Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hybryd
tag
válasz
XIII Ramses
üzenetére
Kérdezném, hogy sikerült megoldani, azt a problémát, hogy DVI csatolás esetén a monitor csak 60 hz-en megy? Tudom azt mondják, hogy nincs különbség a 60 hz és a 75 hz között, de igenis van! Kipróbáltam!
Most akkor megy, aztán meg megkérdezed hogy hogyan csináltad?
-
mortalwombat
tag
válasz
XIII Ramses
üzenetére
Én pénteken vettem a Budakalászi Corában 54500.-ért
egy ilyen moncsit. Sokat vaciláltam, eredetileg egy akciós Hyundait vettem volna az Elektro Worldben, de végülis ez lett. Azért a Xerox, mert egy ismerős azt ajánlotta, hogy feltétlenűl div-es moncsit vegyek, mert óriási a különbség-szerinte. A Hyundai nem tudta ezt a, a Xerox igen, így nem volt kérdés a döntés. A tükröződő felülete nem tudom milyen lesz, kíváncsi vagyok rá.
No, és a lényeg: még nincsen meg a gépem (elvileg a héten összeáll
) de 2 barátomnál is kipróbáltuk a monitort. Az elsőnél egy kicsit nehezen lehetett beállítania 75Hz-t (asszem egyedi beállítást adott meg, 2. monitor volt) a másiknál semmi gond nem volt. Itt egyedüli monitor volt, és simán, gond nélkül, alapból ment a 75Hz.
Sajnos bővebbet nem tudok mondani, nem vagyok egy hardver guru-(még). Az biztos, hogy a különbség jelentős a 60Hz vs 75Hz között: a kontúrok, utánhúzás, mozgások sokkal jobbak voltak, szvsz.
Érdekes, hogy semmilyen infó nincsen (a 8ms kívűl) még a xerox.hu-n sem a monitorról...
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 db egyben- NEC MultiSync EA294WMi - 29" Led monitor
- Dell C7520QT - 75" 4K UHD Interaktiv monitor - Érintőképernyővel
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egy ilyen moncsit. Sokat vaciláltam, eredetileg egy akciós Hyundait vettem volna az Elektro Worldben, de végülis ez lett. Azért a Xerox, mert egy ismerős azt ajánlotta, hogy feltétlenűl div-es moncsit vegyek, mert óriási a különbség-szerinte. A Hyundai nem tudta ezt a, a Xerox igen, így nem volt kérdés a döntés. A tükröződő felülete nem tudom milyen lesz, kíváncsi vagyok rá.