- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
válasz
gurabli #2896 üzenetére
A verziószámot érdemes megnézni vásárlás előtt. 2 féle verzió van belőle, 2211133G és 2211133C. A C végű a kínai, annál a verziónál lehetnek problémák itthon, pl. gyári romon a magyar nyelv hiánya, B20 hiánya, stb. A globálnál mindennek működnie kell itthon, a garancia lehet érdekes ha esetleg szürkeimportos, mert akkor értelemszerűen nincs rá gyári gari.
-
osonte
őstag
válasz
gurabli #2823 üzenetére
Amióta megjelent a Xiaomi 13 napi szinten van Google Wallet fizetés használva és soha nem volt vele gond. Az NFC-s fizetés és a telefonhívás minősége, ami szerintem alap egy ilyen kategóriás telefonnál, azonnal eladnám ha szórakozna a fizetéssel, főleg most már a feleségem használja és ő meg alapból rettegett a telegonos fizetéstől, hogy mi van ha nem működik. Most már nyugodtan használja, mert megszokta, hogy mindig működik.
-
bjames
aktív tag
válasz
gurabli #2819 üzenetére
Erősen gondolkozom hogy mivel nem vagyok elégedett, de max az nfc-s fizetésnél szokott néha ptoblémázni. Inkább már kézzel elindítom a Google walletet hogy ne problémázzon. Kb 3 hónapja csinálhatja. De majd mégegyszer nekifutok a wallet beállításnak, hátha orvosolható.
Másnak nincs ezzel gondja? Van hogy 2-3-szor is oda kell érintenem, meg plussz azonosítást kér.Mást nem tudok mondani, nekem nagyon bejött ez a teló.
-
Dino69
aktív tag
válasz
gurabli #2819 üzenetére
A sebesség növekedés az, ami nem elhanyagolható.
Érzetre dupla olyan gyors a 13.
Itt is van egy tartalék S10+, akksin kívül nincs baja, de azért csak egy 2019 es modell.A kijelzőt nemrég visszaraktam 60Hz re, hát 1 másodpercen belül ment vissza 120Hz re, annyira megszokta a szemem. Kissebb ház, közelebb van a hangerőgomb stb stb.
Így nyugodtan cserélheted, szerintem nem fogod megbánnni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest