- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Koszi szepen. Sokat probalgattam, de csak telefon ujrainditasa utan ment kb. 2x, azota nem, s vegul mar abba hagytam a probalkozast, mert a kollegak kezdtek hulyenek nezni, hogy mit bamulok ezen a panton mikor meg kijelzoje sincs
Notification helyett a Notifier pro-t hasznalom, egy angol forumon ezt ajanlottak G2-hoz, lehet azon kellene meg beallitanom valamit.
Nem tudod/tudjatok a Bluetooth adás mire szolgal? (visszaolvasva sem kaptam ra valaszt, petipetya is kerdezte meg kb. 1 honapja) -
Milestone2
nagyúr
Egyetértek, bár a konkrét ébresztő számomra jobb, mint az intelligens ébresztő (aki nagyon hajnalban kell kelljen, annak minden perc számít, eléggé haragudtam a Bandra, mikor 4.50 helyett 4.20 körül ébresztett, mert akkor voltam könnyűalvásban....)
Nekem december közepe óta van meg és azt kell mondjam jó az alvásmonitorja, mert minden nap megnézem és pontosan jelzi csöpp gyermekem mikor ébreszt hajnalban mikor átmászik hozzánk, többször ellenőriztem, hogy ébrenlétnek jelezte azt az 5-10 perces időt, amit valóban ébren töltöttem korahajnalban, mikor a gyerkőc felébresztett, hogy rosszat álmodott átjöhet e mellénk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest