Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mortalwombat

tag

válasz XIII Ramses #116 üzenetére

Én pénteken vettem a Budakalászi Corában 54500.-ért :)) egy ilyen moncsit. Sokat vaciláltam, eredetileg egy akciós Hyundait vettem volna az Elektro Worldben, de végülis ez lett. Azért a Xerox, mert egy ismerős azt ajánlotta, hogy feltétlenűl div-es moncsit vegyek, mert óriási a különbség-szerinte. A Hyundai nem tudta ezt a, a Xerox igen, így nem volt kérdés a döntés. A tükröződő felülete nem tudom milyen lesz, kíváncsi vagyok rá.
    No, és a lényeg: még nincsen meg a gépem (elvileg a héten összeáll :)) ) de 2 barátomnál is kipróbáltuk a monitort. Az elsőnél egy kicsit nehezen lehetett beállítania 75Hz-t (asszem egyedi beállítást adott meg, 2. monitor volt) a másiknál semmi gond nem volt. Itt egyedüli monitor volt, és simán, gond nélkül, alapból ment a 75Hz.
    Sajnos bővebbet nem tudok mondani, nem vagyok egy hardver guru-(még). Az biztos, hogy a különbség jelentős a 60Hz vs 75Hz között: a kontúrok, utánhúzás, mozgások sokkal jobbak voltak, szvsz.
    Érdekes, hogy semmilyen infó nincsen (a 8ms kívűl) még a xerox.hu-n sem a monitorról...

Új hozzászólás Aktív témák