-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
nimmrody #6941 üzenetére
Bocs, inkább itt válaszolnék.
Ha ránézel az alsó wifis képre, akkor látod, hogy 2 wifi jel van fent, mert az én telefonom összefogja a 2 wifi sávot. Egyszerűen ez is lehet tényező a te eredményeiddel összehasonlítva.
Amúgy én a qualcommax fw vonalat használom. -
tlala
addikt
-
neo81
senior tag
-
woodworm
veterán
válasz
nimmrody #6935 üzenetére
De egyébként ez a link megegyezik a leírásban hivatkozott trance89 kolléga gyűjteményével.
-
Rick4
félisten
válasz
nimmrody #6882 üzenetére
Nekem volt a 3600-ason openwrt, igaz, az még akkor volt, mikor a wifi még nem ment csutkán, ezért volt, amelyikre visszaraktam a gyárit, amivel aztán tovább használtam, na az tökéletesen működött, amíg el nem adtam ezeket.
Most ax7000-es van egy éve, azóta egy röccenés se volt, beállítottam a gyári rendszeren mindent, és ennyi. Mivel az openwrt-vel se csinálnák mást, nálam kár bolygatni, pedig elég sok openwrt-s routeren vagyok már túl az elmúlt bő 10 év alatt, de itt majdhogynem kár bántani, ráadásul lehet rátenni dockert a gyári rendszeren, külső tárhelyen usb-n bármi eléfér, és az megy, amit szeretnél, miközben a 2.5G-s csatolók meg a gyors wifi mindent kiszolgál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest