- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Hát, ez mostmár mindegy, mert az enyémen az van, amit linkeltem. Én csak azt tudom mondani, felraktam, restart, ment, és azóta is rendben megy, mindenki más azt gondol erről, amit akar, de ez különösebben nem befolyásolja az én routeremet, van még ezen kívül kettő eldobozolva, ha megmakkan, rápakolok egy másikat is, és kiderül, hogy szalad vele.
Figyelemmel kísérted eddig is a fejlesztést, vártam, mikor jön el a megfelelő pillanat, de nem értek hozzá, nem látok olyan rossz vagy jó dolgokat, amitől nekem az egyik rosszá vagy jóvá tenné az egyik vagy másik publikált megoldást.
Követtem az általam linkelt helyről a leírást, letöltöttem a fájlokat, feltettem, rendben működik több, mint egy hete. Van szerinted értelme ezen túl ragozni a dolgot az én szintemen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest