- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2289 üzenetére
Köszönöm, így működik. De ez nem fair, hogy normál módban nem használja. Már azt hittem a Xiaomi is fake kamerát használ.
Ezek után valószínűleg Pro módban fogom csak használni.stilo18 nálam nem, pedig az lenne a normális. Nem lehet, hogy nem magyar régión van a telefonod?
ottesz nekem akkor sem működik
-
NandiKAA
csendes tag
nekem az alsó portréban megy és amikor sima fénykép üzemmódba 10X zoom fölött van... xd
-
Spricccer
tag
válasz
Ferenczi Áko #2290 üzenetére
Yettel
-
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok!
Teló 13T.
Suzuki Vitara Bosch Android Auto fejegységhez nem csatlakozik. Csak villog a csatlakozás a telefonon, eltűni,, megjelenik, de nem tud csatlakozni.
Előző telefon (Mi 10T Lite) hibátlan.
Van megoldás?Köszi!
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! gcam mod van már 13t pro-ra?
-
Spricccer
tag
Német régióra állítva
-
dlaj
őstag
Ebben a telefonban állítólag 2 db 50 mp-es kamera van. Egyik az 1x-es, a másik a 2x-es zoom kamera.
Nálam mindkettő használatakor a képen látható felső kamera működik.
Az alsó kamera semmikor nem működik!
Nálatok hogyan van? -
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2283 üzenetére
Holnap lesz időm vele foglalkozni, de nem felejtem el!
Talán még aktuális lesz. Ha nem, akkor legalább tanulok valami újat. -
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #2283 üzenetére
Valahol erre kell lennie:
-
zsocy
őstag
Sziasztok, 2 hete van meg a 13T-m, és még egy update nem jött meg rá.
14.0.11 MIUI Global verzión áll ez a galád, tavalyi security update-el.
Van most olyan régió ami viszonylag biztosan frissíti? Valamint elég csak átváltani a régiót és mehet a frissítés keresése, vagy van valamennyi várakozási idő is amit ki kellene várni?Nekem amúgy nagyon tetszik ez a telefon, szívesen használom így is, de azért birizgál hogy miért nem frissül, amikor itt 5 évek vannak beigérve gyártói szinten.
Ja, és Lurdyban vettem a hivatalos boltban, nem T-s vagy egyéb alternatív beszerzésű. -
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2277 üzenetére
Szia! Én küldök neked zoom kamerás RAW képet, ha megmondod hogyan csináljam.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna zoom kamerás RAW képet küldeni nekem? Sehol nem találok ilyet.
-
Roni2011
csendes tag
Sziasztok. A feleségemnek 2 hete vettünk egy 13T pro készüléket. A gyári fólia ami a telefonon van el kezdett felhólyagosodni. Szeretnék rá üveg fóliát venni. Ki milyet használ? Melyik lehet a legjobb üveg fólia erre a telefonra ami jól véd a karcok ellen?
-
TODI1111
veterán
[Hivatalos] viszonteladók.
-
sakkik
lelkes újonc
Sziasztok!
Már egy ideje próbálok venni Xiaomi 13T-t, de gondoltam hivatalos helyen/boltban veszem meg, de a xiaomi üzletben nincs hosszú ideje ( Aréna ).
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes venni Media Marktból vagy a Lurdy házas MI Storeból. Megbízható helyek ezek? Normális telefont kapok ott? Nem ilyen szürkeimpotos ki tudja mi működik rajta telefont ugye, hanem rendes működőt ugye? -
szkorhetz
őstag
válasz
Fehérsólyom #2269 üzenetére
Pixel, OnePlus is jó
-
Fehérsólyom
aktív tag
Köszönöm a válaszokat duvi, pingwin92!
A régió állítós "játékot" sajnos ismerem a Note 10 Pro miatt. Amíg járt hozzá a frissítés az sem ment simán. Az ígéret ugyan úgy megvolt rá, mint most a 13T-re, 13T Pro-ra. Abban bíztam, hogy amennyiben nem a Redmi Note családból választok akkor jobb lesz a szolgáltatás ezen a téren, de ezek szerint nem.
Gondolom, ha maradni szeretnék az Android vonalon, akkor egy választásom marad a Samsung, jól sejtem? Bár ez a kérdés már nem ennek a topiknak a fő témája.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #2266 üzenetére
Hmm.. Egy másik topikban pont most linkelték ezt az oldalt. Hivatalos Xiaomi oldal(nak tűnik), és itt ott van a listában a sima 13T, meg a Pro is. Ezek szerint rendelkeznek Google féle AER pecséttel.
Nem tudom, mennyit ér, de legalább ígéret, az van rá. -
duvi
nagyúr
válasz
Fehérsólyom #2266 üzenetére
Szerintem akkor ne kockáztass a 13-as családdal. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyik készülék mikor kapja meg a frissítést. Akinek fontos, az itt rendszeresen cserélgeti a régiókat, hogy megjöjjön az aktuális frissítése.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Mi a gyakorlati talasztalata annak, aki 13T független készüléke van, az Android biztonsági frissítést negyedévente stabilan megkapja a telefon? (Olyan készülékre kell váltanom, ami ezt hozza, ellenkező esetben letiltódnak a céges alkalmazások, ami rendkívül kényelmetlen.)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2264 üzenetére
Ja hogy jah...
A messagest értem, mert azt használom, de hogy a tárcsázót hol állítottam át, vagy miért nem Xiaomi, azt nem tudom.
De így akkor már értem miért, köszi szépen a segítséget! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nuada herceg #2263 üzenetére
Azért, mert a Tárcsázó és az Üzenetek nálad nem Xiaomi, hanem Google..
-
Nuada herceg
őstag
Van bármi tippetek, hogy az ikonok miért nem úgy néznek ki, mint ahogy kellene?
Így kéne:
És így néznek ki:
Egyébként az összes témával ez van, bármilyen töltök le, egyik sem olyan.
-
bagkri01
őstag
Sziasztok! Telekom 13T-re , MIUI 14.0.13.0 (TMFEUXM) verzióra kapott már valaki hyperOS frissítést? Jól gondolom, hogy a Telekom igen rendesen visszatartja a frissítést?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
ImACeltic #2253 üzenetére
Ami engem felidegesített, hogy-
-sokszor varhatok, ha valamit engedélyeznék, vagy letiltanák, várjak 10 masodpercet(nem Tudom minél jött elő, talán, hogy valamitől ne vehesse el egy idő után a jogokat) ,
-hogy két reszre van osztva a lehúzhato panel, de vagy fel kell pöckölnöm, hogy lehuzzam a másikat, vagy oldalra suhintaom, ami nekem nem tetszik, szerintem hülyeség
A HyperOS még annyira nem lett használva, mert csak 2. Telefon a 13t pro. -
Promi
aktív tag
válasz
Nuada herceg #2256 üzenetére
Szerintem a 2 év lazán tuti.
-
Nuada herceg
őstag
Igen, egyébként nálam is a 120 wattos töltés volt az, ami után mondtam, hogy lejjebb nem szeretném adni.
Ráadásul a 12T-nél már teszteltem is 1,5 évig, turbó töltés is be volt kapcsolva, így pár perc alatt 20-30 %-ról felment 80 %-ra. Melegedett is rendesen töltés alatt. Igaz, teljesen ritkán töltöttem fel, de az akku egész jól bírta.
Az előzőnél (12T) a rendszerben hosszabb idő után előjöttek némi gondok. Kis laggok, be-be záródó alkalmazások, meg még pár apróság még. Szerintem elfogyott ott már a dimensity 8100. Remélem ez a soc időtállóbb lesz.Egyébként a ram-nál is nézem, hogy már 9 gigát használ a 12-ből. Pedig azt hittem, hogy a 8 az mindenre is elég. Szóval majd kiderül, de ha szűk 2 évig jól bírja, akkor nekem oké.
-
Promi
aktív tag
válasz
Nuada herceg #2254 üzenetére
Nekem a Samsung rendszere után volt furcsa (még most is az), de a gyorsasága és a töltési sebessége eléggé meggyőző, plussz a tárhely a filmeknek nagyon pozitív. Eddig semmi bajom vele kivéve, hogy szokni kell a rendszert.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok! Beléptem én is a csoportba egy 13T pro-val.
Előtte 12T volt, nem igazán győzött meg másfél év alatt.
Mondom nem veszek többet Xiaomit, de aztán feleségem ma összetörte a 12T-t tisztítás közben,így gyorsan erre esett a választás
Egyébként külsőre, minőségre valahogy jobbnak tűnik már így 1 óra használat után. A frissítésektől félek kicsit... De látom itt is van beakadás. -
ImACeltic
őstag
válasz
Sztyepadzso #2251 üzenetére
A menüben mi nem tetszik benne? Én amúgy nem sűrűn kotorászok benne, csak megnyitom az általam használt appokat. Akkuidőt illetően én pl egyáltalán nem játszom a telefonon, maximum nagy ritkán valami egyszerűvel, de ilyen CoD vagy Asphalt-al sosem.
-
Stirbi
addikt
Sziasztok,
Első gariztatás - minden rendben találtak - azonnal ment újra gariba.
Második gariztatás - új alaplap, új akksi, és új szalagkábel az akksihoz.
A napokban letesztelem és kiderül, hogy milyen lesz az akkumulátor üzemideje / teljesítménye.
Az új alaplapon MIUI: 14.0.2. az oprendszer. (Az előzőn: MIUI: 14.0.17. volt.)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
ImACeltic #2248 üzenetére
Igen, nagyjából, de,
szerintem nem fog tetszeni a MIUI/HyperOS a OneUI után. Mondom ezt úhy, hogy én
2019/10 óta Egy Huawei P30 Prot használok(EMUI), és a szerződés megújításakor kaptam egy A52s 5G-t, 2022ben, ami, mint melléktelefon volt használva, és egy ideig mint főtelefon is(most unokaöcsémnél van), majd ezután 2024/02-ban beüzemeltem egy 13T Pro-t fő telefonként, és akkuidőben, menüben abszolut nem vagyok megelégedve vele(előbbiről írtam többször is itt), használtam pár hétig, míg a P30 Pro szervízben volt, de visszatértem a P30 Pro-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest