- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kelzsoca #2318 üzenetére
A hologramos gyári doboz volt a lényeg, mert arról fojt a beszélgetés, azt csak úgy írtam, hogy ezt is kaptam még hozzá. Az nem az eredeti dobozban volt, hanem külön és kimondottan a karkötőnek készült kisebb dobozban és az is eredeti Xiaomi karkötő. Van pár haveromnak is utángyártott, de azok vékonyabbak és van amelyikben a név sincs benne. Úgy nézem azok sem rosszak ettől függetlenül.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kelzsoca #2306 üzenetére
Milyen beállításokkal és használat mellett?
Nálam 4 nap alatt ~10%-ot merült, így kb 4-5 hetet jósolok neki. Minden be van kapcsolva.(#2308) Fejvadi
Ilyen hologramos matrica csak a nem Kínába szánt darabokon van?!
Van pár Mi-s cuccom, de eddig csak a pb-ken volt matrica emlékeim szerint. A mostani két 16000-esen is van, de sem a MiBand, sem a füles dobozán nincs, de a Mi3-én sem volt. -
Cargo
aktív tag
válasz
kelzsoca #1698 üzenetére
Az apró rezdülések figyelése szerintem bajos, mert pl. párom többet forgolódik mint én, és ha azt is érzékeli akkor az már nem az igazi. Szerintem ennél sokkal egyszerűbb a rendszer. Ha mozogsz, akkor biztosan éber alvásban vagy (ez lehet egy kézemelés a fej alá, vagy fél fordulat, lábmozdulat bármi) ha viszont mély alvásban vagy biztosan nem mozogsz. Ezeket érzékelni nem hiszem, hogy probléma.
Nekem egyébként bevált az ébresztési funkció. 1 hete van meg de azóta nem keltem úgy mint a mosott sz*r. Márpedig korábban gyakran előfordult. Ennek mondjuk az is oka lehet, hogy a rezgéssel sokkal kisebb sokk ér mint amikor megszólal az ébresztő. Viszont garantáltan felkelt. Már csak ezért megérte az árát.
-
gianone
őstag
válasz
kelzsoca #1142 üzenetére
Ez alapvetően igaz is lehetne, ha megnézegeti az ember előtte a changelogot. Viszont majdnem mindegyik frissítéssel érkezik új firmware is, és arról nem lehet tudni semmit. Viszont a gyakorlatban elég szépen pofozzák. és azért az appra sem lehet nagyon ráismerni a pár héttel ezelőttihez képest. Pl. GPS-trackelés, 10 percenkénti statisztika, az értesítésen is sokat dolgoztak stb. Én úgy látom, aki kihasználja a Mibandet teljesen, az frissítsen, aki csak alvásmonitorozik, lépésszámol, annak nem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest