- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
Nem bízok a fordításokban.
Igen, sajnos a verzió nem frissült, csak a MIUI kapott pár újítást, de előbb utóbb csak lesz rá, mert írták pár helyen hogy várható.
Kb. 5 nap volt, elvileg 10 van megadva mint maximum, és valamelyik oldalukon láttam, hogy hétfőnként postáznak. -
Serricon
senior tag
-
zozyk
addikt
Tölthető az 5.9.1,végre magyarul is tud.

-
törölt tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
Én v7 Multit használok, nincs vele semmi gond. Jó a RAM kezelés és az üzemidő is, nincs FC se semmi. És ugye hetente jönnek az újdonságok, azt mindig kíváncsian várja az ember.
Nem ez az első Xiaomi-m, de Stable ROM-ot sosem használtam még, szerintem a Weekly sokkal jobb.
-
Stimpy001
aktív tag
Még meg sem jött a készülék de már nézegetem a ROMokat rá..nem is én lennék

Napi használatra merjem felrakni a MIUI7-et vagy maradjak a stable MIUI6-nál?
Úgy látom jobban van optimalizálva, és ugyanazon a vason gyorsabb mint a 6. Ez tényleg így van vagy csak papíron?
Ki milyen ROM-ot ajánl? -
Stimpy001
aktív tag
Elszántam magam, én is megrendelem az általad ajánlott eladótól. Csütörtök-pénteken külföldön leszek, remélem azért annyira nem gyorsak hogy pont akkor hozza a futár.

Dension ügyben érdemesebb inkább itthon körülnézni mert akár hiszitek akár nem, a Dension egy magyar cég. -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Kaptam az eladótól egy hoszabb levelet a szállítás menetéről, miszerint 3-5 nap mire eljut tőlük az UK-ba ahol a partnerük elintézi az adót/vámot és onnan 1-3 nap a már megadott track-el UK-EU, tehát 4-8 nap össz.
Néztem ezt a Dension tartót, tényleg húzós áruk van, viszont ha jót nézek nem is fér bele, mert 75mm-ig írják a max szélességet, a teló meg 77.6mm.
Ha van esetleg valami olcsóbb, de stabil tartó amibe belefér, az engem is érdekelne, mert ekkora tepsit már megérezni vezetés közben, és előhúzni sem egyszerű ülve.. -
törölt tag
Ok, úgy legyen, nem vészmadárkodni akartam
Ha van az eladónak EU rakrára, akkor ok, ha nincs, akkor tuti levámolják.(#85) zozyk Még nem kerestem hozzá. Ha itthon akarod megvenni, a Dension cuccok nagyon jók, mondjuk elég mélyen zsebbe kell nyúlni értük. De eBay-en biztos vannak olcsóbb alternatívák.
-
zozyk
addikt
skyline_r33Normális autós tartót/töltőt láttál már hozzá valahol?
-
törölt tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
MX5-nek állítólag botrányos az összeszerelési minősége, erről Fejvadi fórumtárs tudna mesélni

Dupla koppintásos ébresztés nincs.
Dual stand-by a telefon, de mindkét slot 4G képes természetesen.
Nem utolsósorban szerintem a MIUI az egyik legjobb kínai custom rom, bár én nem használtam sem a Flyme-ot, sem az Oxygen-t eddig.
-
Stimpy001
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan készüléket váltanék, Mi Note, MX5 és Oneplus 2 között vacilálok. Igazából a Oneplus lenne a befutó de a Honorbuy-on jóval drágább mint a többi. Tudna valaki pro kontra érveket sorolni miért esett anno a Mi Note-ra a választása? G2-ről váltanék, picit aggaszt a mérete. Pár konkrét kérdés :
Nagyon megszoktam a duplakoppos ébresztést, itt van valami hasonló megoldás?
Olvastam hogy egyidejűleg csak az egyik SIM lehet fenn a 4G hálózaton. Ez a mico és a nanosim is lehet vagy van egy elsődleges SIM slot?
EElőre is köszi a válaszokat. -
törölt tag
-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
A térkép szerint teljes a 4G lefedettség, majd kiderül.
Reméljük nem lesz rá szükség, eddig egy telót se kellett gariztatnom.
A Bamboo hátlap jól látom vastagabb mint a gyári? Pár képen a fehérrel mintha hajszálnyival kilógna a kamera, a Bamboo-nál viszont úgy látszódik mintha bentebb lenne.
Nem koszolódik esetleg, vagy van ezen is valami védőréteg? -
törölt tag
Meg kell nézned a Telekom 4G lefedettségi térképét, hogy Egerben elérhető-e a B3. Ha nem, akkor be kell érned a 3G-vel.
Az eladó nem fog jótállási jegyet adni, ha garis gond lesz vele, küldeni fog egy kitöltendő dokumentumot, amit a telefonhoz mellékelve saját költségeden ki kell küldened Kínába. Innentől általában 3-4 hét az átfutási idő, de ez sok mindentől függ (eladótól, hiba jellegétől, stb).
-
-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Ne aggódj, ha minden jól megy hamarosan csatlakozom.

Nézegettem a Pro-t, de nekem az arany nem jött be, majd megláttam a Bamboo verziót..
Instant get.T-s 4G hálózatban használja valaki esetleg? Nincs vele gond?
Dominós vagyok, és éltem a lehetőséggel hogy küldjenek egy ingyen 4G nano SIM-et a mini helyett. -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokára csatlakozom hozzátok, hétfőn-kedden-szerdán megjön az én Note Pro-m is

A Mi2s után visszatérek a Xiaomi-hoz...
LG G3-t fog váltani és most kivételesen hosszútávra tervezek vele 
Üdv.:
Sanya -
zozyk
addikt
Hellobello heti weekly,gyere a papához...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
xiaomi.eu_multi_virgo_5.8.27_v7-4.4.zip -
-
zozyk
addikt
Sajnos friss multi ROM nincs nekünk a PRO-hoz még.. 5.8.6 a legfrissebb. (leo)
Twrp recovery-t itt találsz : [link]
Ezzel le tudod menteni a jelenlegi rendszert is,ha kell egy biztonsági mentés.Könnyedén felrakható fastboot módban,csak telepítéshez,illetve állandóra is ezzel: [TOOL]Minimal ADB and Fastboot
A két parancs:
fastboot flash recovery twrp_recovery_for_xiaomi_leo_en.img recovery cseréhez
fastboot boot twrp_recovery_for_xiaomi_leo_en.img ha csak telepítéshez kell. -
ablack
senior tag
Sziasztok,
Ma érkezett meg a Note Pro-m.
Fel szeretném rá rakni a legfrisebb multi ROM.
Ezt a leírást találtam róla gondolom ezt is ez alapján lehet: [link]Gyárilag MiRecovery 2.0.1 van rajta. Ebből felrakható a multi rom, jó ez a MiRecovery hozzá?
-
törölt tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Én is fekete mániás vagyok, ez az első fehér előlapú telefonom, de egyáltalán nem bántam meg. Pedig én feketét is rendelhettem volna, de bambuszt akartam mindenképp.

-
törölt tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Én fekete Pro-t még sehol sem láttam.
Szerk: Fehéret semmiképp sem akarsz?
-
törölt tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Üdv!
Én úgy tudom, hogy Pro-ból csak fehér/arany létezik.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek fekete színű készüléke?
Olvastam,hogy a PRO-bol is van fekete,de mindenhol csak fehéret tudnék venni.Üdv.Bilux
-
törölt tag
Kész az 5.8.20 v7, de Note-ra, Note Pro-ra és Mi4i-re visszatartják még. Remélem csak 1-2 napról van szó.
"Virgo, leo, ferrari later... still some recompile issues to solve..."
-
törölt tag
Üdv!
Én maximálisan meg vagyok elégedve a kamerával, pl Mi3-ra vagy Honor 6-ra köröket ver (ezekről váltottam). Nagyon jó sw-t rakott össze a Xiaomi, kihozták az IMX214-ből, amit lehetett. A point and shoot fotók is rendben vannak, nem beszélve a rengeteg manuális beállítási lehetőségről.
A kinagyított fotók piros keretét még nem tapasztaltam, de én a QuickPic-et használom, nem a gyári galériát

Screen time nálam 4-5 óra között ingadozik, arról függ, mennyire van meggyötörve (Chrome, Skype, Viber, Instagram, stb). Ez szerintem teljesen rendben van egy ekkora tepsinél, éjszaka alvó módban meg kb 2%-ot "zabál"

-
DG790401
tag
Vègre egy igèretes mi note fôrum! Sziasztok!
Màsfèl hónapja nyûzok egy fehèr 16 gb-os mi note-ot. Rengeteg tesztet olvastam a neten ès a camera megîtèlèsèt nem èrtem....vhol Istenîtik màshol meg lehuzzàk( ITT nem a Drops Bélusra gondolok sztem is felejtôs) Az ellentètes vèlemènyek kb fele arànyban megoszlanak.
Nekem mi a vèlemènyek a kèpalkotàsról?
Màsik: 5731 ès 5804 esetèn is a galèriàban dupla koppintàs esetèn a kinagyîtott fotó kerete körbe piros szînû lesz. Elôfordult màr 2× hogy ezt követôen lefagyott a teló ès csak ûjraindîtàs segîtett. Mi leheta fentiek oka?
Az aksival kezdem megbaràtkozni, azt vettem èszre hogy a nyüstölès alatt egyre jobb. Eddig àtlag napi hasznàlattal kb 3, 3.5 h tudtam elèrni (on screen time) most sok böngèszès youtube zenehallgatàs, ès reggel óta mèg több mint 50% aksival màr megvan a3 h on screen time. -
törölt tag
Idáig olvastam (kár volt időt szánni rá):
"Miközben a Mi Note esetében keveselltem a FullHD felbontást, itt már nincs okom panaszra: az 5,7 hüvelykes képátlóra immár 2560×1440 pixel jut, vagyis a felbontás 2K. Ezen már a hozzám hasonló pixelvadászok sem találnak szőrösödő betűket, vagy recés éleket."
Ennyi elég is volt

-
zozyk
addikt
NotePro teszt
-
törölt tag
Rendeltem egy ilyen Qualcomm Quick Charge 2.0 szabványú gyorstöltőt, nem is vészes az ára. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, 60%-ot tölt 30 perc alatt. Jó lesz a tabomhoz is.
-
zozyk
addikt
Kipróbáltam,tök könnyen szétszedhető a Note Pro..

-
törölt tag
Hamarosan tölthető az 5.8.13 MIUI v7
Android verzióváltás nem lesz, normál frissítést kell csak csinálni.
Changelog:
[Recommended] this week
Added four new default theme theme
New message perfectly adapted large font, jumbo font
New calls show features: automatic synchronization for contacts friends, and friends call interface display, and support for dynamic calls show a short video
New baby album features: automatic aggregation all baby photos can be sent packing, set to lock screen automatically. Along with pet photo album function, automatic aggregation Wang Star who meow star people
Optimize system response acceleration 30%, 25% increase endurance: dynamic scheduling GPU performance for 500 models popular applications optimized power[System]
Optimize system response acceleration 30%, 25% increase endurance: dynamic scheduling GPU performance for 500 models popular applications optimized power[Contact]
New card swap: exchange business cards with friends, to see the other side of the card is set in a large picture and information
New calls show: shoot a video and set to call the show, call a friend, the other side you can see the answer interface (requires already exchange business cards with each other)
Added perfect adaptation large font, jumbo font[SMS]
Added perfect adaptation large font, jumbo font[Lock screen, status bar, notification bar]
Added notification bar switch Animation
Interactively optimize brightness of the notification bar
Optimization of the status bar battery icon
Optimize the display of the status bar under a large font
Optimization of height and large fonts notice
Optimizing display fonts "Notification Manager" on page
Children optimization mode, lock screen to hide smart home center
Fix some cases roaming icon does not go away
Close the window repaired holster reduce screen brightness problems
Some recommended topics shield repair button and the problem of overlapping clock plug-in content
Repair large fonts, notes desktop gadget display problems[Desktop]
New Child mode
Real-time display optimization blur
Optimization of the system comes under the large font display desktop plug
Optimization of one-handed mode start speed
Children optimization application list mode hidden settings and Security Center
Optimization mode disabled children and Google Now voice assistant
Optimized Desktop editing mode set wallpaper popups Copywriter
After the repair depth problem Desktop Cleanup reloaded[Theme]
Four new default theme[Gallery]
New baby album features: automatic aggregation all baby photos can be sent packing, set to lock screen automatically. Along with pet photo album function, automatic aggregation Wang Star who meow star people[Music]
Fix the problem at large font display interface[Setup]
Added support ring to identify the user to sleep through the millet hand, you're automatically turn on and off mode[Browser]
Optimizing cold start speed
Optimization of the background memory footprint reduced by an average of 15 to 30%[Calendar]
Added perfect adaptation large font, jumbo font[Notes]
Added perfect adaptation large font, jumbo font[Clock / calculator]
Added perfect adaptation large font, jumbo font
New Birthday Alarm: In your birthday sounded the alarm becomes our elaborate birthday song -
zozyk
addikt
Még sehol senki?

-
Fejvadi
nagyúr
Beszéltem a Pítörrel, beleegyezett, hogy feltedd a listára.
-
törölt tag
Eddig ritkán használtam a gyári fájlkezelőt, de most hogy ránéztem, tényleg sokkal jobb lett, több új funkció is került bele. Nagyon tetszik!
Akkor most lesz egy Mi Note Mini Bamboo-d (a SoC végülis ugyanaz), grat hozzá!
A jövő heti frissítésben talán már lesz magyar nyelv is, akkor rendelheted a nagytesót ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zozyk
addikt
Alakul az téma-összefoglaló,GJ skyline_r33 ..

ROM linkek az alján,ha valaki keresné..
-
törölt tag
Igen, a 120-130 USD árkülönbség elég húzós. Igaz, hogy a 16 GB-os Note árát hasonlítottam a 64 GB-os Pro-hoz, de nekem mindenképp Bamboo kellett, abból meg ugye nincs 64 GB-os
(ha a két nagyobb tárhelyes verziót nézzük, úgy már fele annyi a különbség, az már könnyebben emészthető). -
Fejvadi
nagyúr
Ez a sima Note.
Miért lett MX5? Hosszú történet, de legalább kipróbáltam. 1 nap után ment is a levesbe, már nincs is meg.
skyline_r33-nal beszéltem telefonon és elmondtam neki mi tartozik ebbe az árba és ő is korrektnek találta. A MiNote Pro nekem csak azért nem kellene, mert az S810-et tették bele. Ha leszabályozza a teljesítményt a soft., hogy ne melegedjen, akkor meg semmi értelme a nagy procinak. Sokkal drágább is.(#11) zozyk

-
zozyk
addikt
Hivatalosan is ideköltöztem ezennel...

Csak hogy On is legyen benne,a NotePRO neve a leo,a sima Note romokat hogy keressem? PL:Itt
-
zozyk
addikt
Bocs a dupláért,ez a tok milyen lehet? [link]
Most pucéran használom,de jó lenne valami védelem ...
-
törölt tag
-
törölt tag
Én HonorBuy-ról rendeltem, náluk egyelőre nem változott az ár. Kicsit húzós ugyan a szállítási költség (39 USD), cserébe gyorsan szállítanak (a rendelés leadása és a csomag átvétele között mindössze 43 óra telt el). Xiaomiforsale olcsóbban szállít (6 USD), de náluk jelenleg egyetlen Mi Note sincs EU raktáron. Megérdeklődtem, 3-4 hétig nem is lesz.
(#4) zozyk Ahogy Fejvadi is írta, kevés a tulaj
Ma írtam Rusinak, hogy lesz-e valamikor Mi Note teszt, mert ha igen, akkor ezt a topikot úgyis bezáratom. Várom tőle a választ. -
zozyk
addikt

Itt sincs nagy pörgés,a másik topikban sem ír senki,én meg blogolni nem akarok..

(Nem kéne összevonatni a kettőt,aztán max mi elbeszélgetünk?
)Épp most települ a heti multiROM... 5.8.6
-
Fejvadi
nagyúr
Kevés emberkének van még ilyen, nem lesz nagy pörgés. Azért én figyelem.

-
törölt tag
Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a topikot, mert várok ide szeretettel minden Xiaomi Mi Note tulajdonost és érdeklődőt.
A hozzászólás többi részét átvittem az összefoglalóba. - Karma
[ Módosította: Karma ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet OFF topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Borderlands 4
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, sajnos a verzió nem frissült, csak a MIUI kapott pár újítást, de előbb utóbb csak lesz rá, mert írták pár helyen hogy várható.

)