Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igen.
A leírás szerint jóval nehezebben találnak rá az UFO-k. Hogy ez mit jelent nem tudom.
Ezek nehezebb fokozatokra kelhetnek. Ilyenkor már sose lőtték le (sőt nekem még sose) műholdat. Ahol van műhold azt már igyekszem is bevédeni legalább 2 db géppel.Ezt majd kitapasztalod, hogy mit milyen sorrendben fejlesszél. Ráadásul végigjátszásonként ettől el is térhetsz. Nem mindig az a nyerő, ha a leggyorsabban kifejleszthető dolgokat pakoljuk be.
Én néha rástartolok a lézerre, de van olyan aki ki is hagyja a lézer fegyvereket és igyekszik a plazmára rush-olni. Vagy előbb páncélunk legyen vagy tűzerőnk stb. Az is egy taktika, amit fentebb írtam, hogy a boncolásokat kihagyom, addig berakok valami hosszabb dolgot és rástartolok Dél-Amerikára. Ügyelve arra, hogy ne húzódjon el a dolog, mert akkor nem lesz annyi találmányom például a repülőkhöz. Az is egy taktika, hogy Dél-Amerikába kezdesz és azonnal megvan a bónuszod. Kezdő kontinens is meghatározza mit fogsz csinálni.
Ezt nem tudom, hogy tudod -e:
Egyébként megszakíthatsz kutatást és betehetsz másikat. Az addigi eredményed megmarad. Például belekezdtél egy 10 napos dologba. Ledolgoztál már belőle 6 napot van még hátra négy. Hopp megvan pl: a boncolás bónusz, rögtön mész a kutatásra és elkezded benyomni ha összes boncolást, vallatást, ami van. Azonnal meglesznek és aztán visszateszed az eredetit és folytatod a megszakadt kutatást, ugyan onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Indul a ChatGPT Health
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő hónapban érkezik a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Android szakmai topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek nehezebb fokozatokra kelhetnek. Ilyenkor már sose lőtték le (sőt nekem még sose) műholdat. Ahol van műhold azt már igyekszem is bevédeni legalább 2 db géppel.