Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zozoo83

tag

Összességében elég jól sikerült a játék, bár szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.
    A sniper volt a kedvencem, mindenkit lelő szinte 1 lövéssel, a pálya végéről ha már tapasztalt, még a fedezékben lévőket is. Szinte mindig 100% célzás és nagyon magas critical damage fejlövésnél. Egyedül neki adtam lebegő páncélt és nem is mozogtam vele csak felrepültem, hogy mindenre rá lőhessen :) 1 scope kell neki pluszba hogy még jobb legyen a célzása, meg az a tulajdonság hogy arra is rálőhessen akit csak a csapattársa lát, na meg hogy kétszer lőhessen 1 körbe.

Leírom hogy szerintem mik hiányoztak a játékból:

1, (Európai bázissal állandó pénzhiányban szenvedtem, meg sose volt elég nyersanyagom se egész addig amíg mindenem meglett,) mivel 1 hónapba 1 vagy max 2 ufó jött, ami enyhén szólva is nagyon karcsú, pláne ha kicsi..
    Vagy másnak sokkal több ufó jött?? Lehet azért volt kevés mert mindig leszorítottam a pánikot az államokban?
    Igazán lehetne azért 4-5 ufó havonta vagy még több, akkor hosszabb is lenne a játék idő.

2, A kemény 1 darab idegen bázis is nagyon kevés volt a játékba azok is random épülhetnének az idő teltével, de sehol semmi.

3, Ha meg harcmezőn van mondjuk 10-15 idegen akiknek van fegyverük akkor mért csak 1 fegyvert hozunk haza, ha egyáltalán hozunk valamit?????

4, Miért nem lehet eladni a fegyvereket vagy a feleslegessé vált régebbi cuccokat??

5, Bevetés alatt semmit nem lehet fölvenni a katonákkal, pedig ha már lekorlátozták őket annyira hogy szerencsétlen katona nem bír el 1 db gránátnál többet akkor legalább lehessen felvenni vele másikat, vagy dobhatna neki egy másik katona. Nem hiszem, hogy nehéz lett volna írni hozzá egy kis invertory féleséget a játékba.

6, Egész játék alatt nem volt olyan hogy gránátot dobott volna rám egy idegen (pedig a régibe mekkora para volt hogy néha 4 emberem is kifingott egy ilyentől.)

7, Nagyon keveset használja az ellen a pszi támadásokat.

8, Ha irányítok egy idegent, akkor miért nem tudok rálőni??? Hát ellenség könyörgöm Ha pedig újra észhez tér akkor az első dolga, hogy meglövi az egyik katonám mindenféle reaction shot nélkül, még akkor se lőnek rá ha overwatch módba vannak, pedig ha látja, hogy megmozdul ugyanúgy rá kéne lőnie.

9, Az inaktív katonák ragaszkodnak a felszerelésükhöz, le kell őket fegyverezni hogy annak adhassam a cuccait aki csatába indul.. Pedig igazán raktáron lehetne annak a cuccai aki nincs bevetésen.

Nem tökéletes, de nagyon élvezhető játék, kemény fokozaton még biztos megnézem hátha változik pár negatívum amit leírtam..

Új hozzászólás Aktív témák