- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino69
aktív tag
Kár, innen nem tud frissíteni.
Program: [link] -
Dino69
aktív tag
válasz DroiDMester #2994 üzenetére
Szerintem csak jövőre, igy meglepetés lesz, ha idén befut 😅
-
nagyúr
kicsit OFF
F6 Pro-ra ma érkezett a HyperOS 2.0
remélhetőleg 13.ra is jön hamarosan.....
-
retesz147
addikt
válasz Black&White #2992 üzenetére
Köszi szépen!
Megnézem, azt valszeg meg is csinálom.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
retesz147
addikt
válasz Black&White #2988 üzenetére
Felgyorsultak a események, hétfőn vissza kell adnom.
Mi Flshban nem lehet rögtön a clean all and lock-ra menni?Ki ell lépnem Xiaomi fiókból, törölnöm kell a teló megkeresését és a képernyőzár mintát/ujjlenyomatot?
A fastboot oem lock-ot már cmd-be írjam majd be?
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
femiki
tag
https://tesztarena.hu/ezek-a-xiaomi-telefonok-megkapjak-az-android-16-ot/
-
retesz147
addikt
válasz Black&White #2988 üzenetére
Rendben!
Nagyon szépen köszönöm!
Kb 2 hét múlva állok neki, akkor még lehet jelentkezem, ha valami nem világos.
-
retesz147
addikt
válasz Black&White #2986 üzenetére
Köszi szépen!
Fastboot ROM-ot honnan tudok beszerezni?
Ez a művelet teljes adatvesztéssel jár, ugye? Mindent is töröl?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gabikiraly2 #2984 üzenetére
1.képet tennél fel róla hogy most mégis meddig ér ki! Van pár ajánlatom de látnom kéne a jelenlegi helyzeted!
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg spigen üvegfólia van a telómon, de zavaró, hogy nem ér ki a kijelző széléig, pedig teljesen középre lett rakva. Tudnátok ajánlani helyette, itthon is beszerezhető fóliát?
Előre is köszönöm
Csend a lelke mindennek!
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
2 hét múlva le kell adnom a telómat, visszaadom a cégnek, így vissza kell zárnom a BL-t és EU romról is vissza kell állnom gyárira.Sosem csináltam ilyet.
Kérhetek hozzá egy kis segítséget, hogy induljak el az úton?
Először hivatalos ROMot kell visszatennem? Ennek mi a menete, ROM-ot hol találom?
Majd ezután BL zárás?
És megvagyok?Köszönöm szépen!
-
balewi
aktív tag
válasz TheVeracLord #2980 üzenetére
Ehhez képest most még csak itt tartunk:
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
TheVeracLord
csendes tag
Elméletileg twitteren közölték HyperOS 2.0 nemzetközi kiadásának az ütemtervét
[ Szerkesztve ]
-
femiki
tag
válasz Victoryus94 #2978 üzenetére
Őszintén, nem tudom
Nem igazán találtam különleges feltünö változást... -
femiki
tag
Ma kaptam meg:
-
Dino69
aktív tag
Amint kint van valamelyik "hivatalos" oldalon, addig edzünk vele, míg föl nem megy
-
Gelmi
tag
ezért izgulhatunk megint hogy mikor jön már meg!
https://mobilarena.hu/hir/ekkor_erkezhet_europaba_a_hyperos_2.htmlA jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében!
-
CubeDogg
tag
Nekem is sikerült! Köszönöm a segítséget @Dino69-nek és @Barthezz2-nek akik szinte egyszerre írtak rám és küldtek leírást a frissítésről. Némi szerencsétlenkedés és rossz rom fájllal való próbálkozás után ugyan, de megvan az 1.0.8...innentől ha a frissítések nem jönnek akkor ezzel a módszerrel lehet frissíteni. Pacsi!
-
Dino69
aktív tag
válasz einhorn87 #2971 üzenetére
Helló
Elsőnek itt a rom: [link]
Letöltöd, majd a belső tárhelyre mented.
Ez után [ezt] megnyitod, és legfrissebb csomag letöltése.
Ez rom a download / downloaded_rom mappápa kerül, aminek kimásolod a teljes nevét, és a letöltött 1.0.8. as romot átnevezed erre.Majd amíg szedi lefelé a gyári romot, az átnevezet romot akkor másolod bele, és írod felül a downloaded_rom mappába, amikor a letöltés elérte a 100 % ot ( Itt igen rövid idő van a kicsomagolásig)
Itt kicseréled a romot, és ha mindent jól csináltál, akkor már az 1.0.8. fogad újraindításnál.
Nekem kb negyedjére siekrült jókor elkapni a pillanatot
[ Szerkesztve ]
-
CubeDogg
tag
Sziasztok! A fenti átnevezős módszerrel mehet az 1.0.5-re az 1.0.8? Vagy az 1.0.6-ot is fel kell tenni előtte? Maga a művelet ugyan az mint a MIUI -> Hyper OS váltasnál? Köszi!
-
osonte
őstag
Erre van a fórum!
Remélem sikerül, azért majd írd meg. Én amúgy a fájlkezelőben mindent előkészítettem és a 100%-os pillanatban csak átváltottam a fájlekezelőre és rámentem, hogy beillesztés és felülírás és gyorsan vissza a frissítéshez, 5-7 másodperc az egész.
... Egyszerre írtunk, akkor gratula![ Szerkesztve ]
-
Dino69
aktív tag
Közben sikerült nekem is felrakni rá.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és a leìrásokat
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
A fórumtársnak is sikerült most, szóval másnál is működik. Írj rám holnap 17 óra után bármikor, akkor már itthon lesz a feleségem a telefonnal és segítek!Amennyiben Barthezz2 (Köszönöm ) fórumtárs segít, akkor tárgytalan, neki van most a legfrissebb élménye ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
Meg van a "pillanat" mikor kell cserélni a fájlt. Most a fórumtársnak telefon nélkül emlékezetből leírtam, amennyiben neki sikerül, akkor már kettő siker is lesz. Holnap 17 óra után a kezemben lesz a telefon és akkor leírom nem kb, hanem pontosan, bár lehet PM-ben írj rám, mert ide a fórumba nem merem globálisan leírni, nem szeretném ha valaki miattam téglázná a telefonját, úgy könnyebb megbeszélni.
Amúgy sokkal bonyolultabb leírni, mint megcsinálni, inkább kicsit trükkös... Amúgy biztos menni fog, ne idegeskedj rajta!
-
Dino69
aktív tag
Én eddig jutottam az átnevezéses módszerrel, úgy, hogy a saját frissítő csomagját szedtem le a telefonnal. Még igy sem tudom megoldani a frissítést...
Kabaré ez az egész -
osonte
őstag
válasz Barthezz2 #2953 üzenetére
Írtam PM-et!
Igen, sajnos ezt olvastam és már most sem akarja nagyon engedni, minden nap azt írja, hogy próbáld meg holnap a BL nyitási folyamatot elindítani, mert az aznapi helyek beteltek... Ismerek olyat, aki ezért adta el a Xiaomi 14-et, mert szivatta, a végén már több hetet kellett volna várnia. Szerintem direkt most már vezetik ki a BL nyitást, csak még nem mondják ki ebben az évben.
-
osonte
őstag
válasz Barthezz2 #2947 üzenetére
Ezt kifejezetten Neked írom, tegnap megcsináltam az asszonyét, fájlátnevezéses trükkel így 1.0.5.0.-ból 1.0.8.0. lett (nem kellett újrarakni a telefont, minden maradt), ami szeptemberi biztonsági szinten van (előtte májusi volt, talán Te is ott ragadtál ha jól emlékszem). Szerintem kicsit fluidabb lett, de nem én használom, viszont több minden frissült.
-
MODERÁTOR
válasz magmakocka #2950 üzenetére
Szerintem értelmezd újra az előző hsz-em
Felettem a fórumtárs jött egy cikkel, hogy a Samsung S10-nél ez jött elő egy frissítéstől(gondolom a korábbi beszélgetés kapcsán, hogy én a Samsungot hoztam példának, a Xiaomi frissítési hajlandóságával szemben). Az 5 éves készülék. Arra írtam, hogy Xiaomi-nál 5 éves készülék már nem fog ilyen hibába esni, mert frissítést se kap.
Alatta pedig linkeltem, hogy de a Xiaomi is adott már ki bootlop-ot okozó frissítést amúgy idén.. De akkor épp erre hozod az elő példát te is, hogy ráadásul erre a telóra is.Everybody lies.
-
magmakocka
aktív tag
válasz Barthezz2 #2949 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem HyperOS van, Xiaomi 13-s telefonom van és újraindítás után pontosan ilyet kaptam...
Hozzáteszem az új 8-s frissítés óta csinált 1x ilyet. Most újraindítva, leállítva már nem jön elő.
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
Gelmi
tag
https://pcforum.hu/hirek/28309/samsung-galaxy-frissites-hiaba-bootloop-s10-note-10
De jó hogy nem samut vettem!A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében!
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #2944 üzenetére
Poco topikban vagyunk? Vagy a Xiaomi 13 topikban? Mert mikor én vettem akkor ez volt egy Samsunggal pariban, és csak a márkahűségem miatt vettem ezt. De többet legalább nem kell gondolkodnom. Köszi Xiaomi
Jah, meg amúgy mutasd meg kérlek, hol veszek official F6 Pro-t. Alza és társai kösz, de nem érdekelnek.
Első 2 hetében? 2024 augusztus, vagy 2022-ről beszélünk? Mert képzeld, május óta meg egy se..
De tudod mit, hagyjuk. Látom, csak a te igazad lehetséges.
Mindennel, minden a legnagyobb rendben. Csupa elégedett vásárló. Semmi panasz. Szóval nincs itt semmi látnivaló...
Szerintem a topik is zárható.
Ui.: Jah, amúgy utálom a Samsungot. Csak, hogy kontextusba helyezzük a mondanivalóm..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nagyúr
-
n@p@lm
őstag
válasz DroiDMester #2944 üzenetére
Lehet csak számomra van jelentősége de a Poco-ból f@szán kihagyták a wireless töltést.
Az előző (F5 Pro) szériában még volt.
Azért menjenek már a búsba. -
nagyúr
válasz Barthezz2 #2943 üzenetére
Hát ez most pont NEM IGAZ!
Mennyibe kerül egy S24+ 12\512.es 460.e
Mennyibe kerül egy Poco F6 pro 12\512.es 230.baHát akár hogy nézem fele annyi a Xiaomi, ugyan azzal a tudással!
Ráadásul én a 16\1Tera.s f6pro.t vettem 2hónapja 235.ért. nem sufni GSM.be!
Első 2hétben(amég nem bírtam nyitni a BL.t) jött rá 3 frissítés, na akkor ez hogy lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #2942 üzenetére
Az a "csak a defender" is heti szinten kap frissítéseket. Nem is értem, miért. Szólj nekik, hogy felesleges. De ha már arra jársz, a Google-hez is ugorj be, hogy ők is feleslegesen erölködnek holmi biztonsági frissítésekkel. Tökéletes még a Jelly Beam is.
De elfogadom, ha téged nem érdekel. Ha téged az sem érdekel, hogy a HyperOS 1.0 kiadása óta szartak bele az egészbe egy másfél éves flagship készüléknél. És nem csak a biztonsági frissítés hiánya a baj(az kerek 1 db jött azóta talán), hanem a HyperOS-ben maradt bugok is mondjuk.. Bár tudom, nyilván neked azzal sincs semmi problémád, így az sem érdekel.
De te meg cserébe fogadd el azt, hogy valakinek meg nem mindegy, hogy ha már a pénzét elteszik, ugyan azért a pénzért pl egy Samsung, vagy az Apple tud support-ot is adni, addig a Xiaomi meg úgy tűnik nem igazán.. És már írtam itt többször: Addig pont nem érdekelt, amíg ugyan azt a Xiaomi 200, a konkurencia meg 400-ért adta. De már nagyon nem ez a helyzet, így illene felnőni ebben is, nem csak a pénztárcát nagyobbra nyitni..
Everybody lies.
-
nagyúr
válasz Barthezz2 #2941 üzenetére
Képzeld nem, nem volt zsarlóvírusom pc.n! Pedig nem használok külön vírusírtót sem, csak a beépített defendert.
De ezzel az erővel ne lépj ki a házból se, mert elüt egy motoros, biciklis, vagy egy kamion, de lehet a fejedre esik egy tetőcserép és agyonüt!
De inkább az ágyból se kelj ki mert elesel és eltörik a lábad....Mint mondtam mutassatok olyan esetet ahol valakinek el lopták a bankszámláról a pénzét mert elavult volt a telefonján a biztonsági frissítés.
Abbig csak bullshit az egész... mizéria!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #2940 üzenetére
Soha nem titkosította még a PC-et zsarolóvírus, nem is értem, minek vírusírtó a gépekre. Meg autóbalesetem sem volt még, be se kötöm magam, mert minek?
Bitang jó érveid vannak..
Everybody lies.
-
nagyúr
no akkor mutass már pár olyan banki esetet, ahol azért nyúlták le valakinek a számlájáról a pénzét mert túl régi volt a telóján a biztonsági frissítés.
Komolyan érdekelne mert ilyet még soha sehol nem hallottam, olvastam!
Kicsit túl gondoljátok ezt a dolgot
Én simán bankolok minden gond nélkül az 5.éves Mi 9T Pro-telómmal.
Köszöni szépen semmi gond nincs vele!Párom is szokta még használni bankolásra a 6.éves Mi Mix 2s telóját, és köszöni ő is hibátlanul teszi a dolgát!
Akkor most ez hogy is van???........
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Pontosan. Főleg, hogy full inkonzisztens az egész, hogy kolléga már a másodikat kapja, rajta kívül itt meg senki más, semmit. Nevettséges.
És nekem ne jöjjön senki semmiféle szerver terheltséges faszsággal, mert 1 hónapja tette be ide, hogy frissítés van, azóta se kapta meg senki más. És a tesztelős baromsággal se, mert benne vagyok a hivatalos beta programjukban, aztán egy szaros biztonsági frissítést se kaptam fél éve. Másfél éves telefonnál, ami annyiba került, mint egy csúcs Samsung...
Nálam is teljesen elvesztették a hitelüket.. A mai világba, mikor egyre mindenki arra gyúr, hogy minél nagyobb sw supportot adjon, ez elfogadhatatlan véleményem szerint.
De nem baj. Itt a 14T széria, 1 hónap és jön a 15, legalább egyre több telefont lehet support nélkül hagyni.
Én meg majd veszek mást legközelebb..
Everybody lies.
-
CubeDogg
tag
Nálam is továbbra is az 1.0.5... van, de már ott tartok, hogy le se szarom...akkora változást úgy sem fog hozni, egy ilyen értékű telefonnál pedig nem fogok rom cserével bíbelődni. Majd jön ha jön, korábban le írtam a véleményemet ami nagyjából egyezik a tiéddel. Persze a biztonsági csomag miatt gáz de akkor is a gyártónak kéne megoldani nem a végfelhasználónak.
-
osonte
őstag
válasz DroiDMester #2936 üzenetére
Engem nem zavar ha mások banki appokat használnak több évvel ezelőtti biztonsági szinten. Ha 2 frissítéssel el van maradva egy prémium 1.5 éves telefon az szerintem nem az azonnal mindent, de ha más úgy érzi, akkor ez van.
A májusi szint már nekem már nem fér bele októberben. Főleg, hogy a fele annyiba kerülő Honor meg szeptemberi szinten van...
-
nagyúr
-
osonte
őstag
Feleségemnek 1.0.5 .... Hétvégén BL nyitás és rakom fel kettővel újabb romot. Fél napom elmegy rá, némi plusz nyugtató (kinőttem már ebből) és már kész is, ja nem, mert csomó játékot nem lehet menteni, meg okosórát is újra kell rakni. Úgy is az lesz a vége, hogy egy rakat apróság elveszik! Szuper lesz, már alig várom. Én szerintem kihagyom egy életre a márkát, pedig nagy rajongója voltam. Most is jónak tartom a nem T sorozatot hardveresen, de mit ér a jó hardver jó szoftver nélkül (pontosabban ha nem frissül, bár kijön rá szoftver).
-
femiki
tag
Ismét jött frissítés.
-
bjames
aktív tag
Tudja esetleg valaki hogy a Xiaomi 13-nál pontosan hol van az NFC antenna?
A hátlap felső része, vagy közepe környékén? Nem tudtam kideríteni egyértelműen.
Ha tudnám, talán kevesebbet bénáznék bizonyos gyengébb jelű termináloknál. -
falabu88
aktív tag
válasz kszthly #2926 üzenetére
Mindegy, túlélem igazából, mindig nálam van a kártya is, egy plusz mozdulat elővenni.. Csak már megszoktam, megszerettem a telefonos fizetést. A 4/5G-től jobban féltem, de itt a környéken (Hajdúböszörmény-Debrecen) eddig minden úgy működik a Yettel simmel ahogy eddig.
Egyelőre szuper a telefon, iszonyat gyors. Poco F5 után meglepett, sokkal jobbnak/gyorsabbnak tűnik, és még az akksi is jobban bírja szerintem. Nem mellesleg nem bugos a Messenger chatbubborék mint az F5-ön, hibátlanul működik.
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #2919 üzenetére
Céges szóval
Azért ügyintézővel majd visszaküldetem, csak akkor zárnom kell a BL-t.
Amúgy Yetteles.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
válasz DroiDMester #2919 üzenetére
Az úgy durva. Tuti így van?
-
nagyúr
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! A napokban vettem egy Kínai verziós készüléket. Nyitott bootloaderrel van rajta EEA Rom.
Az lenne a problémám vele, hogy az unicredites kártyámat nem engedi hozzáadni a Google pay-hez,a biztonsági követelmények nem felelnek meg.
Tudnátok esetleg segíteni hogysmint tudnám megoldani, hogy működjön?
-
MODERÁTOR
Nem tudom, mennyire releváns oldal(tesztarena.hu), de ha ez igaz, akkor a Xiaomi 12 már megkapta a szeptemberi biztonsági frissítést, mi meg a 13-al majd októberben az augusztusit.. Gratulálok
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
retesz147
addikt
Elég sokat használom a Wazet, néha napi 5-6 órát. (2-3 órát egyfolytában)
Beégett a kijelzőmbe. Kb 1 hónapja vettem észre, hogy alul valamilyen piktogramok megjelentek(akkor még nem tudtam mi az, nem vettem ki pontosan). Mára elég látványos lett. Waze az.
Csak gondoltam megosztom a tapasztalatom.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
gabikiraly2
aktív tag
Én global romon vagyok és egy nappal sem kapom meg előbb a frissítéseket. Ezért kár bármit mókolni.
Csend a lelke mindennek!
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #2912 üzenetére
Mert mikor anno megvettem a 3-400 ezres Samsung mellett a 150 ezres csúcs Xiaomi-t, akkor nem érdekelt, ha valamiben szarabb. Meg fogtam és feltettem az .eu ROM-ot én is, aztán elvoltam.
De mikor úgy vettem a 13-at, hogy egy Samsunggal volt a hintába, hogy ezért az árért, melyiket vegyem, akkor kicsit már kevésbé vagyok elnéző.. Plusz a gyártó trehányságát nem magyarázom azzal, hogy BL-t nyitok. Aztán ott vagyok ugyan frissebb sec. patch-el, de nyitott a BL, "tákolt" fw-vel..
Amennyiért meg már ezt vettem gondoltam nem nekem kell szarakodni vele.Hát a következő váltásnál legalább már tudom, hogy de.. Így is lehet vevőket veszteni.
Szerk.:
Jah, plusz ahogy olvasgattam itt, már a BL nyitással is szopatnak, szóval lassan még csak opció se lesz amit javasolsz..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nagyúr
-
osonte
őstag
-
MODERÁTOR
Így van. Teljesen feleslegesen f@*ák magukból a telefonokat 3-4 almárkával, aztán a flagship up to date-en tartásra sincs kapacitás. Ilyen szempontból ez a HyperOS is alájuk vágott, mert emiatt még annyira se megy, mint eddig szerintem. Pluszban meg olyan sok extrát semmiben nem ad a MIUI után.
Nincs 2 éves ez a telefon.. Máshol meg 4-5-6 éveket dobálnak már, több főverzió frissitéssel, itt meg a security upgrade nem megy. Meg a főverzió frissités is úgy indul náluk sok esetben, hogy A15 után kiadott telefonjuk A14-el jön ki és csak az, hogy aktualizálják már ki is lő egy főverzió upgrade-et. Köszi..
Bőven elég lenne magában a Xiaomi, abból felső, közép, alsó kategória, aztán évente egy mindegyikből és csókolom(Lite, Pro verziók még beleférnek esetleg).
Most keresgél az ember, mit vegyen, el se igazodsz már, hogy Poco, vagy Redmi, sima, T a T Pro, de az meg annyi mint a nem T sima.. Áhh..Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Hát nem kicsit, hanem nagyon. Azért egy biztonsági frissítést egy 2 éves telefonra(ami nem közép/alsó kategóriában nyitott) nem fél évente kellene kitolni, úgy, hogy mire megkapod, már addigra 2 hónap lemaradásban van..
Van egy sanda tippem, hogy majd október körül megkapjuk, utána a következő update meg a HyperOS 2.0 lesz az új droiddal valamikor tavasszal.. Aztán ennek a telefonnak is ennyi volt.Dino69: Jaa az megvan, igen.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
osonte
őstag
Régen valami Xiaomi Tool program is átbillentette zárt Bootloaderrel a Global romra (EEA-ról), de csak azt az egy irányt tudta. Viszont mi a garancia, hogy a Global-ra megkapod a frissítést hamarabb (persze most rátolod, de utána gondolom), az EEA-ra is már több mint egy honapja kijött új verzió, de akkor sem frissül, bár már az is "elavult" a júliusi biztonsági csomaggal, az olcsó Honornál már augusztus-nál járnak, szeptember eleje óta és havi 2x frissül a biztonsági csomag... Kicsit el van ez most hanyagolva, már mint az X13. Olyan mintha első évben még igy-úgy gyorsabban frissülnének a telefonok, de a második év már nehézkes, ettől függetlenül egyszer biztos frissül.
-
Dino69
aktív tag
Az az átnevezős, amivel a Hypert raktuk fel év elején
-
Dino69
aktív tag
Az a fantasztikus tervem támadt, hogy átrakom globálra az eea romot, azzal az átfrissítős megoldássasl, és azon hagyom. Elvileg hamarabb frissül mint az EEA, és gyakorlatilag is.
És nem kell akkor így, a már nem (vagy csak nehezebben) nyitható bootloaderrel edzeni.. Funkcióban nincs eltérés.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest