- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
válasz
kszthly #2926 üzenetére
Mindegy, túlélem igazából, mindig nálam van a kártya is, egy plusz mozdulat elővenni.. Csak már megszoktam, megszerettem a telefonos fizetést. A 4/5G-től jobban féltem, de itt a környéken (Hajdúböszörmény-Debrecen) eddig minden úgy működik a Yettel simmel ahogy eddig.
Egyelőre szuper a telefon, iszonyat gyors. Poco F5 után meglepett, sokkal jobbnak/gyorsabbnak tűnik, és még az akksi is jobban bírja szerintem. Nem mellesleg nem bugos a Messenger chatbubborék mint az F5-ön, hibátlanul működik.
-
válasz
kszthly #2873 üzenetére
És esetleg azt nem tudod hogy ha van egy másik fiókod, amúgy van 3, mert 3 telszámom van, és van mindhez 1 fiók regelve, de nem voltam azokkal sem bejelentkezve a Xiaomi Community appba, most 8.napja beléptem azokkal is és látom hogy 0.naposak voltak mert a másik 2 fiókkal még nem létem be soha a Xiaomi Community-be.
Amivel ezt a hibát kapom ott már korábban beléptem mikor regeltem a fiókot ~8.éve így ott 2850.napon járok már, de látod mégse enged nyitni vele de ha nem azzal a fiókkal lépsz be mondjuk az F6Pro.n ami most 8.napnál jár, hanem csak akkor lépsz be az F6Pro-val is ebbe a fiókba mikor már letelik a 30.nap akkor mi a helyzet?
Mert valami olyasmit nyekeregnek hogy az adott telóval kell 30.napig használni azt a fiókot amivel kéred a BL nyitást, tehát lehet hogy itt a régi ~8.éves fiókkal is csak az a gond hogy még csak 10.napja léptem vele be a telón és nincs meg a 30.napos használat!
Nem tudom miért kellett ezt így agyonra bonyolítani, jó volt a régi módszer hogy évente 3.teló és fiók össze kapcsolás után 168.óra múlva nyithatod! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest