- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Bugos nagyon a CM13.
Nincs vaku.
Nekem nem èbresztett.
Hálózat alapú helyfelismerès nem működött. -
szente
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én csak azért vártam a 6.0-át, mert sokkal jobban bánik az akksival, mint a korábbi verziók.
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Eddig tetszik. Sajna sok időm nem volt még tesztelgetni, de szépen teszi a dolgát. Ami fura eddig, hogy alapból nem csatlakozik vissza brútusz eszközhöz. Mindig be kell lépni a beállításokba és rátapicskolni az adott dologra.

-
szente
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ne már....

-
szente
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez nem 6.0 alapú?[link]
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez még 5.1.1-es. Gondoltam egy merészet és feltettem. Elsőre jónak tűnik. Bár hiányzik a kettős csengőhang, de ezzel együtt lehet élni. Kicsit szokni kell az új külsőt, engem személy szerint a 2 évvel ezelőtti samsungra emlékeztet egy kis IOS beütéssel. Bővebbet a napokban tudok írni, ha érdekel valakit. Túl sok időm nem lesz sajna, de azért kezdek beleköltözni és meglátjuk.

-
szente
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem valószinű, hogy csinálnak a bètából?
-
zaphod78
tag
Helló mindenki!
Pro-t használókat kérdezném, hogy próbálta-e valaki az új sMIUI-t?
-
zaphod78
tag
Talán lesz valami sMIUI Mi Note Pro-ra? Azt írják jelenleg nincs elérhető ROM adott verzióra.
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Okés, köszi. Akkor várok türelmesen 
-
Fitzgerald
veterán
válasz
zaphod78
üzenetére
Egyenlőre nem tudok olyasmit mondani, ami miatt érdemes lenne MIUI7-ről váltani. Van olyan újdonság ami tetszik (semmi egetrengető), van ami nem.
Az pl. hogy power management profilok helyett csak egy leegyszerűsített battery saver opció van, komoly visszalépés. Szerintem várd meg az SMIUI-t. -
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Milyen véleménnyel vagy róla? Érdemes váltani 7-ről.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Na, fent van a rútolt MIUI 8, szinkronizál is, most tesztelgetem. Nem sok mindent próbáltam ki eddig, de pl. a kamera app előnyére változott, az biztos.
-
Fitzgerald
veterán
Kezd most kicsit sok lenni a telefonból, úgyhogy remélem hamar jön az új SMIUI.
A CM ugye nem ment fel a 3.0-ás recoveryből. A recovery ezután a backupomat nem állította vissza, úgyhogy gondoltam visszarakom a legutolsó SMIUI-t. Vissza is tettem, de az meg valamilyen rejtélyes oknál fogva nem szinkronizálja az emaileket többé, teljesen mindegy mit csinálok. Minden javaslatot kipróbáltam amit találtam a neten, semmi. Kétszer is gyalultam MiFlash-el, majd recoveryből újraflasheltem a romot. Semmi. Ugyanúgy nem szinkronizál, ha fejen állok sem.
Ok, tegyük fel a MIUI 8-at recoveryből, rootoljuk is.
Az meg "couldn't check find device status" hibát dob, a Mi Accba való bejelentkezéskor. Ez még nem is lenne nagy gond, ha a Mi Accba nem lenne kötelező belogolni (nem lehet megkerülni ezt a lépést). Innen nem enged tovább.Szerk. Úgy tűnik ha vár az ember néhány percet a hibaüzenetnél, idővel csak tovább enged, és lehet skipelni a Mi Acc dolgot.
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ahogy Belgáék mondják "Respect és Tisztelet..." Köszi, sikerült.
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére

Köszönet. Elég lett volna egy igen látod válasz is
-
Fitzgerald
veterán
válasz
zaphod78
üzenetére
Tehát ugye telefon rádugva a gépre fastboot módban, próbálod flashelni, nem sikerül, kapod a fenti hibaüzenetet.
MiFlash-t ne zárd be.
A videóban megadott mappába navigálsz, ott a shiftet nyomva tartod, jobb klikk, és onnan indítasz egy parancssort. Angol nyelvű a Windowsom, nálam "Open command window here".
Utána ezt a három parancsot írod be, mindegyik után enter:adb devices
fastboot devices
fastboot oem edlAztán eszközkezelőben a portoknál megnézed, hogy ott van-e a Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 a listában.
Ha igen, akkor a MiFlashen A Refresh gombot nyomod először, és a Device alatt meg kell jelennie annak a COM portnak, amelyiken keresztül flashelni fogsz. Utána nyomod meg a Flash gombot, és kész. -
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi,ha elaludtam a gyerekek és még nem kell indulnom akkor megpróbálom. Azt látni hogy mit ír a parancssorba?
Csak kis telefonon tudtán nézni, és itt nem látom. -
Fitzgerald
veterán
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
válasz
zaphod78
üzenetére
A "leo_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn" mappában van egy másik, ugyanilyen nevű mappa, és neked azt kell betallóznod a MiFlashnek. Ezt észrevetted? Először én sem tallóztam be a belső mappát neki (az anyamappának ugyanez a neve, azt hittem abban vannak a szükséges fájlok), és valami hasonló hibát dobott.
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi az ötletet, de már körbedugdostam a gépet és semmi változás. Asszem alszok rá egyet. Ami alapból be van pöttyintve (flash all except storage) ott azt írja "a rendszer nem találja a megadott fájlt" .
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nekem még nem ért véget a tortúra. MiFlash folyamatosan "meghatározatlan hiba"-t ír. Kezdek tanácstalan lenni.
-
szente
addikt
Aki feltette az Ivan féle 6.0át Note Pro-ra, attól kèrdezném:
Nektek működik normálisan a helyszolgáltatás? Engem cellainfók alapján nem tud semmi belőni, hogy hol vagyok. Így beltèren nem működik rendesen semmi olyan app, amihez helymeghatározás kéne. -
Fitzgerald
veterán
válasz
zaphod78
üzenetére
Nincs mit, nekem is újra kellett csinálnom az egészet. Ez az új CM annyira nem akart felmenni, hogy a system particiót is hazavágta valahogy, és utána már teljesen mindegy volt mit csináltam recoveryből. Úgyhogy teljesen a nulláról indulok én is most, legyalultam mindent.
-
zaphod78
tag
Helló!
Én a Xiaomi-t javasolnám, ha már ebbe a csoportba írtál. Elég sok telefonom volt az elmúlt 1 évben, és ennél találtam megnyugvást. Bár a BB Passport még mindig nagyon tetszik, de az OS-el nem bírtam megbarátkozni. LG fronton maradva volt G3-am és G PRO 2 is. Tapogattam már G4-et is párszor, de valahogy a Xiaomi nekem sokkal jobban bejön. Mindkettő prémium telefon, érzésre és tudásban is. Attól is függ, hogy hol használod. Nálunk itt a egy határszéli kis faluban nemigen van 4G. Ugyebár itt az LG előnyben van, támogatja a magyar szolgáltatók által használt összes frekvencisávot, míg a Xiaomi nem. Infra sincs rajt, ha ez fontos.
Most gyorsan csak ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni egy picit. -
Cry0
őstag
Sziasztok
gondolkodom e készülék vásárlásán milyen véleményetek vagytok róla ?
Xiaomi mi note pro vs Lg G4 ?
-
zaphod78
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek (cr33p) a gyors segítséget. Jelenleg dolgozok, és itt a rendszergazdák biztos nem örülnének ha nekiállnék "óberkodni" a céges gépen
. Meló után ráfekszek a témára. MiFlash-el megpróbálom rávarázsolni a linkelt 5.11.26 romot. Bár még nem használtam ezt a progit, a leírásokat nézve nem lehet komoly gond 
-
Milestone2
nagyúr
MI NOTE PRO-sok akkor figyeljenek, habár nem volt figyelmeztetés sem a kínai oldalon, sem a multi oldalán, ezek szerint a MIUI8 bezárhatja a BL-t...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zaphod78
üzenetére
Bezártad a BOOTLOADER-t.
Legalább is nekem úgy tűnik.
Hivatalos nyitás folyamat.
Nyitási engedély után tud működni amit írtam.
Vagy nem hivatalos módon ahogy a felettem szóló írta egy régi FASTBOOT ROM-mal
Olyan régi fastboot romot kell feltenni, mikor még nem volt zárt a Mi Note Pro. -
Fitzgerald
veterán
válasz
zaphod78
üzenetére
Ezzel a módszerrel próbáltad?
Én is beszoptam most egyébként, a 3.0-s TWRP nem állítja vissza a backupjaimat, amelyeket ugyanezzel a recoveryvel készítettem. Wipeoltam mindent flash előtt, most lakhatom be újra a romot (ami valamiért csak második próbálkozásra ment fel). Furcsa dolgok történnek. -
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az nem is lenne gond, hogy nem megy. Csak sajna a miui logonál megáll, és se tőled se hozzád. Csak fastboot-ban tudom indítani. A MipC sem telepíti újra, és a TWRP sem akar visszamenni rá. Onnan már menne a dolog, van mentésem és az utolsó miuihu stabil rom is ott van.
-
zaphod78
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Érdemes felrakni? Van tapasztalat?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zaphod78
üzenetére
Fastboot módban látja a PC a telefont?
Ez letölt. https://www.androidfilehost.com/?fid=24421527759888160 TWRP
Ez letölt http://www.mediafire.com/download/a6mgibzef7tkbab/MiPC_and_ADB.zip
Kicsomagol, ami a második zip-ben van mindkettő telepít PC-re.
Letöltött TWRP kicsomagol. img file belőle átmásol adb and fastboot mappába.
ADB and fastboot mappában MAF32.bat elindít.
2 lehetőség:
fastboot boot "recoveryneve".img (itt nyilván a recoveryneve helyére az img fájl nevét kell írni) ezzel bebootol TWRP-be
vagy
fastboot flash recovery "recoveryneve".img ezzel véglegesre feléget a TWRP-t.
-
zaphod78
tag
Helló!
SOS segítség kellene. Megpróbáltam feltenni a note pro-ra a miui8-at, de valami félrecsúszott. Sajna nem akar bebootolni és a recovery-t sem tudok visszahozni. esetleg valaki tudna segíteni, hogyan tudnék rá twrp-t visszavarázsolni? -
zaphod78
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi, szerintem megnézem milyen. Esetleg valakinek tapasztalata ezügyben Note Pro-N?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zaphod78
üzenetére
Itt egy rövid róla (már ha nem Te írtad másik fórumon más néven): "...Nos, egész rendben az új Iván. Pico gapps van fenn mellette, root nincs (majd később rakok fel) . Gapps flash után javallott egy jó kövér wipe cache/data mert utána lehet neki megadni az engedélyeket és csak úgy működik. A rendszer a jó (más készüléken) megszokott Ivan AOSP, letisztult, egyszerű, minimál és fénysebességgel működik..."
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
MM-et egyenlőre csak a Redmi Note 3 Pro ra jelentették be ma
-
zaphod78
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi

A végén még ki kell próbálnom
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez jó hír, csinálok backupot az SMIUI-ról aztán majd holnap kipróbálom. Jöhetne azért hivatalos MM is.
-
Milestone2
nagyúr
Ivan "legyártott" egy CM13 Android 6.0.1-et nyitott Bootloaderű, custom recvoeryvel bíró Mi Note PRO készülékekre. Több info itt.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
zaphod78
üzenetére
Nekem Sima MiNote és az utolsó Stabil Multi alatt a szabadban 15 méter után is tökéletes, hangfallal és fülessel is. Lakásban hagyva a teledont, de én kimegyek az udvarra, akkor 2 fal, vagy hőszigetelt ablak + a hőszigetelt alu. redőnyön át is minimum 7 méter.
Búcsúzom, a telefont eladtam, holnap viszi a futár.
-
zaphod78
tag
Üdv. Úgy tűnik megtaláltam az achinles sarkát a telefonnak. Azt tudtam, hogy 5.1-es miui-nál nem túl combos a brútusz, de nálam nagyon allúlmúlta magát. Esetleg van valakinek valamiféle megoldása erre a problémára?
Köszi előre is. -
Fejvadi
nagyúr
Búcsúzom a Note csapattól, mert eladtam, jövő hét szombaton viszik.
-
zaphod78
tag
Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet beállítani a névjegyek megjelenítését a sim-kártyákról?
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Note Pro-ra kèsőbb sem jön?
-
Milestone2
nagyúr
Mától szabadon telepíthető MIUI8 China developer [link] nyilván azokra a készülékekre akinek már összevont a 2 system, tehát 4.4-re nem lehet közvetlen rakni csak 6.0-ra.
-
Fitzgerald
veterán
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én is nézegettem. Furcsállottam is. Holnap akartam írni ide, hogy tud-e valaki valamit ezügyben.
-
Fitzgerald
veterán
SMIUI fejlesztője írta hogy a következő update már MIUI 8 alapokon érkezik.
Csodálkoztam is hogy kimaradt a múlt heti frissítés, de akkor valószínűleg még lesz pár hét szünet. -
Milestone2
nagyúr
Mindenkinek, aki a MIUI8-at várja. Itt nagyon szépen összefoglalták azt a 13 újítást, amit a frissítés hoz majd.
-
Milestone2
nagyúr
Nagyon leállt az angol miui oldalon a reklamáló akciónk, hogy kerüljön már be végre az új Crowdin fordítás a hivatalos Global ROM-ba. Kérlek benneteket, aki már írt is nyugodtan írjon újra, 88 HSZ-val kevéssé fognak foglalkozni...ezer közelében majd "beleolvasnak"...HAJRÁ!
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi, nekem is azok vannak fent nagyjából. Akkor nem foglalkozok vele

-
Fitzgerald
veterán
-
zaphod78
tag
Jó ez az sMIUI, de az normális, hogy 2 GB ram-ot használ alapból?
-
ZolkoW
őstag
most kell fapados (16gb,sima,bambuszos) Note-ot venni a XFS-nél, 72-ért eu raktárból... ma jött a levél,amire ki tudja,mikor iratkoztam fel,hogy raktáron van.
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi, sikerült. A letöltésnél lehetett valami bibi. Hetedikre sikerült jól letölteni. Ugyan úgy csináltam mindent, de mindig valami más hibát dobott. Aztán a végén sikerült. Most ismerkedek vele.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
zaphod78
üzenetére
Van benne magyar nyelv. Hogy a mindennapi használat során milyen minőségű a fordítás arról nem tudok nyilatkozni, én minden romot angol nyelven használok. Az SMIUI-t a 3.0-ás TWRP-ből próbáld feltenni (TWRP 3.0 by Jemmini), XDA-n a development szekcióban ott van legelöl. A dirty flash annyit jelent, hogy csak a dalvik/ART cachet és a cachet törlöd, mást nem. Magyarul minden adat, beállítás megmarad ilyenkor.
-
zaphod78
tag
Sajna nem tudom valamiért felvarázsolni az sMiui-t a telefonra. TWRP-ből próbáltam full wipe után, de nem akarja elfogadni. Letöltöttem háromszor, de mindegyiknél hibát ír. A signature check-et is kikapcsoltam, de úgy sem. Erről a dirty flash-ről fel tudnál homályosítani egy picit? Vagy egy jól értelmezhető linket kérhetnék? Ahol hirtelen megtaláltam ott csak megemlítik.
Köszi. -
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi, újfent. Van TWRP-m így elég egyszerű a telepítés, bár szoknom kell ezt. Igazából CWM-hez vagyok szokva, de ez is ugyan az csak más a felülete. Este megnézem ezt a 6.5.12-őt. Kíváncsi vagyok rá. Jól gondolom, hogy tud magyarul? nincs komolyabb gondom az angollal, de jobban szeretem a saját nyelvemen használni a telefont.
-
zaphod78
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi. Már csak azt szeretném kérdezni, hogy milyen gyakran frissül a fejlesztői? Vagy inkább a stabilt érdemes használni?
-
zaphod78
tag
Helló Mindenki!
Végre sikerült szert tennem egy Note Pro-ra. Az lenne a kérdésem, hogy milyen rom-ot érdemes használni? Jelenleg a magyar MIUI oldalról letöltött stabil van fent. Viszont az előző telefonjaimon CM 13-at használtam. Azt nagyon megszoktam, de szeretem a változatosságot. Esetleg ki mit használ/ ajánl ami megbízható és stabil. Előre is köszi. -
Milestone2
nagyúr
Na mostantól lehet minden en-miui.com fórumtagnak jelentkezni GLOBAL MIUI8 teszternek.
A mai naptól május 31-ig. De első körben csak: Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 2/2S, Mi5 készülékekre. -
ZolkoW
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
rom letöltéshez néha én is bekapcsolok letöltésvezérlőt,mikor 80%-nál azt mondja,hogy sikertelen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
mi a link.
hátha nekem nem. -
eladogeppc
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Linkem lenne, de mindig megszakad

-
Milestone2
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem sajnos olyan messzire nem enged vissza még a kínai oldal sem.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Mi az a SIM probléma? Nemtom miről van szó, de lehet hogy ez is megoldja, bár ez későbbi rom.
szerk.
Jah ez a nincs hálózat probléma amit fentebb írtál?
-
eladogeppc
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Teljesen alap 5.9.24-es vagy 17-es kellene MiNotePro-hoz.
Állítólag avval visszaállítható a SIM probléma.Köszi !

-
Milestone2
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez egy közös topic (MiNote, MiNotePRO).
Nem tudom a következőket:MiNote vagy MiNotePRO?
HU (van egyáltalán?) vagy EU (Multi) vagy China Developer vagy Global Developer? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
5.9.10 vagy 5.9.24-es ROM-hoz nincs véletlenül linketek ?
Köszi !

-
Milestone2
nagyúr
válasz
lesliemusic
üzenetére
Én meg válaszoltam, meg még Hangoutson is...
-
lesliemusic
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Szia
Küldtem Privát üzit...megkaptad?
Leslie Music
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Jaaa, oké.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Töröltetnem kellett mert még meg nem jelent OS-t posztoltam.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Hol van a tapasztalat? A hozzászólásokban? Nem lehet hogy rossz hírt linkeltél? Ezek csak a Mi Max specifikációi...
-
Milestone2
nagyúr
Egy kis friss MIUI8 tapasztalat...[link]
-
Milestone2
nagyúr
Izgalmasan indul a MIUI8 Alpha teszt (lehet rá jelentkezni első körben Mi4, Mi3 és MiNote!) http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=279486
MIUI 8 China Alpha/ Experimental ROM known issues
- Incomplete translations, you might see lots of Chinese
- Potential bugs, which might brick your phone
Hát ilyen indulással rajtam (őrültön kívül) ki fog jelentkezni....? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Okés, köszi. Akkor várok türelmesen 
Hát ilyen indulással rajtam (őrültön kívül) ki fog jelentkezni....?