- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Kicsit utánanéztem a hozzászóláasaidnak és megállapítottam, hogy tudásod az egekbe szárnyal.
Javaslom az aláírásom elolvasását.
Egyetlen dolgot fejtenék ki jogilag,
Nem mindegy, egy online áruház weboldala, vagy egy cég, esetleg szolgáltató online weboldala.
Amig az elöbbinek nem kell feltüntetni, hogy a meghirdetett termékek csak online vásárlásnál elérhetők, addig, az utóbbiaknak fel kell hívni a vásárló figyelmét erre, mert különben felmerül a megtévesztése a fogyasztónak. Ez vonatkozik arra is, amikor pl. az online ár, különbözik az üzleti ártól. Fel kell tüntetni, hogy online ár. Üzletben vásárolsz 3-napod van a termék visszavitelére, (csak rendellenes müködés esetén) online vásárlásnál 14-nap. Online, nem találkozik a termék és a szerződő fél.
Mivel a szóban forgó szolgáltatónak, igen is vannak üzletei,viszonteladói, így, kötelező felhívni a fogyasztó ( vevő) figyelmét arra, ha valamit csak online tesz elérhetővé, illetve, ha esetleg valaminek az online ára különböző az üzletben lévőtől.
Ezzel lezártnak tekintem ezt a témát, nem vagyok hajlandó, tovább foglalkozni vele.
Válaszod akármi lesz, arra nem fogok reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged