- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
moli.hu #4698 üzenetére
Én
hát engem szóltak meg. Lehet kicsit igazuk van ezért irtam smiley an akkor is kapargattak engem és még hagyjam. Szép dolog. de a vitát nem kívánom folytatni. Ha neked úgy esik hát egézségedre.
Érdekes sok részlegen fent vagyok és sehol nem akadtam még össze senkivel, lehet most túlaktívizáltam magam itt de hát most izgi volt, van ezerrel a kütyü miatt. Nem hinném, hogy egyből valaki nyakát haraptam volna kezdésnek. Ismétlem nem én szólok meg valakit elsőre. Ha ezt nem bírja valaki felfogni sajnálom.
Ilyet se mondtak még nekem. Jó szűrést.
Apaaaa kezdőődikk. Amúgy nem szeretném folytatni a vitát senkivel, mert nem az én stílusom. Másoktól meg elnézést kérek. Na meg tőletek is, hogy ne legyen vita.
Más, jut eszembe még este félkómásan alvás előtt mikor bekreppált a band, az asszony samu s5 évvel, google playes mi fit el sikerült felupgradelni a band ot. -
moli.hu
őstag
válasz
moli.hu #4446 üzenetére
Meghekkeltem az apk-t, a kovetkezo kepeket kell kicserelni:
/res/drawable-xxhdpi-v4/unlock_for_smartlock_guide.png
/res/drawable-zh-CN-xxhdpi-v4/unlock_for_smartlock_guide.png
/res/drawable-zh-HK-xxhdpi-v4/unlock_for_smartlock_guide.png
/res/drawable-zh-TW-xxhdpi-v4/unlock_for_smartlock_guide.pngen a /res/drawable-xxhdpi-v4/app_icon_small.png file masolatara csereltem ezeket ki, barmilyen zip tomoritovel.
Ezutan csak ala kell irni a modositott apk-t a zipsigner app-pal es lehet telepiteni.A start gombra nyomva parositott, ezutan az eszkoz megjelent a android/main screen/app drawer/settings/personal/security/screen security/smart lock/trusted devices/add trusted device/choose device listaban, mint bluetooth eszkoz a szokasos MI neven.
@sanyci: az adatlapomon olvashato Karbonn Sparkle V mobillal hasznalom, gyari firmware (Android One, ez a google sajat projectje a filleres, de 2 evig friss android verzioval tamogatott mobilokhoz, elvileg a google maga felugyeli a firmwaret, a cegek csak apro modositasokat csinalhatnak benne) Android 5.1
-
s7evcsenko
addikt
válasz
moli.hu #4229 üzenetére
Ez lenne a wp-s. - ha tudnám párosítani a telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest