Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát úgy játszottam a néhány hónapot, hogy megnéztem kábé mi, hogy működik (töltögetés), aztán újrakezdtem ironmannel
! Nagyon komoly nehézségeim nekem sem voltak, de jópár dolgot nem csináltam jól. Hát így
.Ja tényleg, ez fontos:
Mindenkinek ajánlom figyelmébe az F1 gombot! Az ugye alap, hogy ha ki van választva a katona, akkor meg tudjuk nézni, hogy milyen statjai vannak, és milyen perkeket kapott, milyen bónusok/máluszok hatnak rá.
Nade! Ugyanez működik ám az ellenfeleknél is! Szóval be kell lépni a tüzelés menübe, tabbal kiválasztjuk a delikvenst, és akkor kell egy F1. A pontos információkhoz ki kell belezni egyet, de érdekes-fontos dolgokat tartalmaz ez a lap (pölö a lila takonyról
), segített jobban megérteni a lövések pontosságának számítását is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Nagyon komoly nehézségeim nekem sem voltak, de jópár dolgot nem csináltam jól. Hát így
.