-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
És nem tudom visszatenni a gyárit, majd onnan a hivatalosra frissíteni? Dehogynem! Eszembe se jutna egyik verzióra ráfrissíteni a másikat, ez rossz példa volt, mert egyrészt nem történhet meg magától, ha megtörténik az pedig user error, és nem a router, vagy nem a fw hibája, és pláne nem érinti semmilyen szinten a jelenlegi működést.
Ansuel, Robimarko, és rajtad kívül a készítő, Dimfish is ott van az openwrt fejlesztői theadben, sőt, ő maga posztolta oda be a linket 10 napja amit én is betettem, és egyértelműen leírta, hogy nem megy a sima frissítés a régi kisebb tárhelyes rendszerről, újra kell pakolni.. Ha ezek után ráfrissítek, az már az én bajom, nem a routeré. Ilyen akármivel meg lehet csinálni, ez nem a készülék hibája. -
Rick4
félisten
Hát, ez mostmár mindegy, mert az enyémen az van, amit linkeltem. Én csak azt tudom mondani, felraktam, restart, ment, és azóta is rendben megy, mindenki más azt gondol erről, amit akar, de ez különösebben nem befolyásolja az én routeremet, van még ezen kívül kettő eldobozolva, ha megmakkan, rápakolok egy másikat is, és kiderül, hogy szalad vele.
Figyelemmel kísérted eddig is a fejlesztést, vártam, mikor jön el a megfelelő pillanat, de nem értek hozzá, nem látok olyan rossz vagy jó dolgokat, amitől nekem az egyik rosszá vagy jóvá tenné az egyik vagy másik publikált megoldást.
Követtem az általam linkelt helyről a leírást, letöltöttem a fájlokat, feltettem, rendben működik több, mint egy hete. Van szerinted értelme ezen túl ragozni a dolgot az én szintemen? -
Rick4
félisten
A vezetékes kapcsolatot minden router tudja minden más routerrel, az nem a xiaomi- féle mesh, tehát nem is feltétlenül kell látnod.
A kérdés inkább az, úgy lőtted- e össze őket vezetékkel, hogy minden összedug, második- harmadik routeren reset, és hagytad őket párosodni, vagy pedig te álligattál rajtuk bármit is.Nekem nem vezetékkel volt összekötve, resettel összedugtam, az első megmutogatott a másik kettőnek mindent, és a beállítások egy része is átvándorolt, az első felületén láttam mindhármat, ha valamit, pl wifi nevét elállítottam, az a beállítás átvándorolt a többi routerre is.
-
Rick4
félisten
Tudtunk, csak ehhez el kellene olvasnod a hozzászólásokat.
zetecR: szerintem vezetékes megoldással teljesen mindegy, milyen routerekről van szó, működni fog, nálam már 10 éve is ment sima tp-link routerekkel lan- lan kapcsolattal is, a maiak, pláne a xiaomik meg még inkább megoldják ezt.
-
Rick4
félisten
Helló, a legjobb, ha az ont bridge módba kerül (valójában nem bridge mód, hanem pppoe passthrough), az első routert rádugod, és betárcsáz, tehát át kell az elsőt álíltanod pppoe módba, és be kell írnod a felhasználó/ jelszó párost, a másik pedig az elsőhöz kapcsolódik.
Mivel itt kevesen ismerik a 3000-es modellt, többek között én sem, onnantól nem tudom, tudnak-e mesh-ben párosodni, az megy-e nekik vezeték nélkül, nálam az ax3600-asok így voltak addig, amíg az elsőre pár napja fel nem került egy openwrt a gyári szoft helyett. -
Rick4
félisten
válasz
pisti222 #4870 üzenetére
Ne kérj elnézést, nem bosszantottál fel, épp ellenkezőleg én szabadkoztam, hogy eggyel előtte nem illesztettem be nevet, az alap hozzászólás meg másnak szólt, és lehet nem láttad.
Amúgy tényleg nincs mitől képet bedobni, az összes routeren ugyanúgy fut, és ugyanott van minden, pont ez a lényeg... -
Rick4
félisten
De, a routeren ment.
Se linux guru, se cmd betyár nem vagyok, a gui-s megoldásokat jobban szeretem, szóval eddig igyekeztem elkerülni az ilyen dolgokat, megcsinálni meg tudom, de kevés infóm van róluk...Ráadásul a router az egyik szobában, onnan átjön ide egy kábel, az megy egy switch-be, onnan kapja a két gép és a nas is a netet, belső hálót, szóval nem ismerem a hálózatok lelkivilágát, hogy azon az egyszem kábelen elmegy-e a routerig az adat a gépről, majd vissza a nasra? Nasról ugyanannyit mérek amúgy.
-
Rick4
félisten
Na talán megtaláltam az egyetlen dolgot, amiben a gyári fw jobb, nasról gépre másolásnál alsó vége 45MB/s, a nagyja 65-75MB/s, a teteje 85MB/s, a gyárival elment 110 fölé is, és kb egy vízszintes csík volt az egész. Direkt a nagy fájlok másolása érdekelt, hogy mennyi a max adatátviteli sebesség, ebben a tekintetben kevesebb.
Mutatok screenshotot, de miről? Ugyanaz, mint bármelyik openwrt kb az elmúlt 10 évből, nem is bonyolult felrakni, és sokminden van, ami gyárilag nincs. -
Rick4
félisten
Itt ezeknek a sebességeknek elvi jelentősége van, meló közben nem nagyon veszem észre, hogy 650-nel vagy 940-nel megyünk, telefonon meg végképp lényegtelen, csak abból a szempontból fontos, hogy menjen rendesen, és az megvan. Ha csak a régi jó kis tp-link wdr-3600-as uptime-okat hozza, amik ilyen- olyan kézi újraindítás, pillanatnyi áramszünet miatt max 200-250 napok voltak, (de lehetett volna szerintem 600 nap is) akkor már hozza a gyári fw szintjét ebben a kérdésben, és ad sokminden mást is.
-
Rick4
félisten
Oké, csak nem tudom, a háromból melyik az IOT rádió, 2.4-en működik pár okos hosszabbító, wifi, kamera, mosógép, a többinek nem kell okosság, itthon használom, úgyhogy még reggel át is állítottam ide, így is minden oké, telefonnal 2m-re megy a 900 mbit, megvan az 1200-as linksebesség, gépen ax210-es wifi kártyával megvan a 2400-as linksebesség, 1 szobával arrébb, a helyére téve a routert még ott van az 1780/960 (vagy valami ilyesmi szám), szóval jó ez, minden ugyanolyan ami kellett, és iszonyat mennyiségű beállítási lehetőség van, amit a másikból hiányoltam, úgy tűnik, helyreállt a rend.
Mindenkinek ajánlom, akinek egy picit is több kell a gyárinál, de egy marad a gyári rendszeren a meglévő jó beállításokkal, ezzel bármi lenne, visszadugom, és megy. -
Rick4
félisten
Na ki tudja, miért, restart után ment minden, openwrt fent, a másik szobában egy kínaiasított ax3600 1200 Mbps linksebesség, az openwrt-s itt van mellettem az asztalon, 286-433Mbit, és ennyi...
Vezetéken 700/600, a gyárival 940/940.. Érdekes.
Még hergelem majd, de néha előjön a 160Mhz, Ausztráliától Kínáig már minden volt, 149-es csati, miegymás... Nem tudom, mitől. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Srácok, ez a weboldal, ahol ssh password-ot lehet generálni: [link] , másnak se megy?
-
Rick4
félisten
válasz
FingR86 #4825 üzenetére
A gyári tápegység a ráírt adatok szerint 12V 2.0A, azaz max 24W, fogyimérő a router boot alatt max 7.4W-ig ment fel ebben már persze benne volt a tápegység vesztesége is, működés közben néha becsúszott a 7.5W érték is, ezek szerint semennyire se kell a 2A, de persze nem próbáltam rajta 1Gbit-tel letölteni, de simán lehet, hogy 9-10W-ig is felmehet, ha tekerni kell a technikának.
-
Rick4
félisten
Ettől ne várj csodát, itt sajnos minden eszköz elvérzik, kínai fw-rel vidéken, ahol távoli szomszéd hálózatok vannak, tehát nem zavarnak, 3-4 falon át is megy a 300Mbit, panelben, ahol másik 35 eszköz sugároz, 3 falon keresztül épp megvan a 30Mbit. Egy próbát tehetsz a kínaival, bajt nem fogsz csinálni.
-
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout #4797 üzenetére
Értem, ezért is írtam, hogy érthető a dolog... Igaz, én nem vagyok félős, mert ha villanykörtén keresztül törnének, az kicsit nehezebb, mint egy sima androidos linken, fertőzött alkalmazáson, amin ugye mindenki érintésmentesen fizet, szóval az a vonal kifizetődőbbnek tűnik.
De biztos van olyan perverz észak- koreai, aki a villanykörtén keresztül próbálkozik, szóval jobb az óvatosság. -
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout #4793 üzenetére
És mindezt google szervereken, mindenféle itthoni eszközökön keresztül beszéljük, és fogalmunk sincs, hogy tudják, mikor mit ettünk, milyen alsógatya meg póló van rajtunk.
A sávszél kérdésre ott a QOS, vagy ha nagyon akarod, be kell rakni a 2.4-es eszközöknek egy 5 ezer forintos tp link routert, és kész. Ebből a szempontból érhető a külön háló, viszont szerintem ez itt nem működik.
-
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout #4788 üzenetére
Miért kell nekik külön hálózat?
-
Rick4
félisten
Ja, 2.4+5G-n is fel kell venni maxra, illetve nem árt, ha a családból mindenki chippelve van, és van 5G-s mobil torony is a közelben.
Egyébiránt mitől is kellene csodát tennie ennek a routernek, ha a szomszéd ugyanazon a frekin tolja, már baj van, ha sok a vastag fal, már baj van, az 1000mW ugyanúgy terít, mint bármelyik másik eszköz, amelyik tudja az 1000mW-ot.
-
Rick4
félisten
válasz
spiky03 #4761 üzenetére
30-as sáv?
Az a jelszint lesz, 30dBm, 1000mW, azaz 1W, felraktátok csutkára a jelerősséget. Pohár vizet mellé rakod, felmelegíti szépen a sugárzás!Nem tudom, milyen épületben laksz, és annak melyik részén van a router elhelyezve, ez alapján kell-e az 1000mW, nálam B30 blokktéglás, 120m2-es házban sarokra elrakva a routert alap erősségen tökéletesen használható mindenhol.
-
Rick4
félisten
válasz
FingR86 #4711 üzenetére
Ezak a dolgok mindig az ismeretlen homályába vesznek:
A kínai és a global azonos csatikat (frekiket) támogat?
A kolléga routere biztos, hogy nem egyből kettős frekire van állítva?
Nem lehet, hogy a kínai kettős sávos megoldás alapból másik sávon dolgozik, aminél pl az 5GHz telített nála, ezért lerakja a 2.4-re? -
Rick4
félisten
válasz
Golyo69 #4702 üzenetére
Soha nincs azonos körülmény két eltérő helyen így a router sebességét konkrétan jónak- rossznak értékelni, és egymáshoz hasonlítani se lehet, pláne a körülmények alapos elemzése és beállítás előtt nem!
Nálam is érezhető- mérhető a különbség a kertes ház- kevés wifi, vs panel sok wifi között, és még számtalan másik, de amúgy fontos pataméter is bejátszik, pl sokan meg se nézik, az a sáv mennyire telített, amiről sugároz a router, és már írják is a véleményt. Az olyanokkal, akik a mérés előtti beállításokkal kapcsolatos kérdésekre válaszolni se tudnak, felesleges foglalkozni, itt is volt pár ilyen, aztán mindről kiderül, hogy csak a szokásos..Viszont a paneles mérésnél ott volt a router mellett egy régebbi tp- link wdr 3600-as openwrt-vel, többször teszteltem, ugyanonnan ugyanoda kellett volna jelet küldeni, tehát nem csak a csillapítás, de a többi körülmény is azonos volt, az nem tudott folyamatos kapcsolatot sem tartani, megszakadással, és 0-6 mbit közötti sebességgel tudott dolgozni, tehát annál egy egy nagyságrenddel jobb volt, már ha ez mértékadó összehasonlítás.
-
Rick4
félisten
válasz
Golyo69 #4699 üzenetére
Mindezzel valójában viszont mások semmire se mennek, ugyanis nemcsak a router és a telefon közötti meglévő falak anyaga, vastagsága, ezáltal csillapítása marad titokban, hanem a helyszínen mérhető, szomszédok által tulajdonolt routerekből áradó wifi telítettség is.
nálam T-s 1G/1G-s nettel, kertes házas környéken hasonló a mérhető, de digis 1G/1G-s nettel panelben, 3 "vékony" falon keresztül, fele akkora távolságon alig 30-50 Mbit megy át. Mivel ott van 80-100 router a közelben, a legkevésbé telített csatornát kézzel kiválasztva kapom ezt az eredményt, ami több, mint tragikus.
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #4663 üzenetére
Ugye pont én voltam az, akinek nem akart elsőre párosodni a két kínai, aztán én találtam a python-os megoldást, amivel biztosan megy, de a kábeles opció eszembe se jutott, szerintem érdemes lenne mindenkit lebeszélni a kábel nélküli próbálkozásról, vagy legalább erősen jelezni az összefoglalóban, hogy a kábeles gyorsabb..
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #4653 üzenetére
Kínai fw-en vagyok, és kábel nélkül ment elsőre is a mesh összeállítás, ugyanezt tudná a globa, vagy annak ez is gond, és csak a kábeles nem megy neki? Jó lenne ilyesmiket is beírni az összefoglalóba.. Amúgy pont tegnap néztem, kínaiból sincs frissítés, viszont majdhogynem azt se tudom, hol a házban a router, hónapok óta hibátlanul megy a rendszer, ráadásul alapon (standard) is akkora a lefedettség, hogy a harmadik router a saját dobozában vár a csodára, nem kell, mindenhol hibátlan a net, és jó a sebesség is. A telek végében is simán netezek, pedig 107m hosszú, és 3 fal mögött kb 70m-re van onnan a második router.
Semmi extrát nem tud, de amit tud, azt nagyon jól. Ezek után már openwrt-re se frissítenék, mert mindent megoldok vele. -
Rick4
félisten
van egy telekom optikával, és van egy digi optikával, mindkettő hibátlan.
Nyilván nálad tudni kellene, hogy ha wifin-megy-e a hub, (gondolom azon) akkor miféle zavaró tényező van, ami a kapcsolatot rossz irányba befolyásolja. Wifi szkennelés volt? Konkurens hálózatok azonos csatornájáról elpakolás volt, vagy csak bedugtad, "oszt" jól van az úgy?
-
Rick4
félisten
válasz
lenovomen #4562 üzenetére
Cseréltesd ki, nem kellene sípoljon, most meghallgattam az enyéimet, nekem 3 db van, ebből egy echte kínai, az két éve hibátlanul megy, kettő itthon vásárolt global, abból egyik egy éves, másik fél, egyszóval még csak nem is azonos időpontban gyártották őket, és nem is újak, de egyik se ad ki hangot.
-
Rick4
félisten
válasz
lenovomen #4560 üzenetére
Mi történik a hanggal kihúzás után?
Én nem tudom, az enyém sípol-e, mert nem kispárnának használom, két szobával arrébb van, abba a szobába kb havi 1x szoktam bemenni 2 percre.
Azt neked kell tudni, bontott-e a készülék, az is benne van, viszont ebben nem sok dolog van, aminek sípolnia kellene, nem tápegység csinálja? -
Rick4
félisten
válasz
Albert.Tamas #4539 üzenetére
Aztán hogy mindez milyen eszközzel készült, hány fal volt közben, azok milyen anyagúak, vastagságúak voltak, plusz hogy a környéken milyen sűrűn, milyen erősen és melyik csatornán hány másik router sugárzott, az mind mind lényegtelen!
-
Rick4
félisten
válasz
Multibit #4509 üzenetére
Persze, tudom, de nem erre gondoltam, hanem úgy általában véve akartam csak rámutatni, hogy a többség számítógépes felkészültség alapesetben kimerül egy tenda- tp-link router beállításában, ami viszonylag egyszerű, 5-6 menüpontból áll, viszont az openwrt-t azért lehet szeretni, mert nagyjából mindent tud, minden azonos helyen van a sokadik router csere esetén is, ennek ellenére mégis mindig a gyakorlottabbak routerére van telepítve.
És pont ez van a pfsense esetén is. -
Rick4
félisten
válasz
Multibit #4507 üzenetére
Persze, de láttál olyat ddns-ről kérdezni, aki amúgy meg tud nyitni egy cmd vagy putty ablakot?
Nyiván ezzel arra gondoltam, hogy a pfsense és opnsense nem feltétlenül kezdő számítógéphasználók kezébe valók, akinek gond egy ddns reg és a routerben annak beállítása, az nem fog elbírni egy komolyabb tűzfal opciókat tartalmazó eszköz beállításával.
-
Rick4
félisten
válasz
kinghaxor #4490 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei, az tény, de ezek szerint a képességei is, van aki gond nélkül zsákutcába vezeti a kamiont, hiába kiabálnak neki, hogy álljon meg...
Amennyiben én olyan eszközt használok, ami nincs mindig bekapcsolva, akkor nyilvánvalóan nem az az eszköz fogja frissíteni a ddns-t, hanem egy olyan másik, ami a nap 24 órájában működik, és percenként rákérdez a megfelelő adatokra, azaz amennyiben szükségem van a külső elérésre, akkor max 1 perc kiesésem, plusz némi frissülési idő lehet frissítés esetén... Ráadásul a frissítési rész csak a sztori egyik oldala, a másik rész a rendelkezésre állás, ami legalább ugyanolyan fontos, a noip ebben eddig verhetetlen, nekem az elmúlt 12-13 évben visszagondolva sosem volt ilyen jellegű problémám, ezzel szemben a dyndns-től akkor jöttem el, amikor azzal valami olyan hálózati kitiltásos probléma akadt, hogy le is akarták lőni őket, mert túl sokan használták rossz dolgokra a megoldásaikat, az eszközök elérhetetlenek voltak, rezgett aléc, hogy megy a levesbe az egész, már nem tudom, mikor volt, jó régen, de az ilyen sosem vet jó fényt egy szolgáltatóra, és akkor ott a harmadik fontos rész, hogy innen sem jelszavak nem szivárognak ki, sem sokasodó távoli sikertelen belépési próbálkozások nincsenek. Sőt, konkrétan semmilyen próbálkozások sincsenek.
Mindezen infók fényében mindenki eldönti, neki mi a drága, nekem a havi 1 perc és 3 kattintás sokadik éve a legbiztosabb megoldás, a router, a nas, a műholdvevő beltérim, a windowsos duc kliensem is kifogástalanul kezeli minden esetben az ip változást, a rengeteg előny mellett a havi 1x-i 3 db kattintás okozta "probléma" teljesen nevetséges kifogás, úgyhogy innentől más úgy szórakoztatja magát, meg rugózik ezen, ahogy kedve tartja. -
Rick4
félisten
válasz
enginev3.0 #4352 üzenetére
8.8.8.8 és 8.8.4.4 dns-ekkel mit csinál?
-
Rick4
félisten
válasz
enginev3.0 #4350 üzenetére
Nálad van a hiba.
-
Rick4
félisten
Gondolom ahogy le van írva a kínaiasítás, és mindenki kénye- kedve szerint ha akarja, végig követi, vagy sem, úgy egyben vállalja is a felelősséget a maga dolgaiért, téglásítja a routerét vagy sem, mindehhez a leírás elkészítőjének nem sok köze van, gondolom a leírások nem azért születnek, hogy pár % ember túlgondolja, hanem hogy sokan használhassák az adott megoldás, a fórumok leginkább erről szólnak.
De hogy mindennek mi köze ahhoz, hogy a kínai, vagy akár egy openwrt-s szoftvert bárki egy leírással összefüggésben meghekkel, és elront, azt nem értem.
Én kérek elnézést, hogy rákérdeztem. Majd akkor beszerzem máshonnan az infót. -
Rick4
félisten
Várj, akkor az lehet, hogy az openwrt-s routeremen van, amit kivennék, hogy amoda a digis optika mellé betegyek egy ax3600-at, azt most nem tudom megnézni, majd csak hét végén, itt is pppoe-n megy a telekom optika, de az itthoni routeren én se látom azt a sort, ahova ezt be lehetne írni, szóval lehet mégse ez a gond.
-
Rick4
félisten
Én rápróbálnék az openwrt-re, tudjuk, az jelenleg hogy áll? 330km-re pakolnék le egy routert, szóval a gyári rendszerrel arra kiváló, hogy menjen mindenféle gond nélkül, de el tudnék pár plusz funkciót képzelni, ami az openwrt-re felpakolható...
-
Rick4
félisten
válasz
Dluinet #4205 üzenetére
Nem kell, viszont ez ettől még egy megoldandó probléma....
trance89: Köszönöm, de nem tudom, meddig kellene visszamennem, asszem a keresőben megpróbálom visszanézni, hátha utaltam rá, mi volt fent. Az egész biztos, hogy utána feltettem a globalt, lett angol nyelv, de semmi más nem változott, tehát időközben történhetett valami...
-
Rick4
félisten
válasz
FingR86 #4202 üzenetére
Sok esetben paneles környéken ez okozza az alap problémát, és szabad csati híján nem is lesz soha nagy hatótáv és gyors sebesség.
trance89: Én meg pont beraktam valamelyik nap, hogy mennyit ment még a kábeles nettel, nem tudom, mi lehet a különbség, a router és a telefon is ugyanaz... [link]
Azt meg végképp nem értem, hogy ugyanúgy 1200/1200-as linksebességnél mi a francért tud most a telefon 650Mbit-et... Mi volt 2021 augusztusában a routerrel, és a telefonnal, ami most nincs, vagy megváltozott?
Vissza kellene tennem a sima kínait, de a webes felrakás után azt kaptam vissza, amiben tudok mW-ot meg dB-t is állítani, szóval vagy nem is frissült, vagy ez az, ami már az újabb, és benne van? Az eredeti kínai kellene, amivel megvettem a routert...
Mivel a telekomos eszközzel tudtam 900 körül mérni, valószínű nem a telefonal lesz a gond, hanem a routerrel, és azzal a szofttal, ami most fent van. Próbára feltenném a gyári kínai szoftot, amikkel kijöttek ezek, azt tudni, hol érhető el? Nyomjak full resetet is? Mehet böngészőből is? -
Rick4
félisten
válasz
pisti222 #4193 üzenetére
Nekem a régi 7t pro is jól ment az asus AC65P-vel, az is hozott ennyit, mint most a 8 pro meg az ax3600, nem tudom, melyiknek lehet baja, de inkább a telefonra gondolnék, az is szoftver szinten lehetett piszkálva, mert két routerrel us ugyanaz jön ki, és a router csak nem rossz.
-
Rick4
félisten
válasz
pisti222 #4190 üzenetére
Jogos. Kikapcsoltam a telekomos eszközben az 5GHz-es wifit, nincs a környéáken márik azonos sávon működő eszköz, az eredmény ugyanaz, kábelen 940/940, wifin 1200/1200-as link sebességgel 650/450, és ugyanez van a gép ax210-es wifijével is. nem csak a telefonnal, ráadásul a kapcoslati sebesség 721/1150...
Feladom. -
Rick4
félisten
Illetve még az is fontos, hogy ha volt a kínaim, ami most pihen, és betettem helyette a globa változatot, amire felkerült az ssh+txpwr firmware, majd azt visszatettem a kínaira, akkor most melyik sugárzási norma szerint mehet? mert bdata és társai nem lettek átírva, szóval mos tlehet ful eu-s egy sima kínai szoftverrel, azaz gyengébb, mint ha echte kínai lenne?
-
Rick4
félisten
válasz
pisti222 #4185 üzenetére
Ezzel én is tisztában vagyok, én is mindenkitől ezt szoktam kérdezni, mikor panel környezetben hasonló problémával írnak hozzászólást, de itt nem igazán van ilyesmi, a szomszádok eszközei kellőképpen messze vannak, és több fallal elválasztva látni őket, de nem jelentős jelszinttel...
Ráadásul mint írtam, a telekomos eszköz gyengébb, de gyorsabb a sebeség, szóval fucsa, mindjuk pont azt a hidden ssid-t nem értem.
-
Rick4
félisten
Mivel volt itthon mesh, csak szétszedtem pár napja, elővettem a második routert (az egy global, de ugyanúgy megkapta a tuti fw-t) kapott kezdésnek egy resetet, beraktam a másik helyére (tápegységet is cseréltem, ezzel végképp mindent kizárva), újra mértem, ugyanaz a 630-650 környéke, holott valahogy mégiscsak mennie kellene, de nem.
Feladom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest