- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Kedves Cunaj,
Marhára tévedsz
Volt Mi5-öm Mi8-am Mi Mix2-ön voltak Pocoim, redmijeim és volt a M11... majd jött a törés..
Elég régóta benne vagyok az okostelefon iparágban annyira, hogy még anno a BB-nek is dolgoztam. Na az volt már túl árazva..
Amúgy a mai napig az Dashcamom Xiaoim, a levegőtisztító Xiaomi volt Trexem még a csavarhúzóm is Xiaomi ja és az okos mérleg..Szóval ne nekem mond, hogy utálom őket...
Engem még 1* leírom nem érdekel az ára mert arról nem ők tehetnek, hogy itthon 27%os áfa van és külön van vám is ha meg minden ja és még a 400Ft körüli euró..
Anno is 1000 euró körül mentek a csúcs telefonok csak akkor 230 körül jött ki most 400körül.Minden gyártónak megvannak az előnyei és hátrányai.
Jelenleg nálam az S21Fe-nél nem tud egyik gyártó sem jobb alternatívát mutatni főleg, hogy sikerült olyan árban megvenni, hogy az már pofátlanság ( el lett árazva az egyik boltban..és hivatalos garanciával 0 percesen 160ezerben vettem amikor megjelent itthon).
A gcamnak nem az az értelme,hogy apk felmásol majd telepít és kész mert az kb 0 .
A Gcamnak igenis kellenek a megfelelő beállítások amiket vagy te vagy mások által összerakott configkent felmásolsz és betöltesz...
Általában ezek típus szerint megvannak csinálva és tesztelve vannak a hibátlan működés érdekében .
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged