- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Hm, köszi, hogy szólsz -- most már írja a megrendelésem részleteinél, hogy fehér ledes. Viszont a drágábbik, amire azt írja, hogy "upgrade for iPhone" stb., a weblap szerint szintén fehér ledes. Színeset nem is látok. Viccesek, éppen chatelek egy ügyfélszolgálatosukkal. Na, azt kéri, hogy írjak mailt, úgy majd valahogy segítenek.
Az oldaluk sajnos nagyon félrevezető, csak azt írja, hogy mi a különbség a fehér és a színes ledes között, de azt nem, hogy amit rendelni fogok, az már a fehér ledes... Köszi még1x
-
purpledonkey
tag
Igen, be lehet. Úgy csinálnám a helyedben, hogy az egyik ébresztőt beállítanám 4:50-re, az ismétlődésnél beállítanám, hogy hétfőtől péntekig. Állítanék egy másikat 7 órára, ott meg ismétlődésnél egyénit választanám és akkor külön megadható, hogy szombat, vasárnap.
Sztem ezek a "gyári" alkalmazásnál is beállíthatóak, bár én az értesítésest használom kezdetek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest