-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Hát, ez mostmár mindegy, mert az enyémen az van, amit linkeltem. Én csak azt tudom mondani, felraktam, restart, ment, és azóta is rendben megy, mindenki más azt gondol erről, amit akar, de ez különösebben nem befolyásolja az én routeremet, van még ezen kívül kettő eldobozolva, ha megmakkan, rápakolok egy másikat is, és kiderül, hogy szalad vele.
Figyelemmel kísérted eddig is a fejlesztést, vártam, mikor jön el a megfelelő pillanat, de nem értek hozzá, nem látok olyan rossz vagy jó dolgokat, amitől nekem az egyik rosszá vagy jóvá tenné az egyik vagy másik publikált megoldást.
Követtem az általam linkelt helyről a leírást, letöltöttem a fájlokat, feltettem, rendben működik több, mint egy hete. Van szerinted értelme ezen túl ragozni a dolgot az én szintemen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Call of Duty: Black Ops 7
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest