- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
petya2012 #868 üzenetére
Szia!
Üdv a klubban!
Igen, létezik.
A kínaiak az elmúlt két hétben ünnepeltek és nem nagyon dolgoztak.
A gyári frissítés, ezen a héten várható.
A global EEA( EU ) verzió már csak ilyen. A sima Global sem különb.
A Xiaomi.eu romon ( nem ugyanaz mint a global EEA ) Április 1 a biztonsági frissítés dátuma.
Más:
Egyre jobb a teló.
Még egy kis tuning neki holnap, mert most lefekszem, hajnaltól elfáradtam. Na meg a teló is.
Most van 6%-on, tegnap 18:05-kor volt 100-on. Készült 98db melós fénykép, volt 1óra 10 perc vezeték nélküli Android Autó, 1 óra 28 perc telefon beszélgetés és 2,4 óra mobil net. Folyamatos Bluetooth kapcsolat az okosórával. Push üzenetek aktiválva. Szuper gyors töltéssel volt feltöltve 10%-ról 23-perc alatt. Egyszóval elmondható, hogy elfogadható, ha 26-óra alatt jutott el ide. A fő fogyasztó a kamera volt. Jó éjszakát!
Imike20: -
Cunaja
addikt
válasz
petya2012 #744 üzenetére
Kezdem megkedvelni
Kijelző megjelenítés, valami brutális. Kijelző szembe a nappal és tökéletesen látsz mindent.
Gyors, akadás mentes. Hangminőség telefonálás közben, tiszta és szinte élmény. Hangzás, hát, aki eddig meghallgatta, azt mondta, hogy brutális. Lent szólt és az emeleten hallgatták, tökéletes minőségben.
Kamera, alakul. Jött egy kamera frissítés, de még globálisan nincs kiadva. Azt írják, azzal még jobb.
Most értem haza melóból. Eszem egy picit, zuhanyzok, utána romolok és majd felteszem a mai képeket.
524-et nem ér meg, de ha figyelembe vesszük a mai árakat, akkor viszont igen. -
Cunaja
addikt
válasz
petya2012 #587 üzenetére
Nem haragszom. Elég magas szintű levelezés folyik, most kaptak pár darabot. Ki is rakták, arra nem jött válasz, hogy kapok-e?
Délelőtt nem volt fent, csak azóta, ment egy kis diszkurzus.
Most a jövő héten kiderül. Online nem rendelhetek, de most sincs ott hogy csak online érhető el. -
Cunaja
addikt
válasz
petya2012 #433 üzenetére
A videóval nem foglalkoztam, mert annál, úgyis jobbat csinálok. A képek, lehetnének jobbak, de azokból is lehet sokkal jobbat csinálni. Egy tesztelőtől elég.
Amikor viszont mész egy vonattal, és fényképezel, akkor nagyon király, hogy megtudod örökíteni amit szeretnél, nem csak egy csíkot látsz. ( záridő ) Ezt pl. miért nem mutogatja senki?
A szelfi, hát az baromi gyenge, de hidd el, klasszisokkal jobbat lehet kihozni belőle. Mivel nem szeretném, magamat mutogatni, ezért nem osztok meg szelfi videót, pedig biztos tetszene a MI10T Pro szelfi videója.
Amúgy is, nem mindegy kinek a kezében van a masina. Mennyire szeretné a készüléket eladni, reklámozni, sztárolni. A fókusz az 1000%, hogy javulni fog szoftver frissítéssel. ( már most javult )
"stabilizálás is gyenge" Pont ezt mondom, nem feküdt rá eléggé.
Másik, hogy a kínai verziót tesztelte és nem a globált, amiben a szoftver már csiszolva van. Az öltözékéből ítélve , nem volt melege januárban. Megint más tesztelni egy telefon stabilitását, kellemes hőmérsékleten, mint hidegben. Remeghet a keze, mert fázik, illetve a hideg összerántja az izmokat és a telefon tartása már alapból nem stabil.
Ne keressük az okokat, azért írtam, egy tesztelőtől elég.
Az utolsó megjegyzés, teszteljen EU, sőt MO. kapható modelleket. Soha nem vennék kintről telefont.
Hiába jó a Vivo X90 Pro+, ha nem jön hozzánk. Egyet azért nem értek. Miért nem linkeli senki a nyers és nem szerkesztett videókat, illetve esetleg RAW képeket? Oké, a mezei felhasználónak nem mondanának semmi mást, de azért egy haladó, illetve profi, sokkal többet megtudna belőle. Azért oda pakolnám szívesen a RAW képeket a PS-be. -
trebrona
nagyúr
válasz
petya2012 #240 üzenetére
Szemellenző nélkül én a Samsungot venném.
Többek közt ott az S Pen, sokkal jobb videós teljesítmény, DeX, hosszabb támogatás, kiforrottabb rendszer.
Egyébként nem is konkurenciái egymásnak, ennek a konkurense az S23+, amelyre a toll kivételével szintén igazak a fentebb felsoroltak. -
válasz
petya2012 #240 üzenetére
Szerintem mind a 2 jól sikerült.
Fotóban a 13 pro jobb, de videóban meg a 23 ultra, és zoom is nagyobb.
Aksiban a 23 ultra jobb(a legjobb kb csúcs android fronton, 14 pro max szint) de a 13 pro sem gyenge és gyorsabb a töltés is.
Dobozban sokkal több mindent találsz a 13 pro esetében, töltő/tok és a fólia sincs lesajnálva róla, de nincs s pen.
13 pro kerámia hátlapos, ami sokkal jobb mint a gorilla vicc üveg.
Kijelző papíron már jobb a 13 pro-ban, de élőben tuti meghurkázná az s23 ultra, az extra fényerő módban. Az biztos, hogy mind a 2 nagyon jó ebben is.
Teljesítmény ugyan az, mind a 2 brutál gyors, one ui szerintem kiforrottabb, de a miui 14 sem rossz már.
Saját vélemény, lehet más máshogy látja. -
Aryon87
félisten
válasz
petya2012 #240 üzenetére
13Pro-t
S23U szép és jó, de: Van benne egy faxa Snapi proci és ennyi. Egy markteinges bullshit 200mpx főkamera, ami jó, de nem a legjobb, mellette 2db őskövület zoomkamera, amik 3 éves technológián alapszanak. Van benne csigatöltés, merthogy 45W a maximális amit tud. Bő 1 óra mire feltölt, és van szitu mikor hamar kéne a töltés. Rendszeroptimalizálás nem az erősségük. Most pörög meg minden, mert új, de majd ha jön a nyár, szépen elkezdik csökkenteni a teljesítményt, hogy ne robbanjon fel az egyéni Snap proci, ami ha jól tudom még húzott órajelű is. És mindezt 600+ ezerért. Számomra ezek nem férnek bele ebbe az árba. Biztos hogy remek telefon (jobb mint elődje ez vitathatatlan), de ezen tudat mellett semmiképp nem venném.
13Pro ilyenekkel nem fog nyüglődni valószínűleg, max a hőkezelés lehet majd gond nyáron, de ezekben már olyan "belsőség" van, hogy lassan aktív hűtés kéne beléjük (ami ilyen vékonyságnál lehetetlen).
Amit látok ennél a telefonnál: Korszerű kamerák, tény egy periszkópos 5x zoom mehetett volna bele, remek gyorstöltés, pörgős rendszer, amit cserélhetsz is ha kedved tartja (szabad BL nyitás). -
Aryon87
félisten
válasz
petya2012 #176 üzenetére
Érthető is. Engemis nagyon érdekel már a felhasználói tapasztalat, mert a teszt nem győzőtt meg arról hogy "megvegyem" és tudom, hogy itt a topikban homlokegyenest mást fogok olvasni (nem akarom megvenni, én már kilőttem ezt az opciót 2 évre a Mate50Pro-val, de páromat még talán megfűzhetem rá, persze attól is függ, mit gurít a Honor Magic 5Pro, mert az a másik esélyes)
Amúgy az egyik német szolgáltatónál Xiaomi Instant Photo Printer 1S adnak a telefon mellé
Az is kb 50k érték átváltva (140euro)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest