- One mobilszolgáltatások
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Hi,
Elozmeny:
Az eddig jol mukodo 2db AX3600 mesh halozat elkezdett szarakodni, miutan apple cuccok kerultek a halozatra es frissultek az ios verziok. Azota packet loss van a halozaton, amit csak ugy tudtam stabilizalni, h bekapcsoltam a wifi5-ot. Ezzel buktam a bss coloring es tarsait, de legalabb mukodik a halozat.Par honapja jott egy frissites az ax3600-hoz pont az ip16 okozta problemak miatt. Tegnap feldobtam gui-bol a frissitest. Termeszetesen nem javult a helyzet. Ha kikapcsolom a wifi5-ot, akkor ismet tomeges packet loss keletkezik es idonkent egyszeruen megszunik az adatforgalom az osszes eszkozon (meg a windos gepen is). Aztan visszajon a halozat es egy darabig ( nehany perc) mukodik, majd megint lerohad az egesz. Tehat bekapcsoltam az ax3600-ban a wifi5-ot, igy most mukodik minden, de nyilvan nem optimalis igy a dolog. Ezen felul eltunt a wifi teljesitmeny listaja, cserebe van most valami falon at, meg standard es energiatakarekos mod. Eredetileg is kinai verzio volt mind 2 router es eddig tudtam allitgatni a kimeno teljesitmenyt mW-ban. Az fw az itt az oldalaon leirt modon volt kigyomlalva. Most mar legalabb haza tud telefonalni ez a fos, de a hiba nem szunt meg
Van tapsztalata valakinek ip16 es wifi6 mesh openwrt mukodessel kapcsolatban ? Ott is ilyen fostaliga ez a router ? Lassan ott tartok h kibaxom az ablakon vagy a routert vagy az osszes kibebaxott apple cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest