- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TpS
őstag
A dev-ben elég gyorsan szokták orvosolni a gondokat. Már többször előfordult, hogy kiderült pénteken a hiba, szombatra fent volt a javított rom.
Ezért is érdemes várni a felrakással és átfutni a fórumot, hogy találtak-e valami problémát, és az a probléma kizáró ok-e a frissítésre, vagy pl. számomra az nem gond. -
osonte
őstag
Köszi a tanácsot! Szegény telefonnal még alig fotóztam a szabadban, pedig egy hete is voltam Pécsen és gondoltam délután fotózgatok, hogy legyen pár kültéri kép, de jól elbeszélgettem az időt és jött a sötét.
Nem baj majd egyszer összejön és a megfelelő topikba feltöltöm, úgy is kéthetente megyek.
-
osonte
őstag
Amúgy mindennel egyetértek, annyi különbséggel hogy Pixelem nem volt soha, tehát ahhoz nem tudom hasonlítani.
Viszont a Xiaomi.eu stabil rom megérhet egy próbát, mert az a stabil kínai romra épül és ott állítólag hamarabb javítják a hibákat. A fejlesztői romba meg beletesznek tesztelésre szánt dolgokot is, bár ennek ellenére valamelyik telefonnál elég stabil tud lenni, csak ez gondolom még friss telefon és nem annyira kiforrott a tesztelési ága.
Annyi még, hogy nem autófókuszos a szelfi kamerája, de szerintem baromi jó képe van. Bár más kategória, de az Samsung A52S ellenfénnyel, félig sötét szobában vállalhatatlan, a Xiaomi 13 korrekt képet lő. Nappal meg természetes, hogy jó a szelfi. Ja és agyon lehet szerkeszteni a képet, szem méret, ajak méret, állkapocs méret és még rengeteg opció.
Majdnem minden alkalommal, amikor beléptem a Samsung áruházba (A52S-nél), ahol a gyári appok frissültek, bedobott valami ajánlatot egy másik app formájában. A Xiaomi-hoz fiók sem kell, anélkül is frissülnek a rendszer appok. Szóval ez már nem a reklámokról szól. Pár helyen ki kellett kapcsolni a hirdetések fogadását (ezen legalább ki lehet) és így egybe sem futottam bele.
-
Elit3Zotya
addikt
-
TpS
őstag
A globált nem akarom használni, mert abban a google tárcsázó és sms app van / vagy legalábbis volt korábban, a xiaomi appokat jobban szeretem, illetve a régió függetlenségnek is vannak előnyei.
Mivel kínai belpiacos változatot veszek, a globált csak nyitott BL-re lehet feltenni, innentől meg nem fognak menni a fizetés, netflix, meg ilyenek, ezek viszont jól muzsikálnak az eu dev / stabil változatban. -
Legendd
senior tag
Szerintem amúgy valami nem volt jó a tesztmodellel.
Nálam is van egy és sosem melegedett fel, éppen langyos, ha volt.
A kamera pedig...nos, itt a tesztem:
Samsung S23 vs. Xiaomi 13
Ebből el lehet dönteni, melyik csinál szebb képeket.
Én nem védem a Xiaomit, mert pont sokszor elegem van a márkából, de a 13 szerintem jó modell, és kérdés, hogy az USB 2.0 a fájóbb, vagy hogy 128-as UFS 3.2-t kapok 256-os UFS 4.0 helyett. Alig használok USB-t, szóval nekem a dupla tárhely az ideálisabb. Az UWB pedig időtállóság miatt lett volna jó, de szerintem egyelőre azt is az emberek 1%-a használja.
Imádom az S23-at is, frankó telefon, de szerintem a Xiaomi 13 a mérete és úgy mindene miatt az eddigi legjobb a gyártótól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest