- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010 #182 üzenetére
Miért, még Samu, Alma, Lg, Sony, stb..... még nem lett tégla egy szoftver update miatt? Na ne röhögtessél már ki.
Utálod a Xiaomi-t és kész.
Ha már a TV-nél tartunk. Soha nem vennék ott sem Samu-t. Telefonban Huawei (Google hiány ) Xiaomi. TV-ben, Philips. Nem tudsz eltéríteni, de mást sem, aki Xiaomi-t szeretne vásárolni.
A TV példádban van igazság, de azért nem teljesen. Egy új, akkor is új.
Gcam-nál is igazad van. Viszont aki ezt a Xiaomi-t nézte ki magának, 90%-a tudja, hogy mi a Gcam.
Úgy látom, ennek csak akkor lesz vége, ha már sok a tulaj és a telefonnal lesz mindenki elfoglalva, nem az árával.
Aki meg utálja a Xiaomi-t, az menjen másik topikba.
Látod, nem értik meg, hiába írom ki többször egy nap. Amúgy meg ilyen olcsón, ilyen jó telefont még nem láttam, mint ez a Xiaomi.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Roland861010 #182 üzenetére
"Nem volt még olyan telefonom ami egyik napról a másikra tégla lett volna egy szoftver miatt. "
Na, ilyet is láttam már ájfónnál, meg Samsungnál is.
"Mi11-em volt majd amikor a 13. valami jött rá fél nap után tégla lett...alaplap csere majd ment vissza a tmx-be mert az ujjlenyomat olvasó is kuka volt..."
Nálam Samsung is ment már alaplapcserére.
"Ja és egy 350ezer Ft os telefonban hiába volt type-c csatlakozó, HDMI - type c-n nem tudott anyagot kiküldeni külső megjelenitőre így ment is a kukába. "
Ez egy feature, amit vagy tud vagy nem. Egyébként ott van a vezetéknélküli megosztás, minek a HDMI?"A kamera ne GCammal legyen már jó...hanem legyen jó gyárilag.
Egy átlag user nem fog XML config fileokat töltőgetni meg állítgatni. "
Soha a büdös életben nem szórakoztam XML fájlokkal.Megfogod az apk-t, telepíted és kész. Használod. Semmiféle aláolvasás, sem pedig mágiaégetés nem kell hozzá.
A többi dologra meg:
Ezek mind egyéni preferenciák, hogy ki mibe fektet.Régen rossz, ha egy ájfónba akar valaki fektetni. Én ezt sosem értettem. Namidnegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged