- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Amúgy mindennel egyetértek, annyi különbséggel hogy Pixelem nem volt soha, tehát ahhoz nem tudom hasonlítani.
Viszont a Xiaomi.eu stabil rom megérhet egy próbát, mert az a stabil kínai romra épül és ott állítólag hamarabb javítják a hibákat. A fejlesztői romba meg beletesznek tesztelésre szánt dolgokot is, bár ennek ellenére valamelyik telefonnál elég stabil tud lenni, csak ez gondolom még friss telefon és nem annyira kiforrott a tesztelési ága.
Annyi még, hogy nem autófókuszos a szelfi kamerája, de szerintem baromi jó képe van. Bár más kategória, de az Samsung A52S ellenfénnyel, félig sötét szobában vállalhatatlan, a Xiaomi 13 korrekt képet lő. Nappal meg természetes, hogy jó a szelfi. Ja és agyon lehet szerkeszteni a képet, szem méret, ajak méret, állkapocs méret és még rengeteg opció.
Majdnem minden alkalommal, amikor beléptem a Samsung áruházba (A52S-nél), ahol a gyári appok frissültek, bedobott valami ajánlatot egy másik app formájában. A Xiaomi-hoz fiók sem kell, anélkül is frissülnek a rendszer appok. Szóval ez már nem a reklámokról szól. Pár helyen ki kellett kapcsolni a hirdetések fogadását (ezen legalább ki lehet) és így egybe sem futottam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest