Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
mortalwombat #139 üzenetére
Igen, be tud, bár nem egykönnyen. Az enyémek még sohasem ''égtek'' be, pedig elég sokat virít rajta az IE.
Viszont ezt orvosolni lehet, ellentétben a CRT monitorokkal, mégpedig úgy, hogy egymás után fekete, majd fehér képet jelenítesz meg rajta, gyorsan váltakozva. Némely tesztprogramban van ilyen, a CRT monitorok képének az úgynevezett ''pumpálását'' lehet vele megnézni. Itt van pl. a Nokia tesztprogram: [link], ezen belül a ''Screen regulation'' tesztről van szó.
Egyébként pedig, mindig használj képernyővédőt, ill. energiatakarékos üzemmódot. -
Racecam
nagyúr
válasz
mortalwombat #137 üzenetére
Nem jársz így, vagy legalábbis nem ettől, mert ennek a Te problémádhoz semmi köze.
-
Racecam
nagyúr
válasz
mortalwombat #135 üzenetére
Azóta már gondolom rájöttél, hogy mit is akart mondani saki a DVI vs analóg témában.
-
mortalwombat
tag
válasz
mortalwombat #134 üzenetére
Itt az új. 3 hét lett belőle. Kíváncsi vagyok, ez meddig bírja majd.
Ja, jól pörög a topik -
mortalwombat
tag
válasz
mortalwombat #133 üzenetére
Szervíz azt mondta, kicserélik, kb két hét. Meglátjuk.
-
csibor
addikt
válasz
mortalwombat #131 üzenetére
Igen.Modositott ati.
-
csibor
addikt
válasz
mortalwombat #127 üzenetére
Kiprobáltam az omega engedi a 75 herztet és érezhetően szebb képe let.Bár lehet csak érzékcsalodás.
-
Hybryd
tag
válasz
mortalwombat #127 üzenetére
Üdv!
Arra gondoltatok már, hogy 3D-ben (asszem D3D okán) automatikusan 60 Hz-re veszi vissza a frissítést az XP. Refreshlock progival ki lehet ütni.
(Ja amúgy XL775i van a családban, én még CRT-t használok, de ez nem megjelenítési technológia függvénye) -
mortalwombat
tag
válasz
mortalwombat #118 üzenetére
Öööö...az OSD-n nem ellenőriztem, hogy 60, vagy 75, mert a különbség szembetűnő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged