-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Amit meg latsz a nemzetkozi forumon, NSS build-ek, azok "community" build-ek, nem hivatalosak es lelkes fejlesztok legoztak ossze verrel es izzadsaggal.
Hasznalhatod azt is, hivatalos OpenWrt helyett, de oda menj panaszkodni, ha vmi nem mukodik!
En pl. azt hasznalom a Dynalink-emen, de csak mert az a fo router. -
dchard
veterán
Az NSS offload működéséhez szét kell túrni a kernel network stack-jét, méghozzá jó mélyen. Ezt ép eszű kernel fejlesztő soha nem fogja beengedni a kódba. Ezt egyébként fel is fogják a QCA-as devek, mert kísérletet sem tettek erre, ebből látszik hogy tisztában vannak a szituációval
Szóval nem valószínű.
-
Doky1988
senior tag
OpenWRT-nél olyan nehezen találtak a készülékeim netet a WiFin.. Felcsatlakoztam mondjuk telóról, és kiírta hogy Nincs internet kapcsolat, kellett várjak vagy fél percet mire volt net.. Gyári fw nem csinálja ezt, hiába OpenWRT alapú. Legalábbis qualcommaxos firmware ezt csinálta, akárhányszor lett feltelepítve, újraconfigolva meg ilyenek... Akkor TV Box szintén, ott meg felvolt csatlakozva, és Nincs wifi kapcsolat, hol ott felvolt csatlakozva.. annak is kellett kb 1 perc mire észhez tért.. Úgyhogy ott le is tettem az openwrtről, pedig amúgy szeretem meg stabil, de wifin nyűglődik minden készülékem ha rácsatlakozok 30-60másodpercig.
-
Doky1988
senior tag
Igen ezt főképp 5Ghzes WIFIn csinálja, néha elvétve csinálja sima 2.4Ghzen is.. De jobban 5Ghz az érintett.Jelenség kb annyi, hogy felcsatlakozik WIFI-re, aztán ilyen "villogó wifi jel" és kiírja a telefon, hogy csatlakoztam a wifire, de nincs internet, szeretném-e hogy maradjon csatlakoztatva?
-
dchard
veterán
Valakinek a házi gányolása nem lesz Openwrt. Mivel Robin kívül senki nem dolgozik az IPQ6000-en, ezért megkockáztatom, hogy amit belinkeltél, a gyári QSDK alapú firmware tákolása, attól hogy úgy tűnik ez Openwrt, még nem lesz az csak azért mert valaki odaírta. Újabb jó példa arra, hogy kizárólag a hivatalos forrásból érdemes tájékozódni, ami az openwrt.org
MOD:
És nézzenek oda: elég volt csak belenézni a feeds-be hogy kiderüljön, pontosan úgy van, ahogy gondoltam...
-
Tonyk
veterán
De ezt a fő routerben kéne beálítani. Tehát a fő routerben a kliens router mac addresséhez rendelsz ip-t. Namármost, ha a 192.168.0.17 a fő routered, akkor miért van kikapcsolva a dhcp? Ha másik eszköz (szolgáltatói) oszt dhcp-n címet, akkor viszont abban kéne beállítani a mac címhez rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest