?
Köszönöm!