- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Plusz a Band nem tudhatja, hogy mennyi ideje van valakinek sétára, mennyi távolságot tud megtenni stb.
Nálam például a 10.000 úgy jön ki, ha a munkával töltött napokon csak a metrót veszem igénybe és a többi távot legyaloglom. Ez kb. 9 km és 4 egyenlő részre osztható. A Band tavalyi vásárlása után hiába ajánlotta volna nekem a napi 10.000 lépést, nem tudtam volna megtenni. Szépen lassan lett növelve a táv egészen addig, hogy most már hiányozna ez a gyaloglás mennyiség.
Emellett a kaján is változtattam annyit, hogy a munkahelyen az eddigi adag 2/3-át eszem, hiszen azzal sem vagyok éhes az ülőmunka alatt. Ennek köszönhetően kb. 10 hónap alatt lejött rólam kb. 9-10 kiló úgy, hogy nem éreztem hátrányát és ugyanúgy sörözök vagy eszek egy jó hurkát/hamburgert bármikor.
Egyszóval rengeteg olyan tényező van, amely alapján számomra csak a saját magam által kitűzött lépésszámok teljesíthetőek.
-
emiki6
veterán
Nem volt, nem ismered a szoftvert/bandet, nem tudhattad.
Én pl az ébresztés, alvásfigyelés miatt vettem, a többi az csak nem baj ha van.Topik: Na, a holnapi ébresztésre kíváncsi leszek. A hívásjelzés eddig működik, a messenger értesítés is. Az SMS értesítést nem lehet beállítani, de túlélem. A notification appot nem szedtem le, nekem bőven elég a gyári.
Lsiki: az akciók jó része kamu akció. Elájulni csak a snap-up tól fogsz, mivel a Xiaomi kamera kb 20k-val olcsóbb, mint bárhol (persze csak 5 db). A band simán lesz szerintem ezer forint környékén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest