- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Igen, egyébként nálam is a 120 wattos töltés volt az, ami után mondtam, hogy lejjebb nem szeretném adni.
Ráadásul a 12T-nél már teszteltem is 1,5 évig, turbó töltés is be volt kapcsolva, így pár perc alatt 20-30 %-ról felment 80 %-ra. Melegedett is rendesen töltés alatt. Igaz, teljesen ritkán töltöttem fel, de az akku egész jól bírta.
Az előzőnél (12T) a rendszerben hosszabb idő után előjöttek némi gondok. Kis laggok, be-be záródó alkalmazások, meg még pár apróság még. Szerintem elfogyott ott már a dimensity 8100. Remélem ez a soc időtállóbb lesz.Egyébként a ram-nál is nézem, hogy már 9 gigát használ a 12-ből. Pedig azt hittem, hogy a 8 az mindenre is elég. Szóval majd kiderül, de ha szűk 2 évig jól bírja, akkor nekem oké.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest