- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Azt vágom hogy nem mindig a gyors a nyerő.
Bár a boncolásokra rányomok mert azok instantba vannak miután a múltkor volt egy visszatöltésem ami sokkal viszább volt és igy megmaradt brazília.Én most a fejlesztésekre startoltam. Mármint hogy a föld legyen lefedve satelit-el annyira amennyire tudom meg a bázis fejlődjön és a katonákra alig vettem valamit az elején. Pár medkit meg ilyen apróságok.
Most vagyok ott hogy megvannak a lézervefgyverek meg már egy fajta új páncél is.Na azt tudtam hogy megszakíthatóak a kutatások mert azt írja is. De azt nem hogy ha megszakítom akkor is vannak dolgok amik közben készlettek és azok megmaradnak. Azt hittem hogy ha megszakítom akkor kukázzák az egész kutatást míg újra nem indítom.

De ez a windows miatt van. Hozzá vagyok szokva hogy ha megszakítom mielőtt végig megy a csík akkor visszavon mindent.
(#385) dying_star
Ez jó trükk! Stimmel a rókás avatarod hozzád.
-
válasz
wednesday
üzenetére
Alapvetően, ha hagysz egy scout ufót meglógni, akkor nem lesz semmi. Viszont a következő egy battleship lesz, ami a műholdadért megy, és leszedi kérdés nélkül.
Mikor már van hyperwave relay, és látod, melyik ufó milyen küldetéssel mozog, és pl nincs elég alien cuccod a fontosabb kutatásokhoz, akkor annyi, hogy hagyni kell meglógni a scoutot, hogy megtalálja a műholdad, küldik a battleshipet, amit lelősz, kipucolsz, és ott a sok loot. Rendszeresen csináltam, minden hónapban egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DJI RC 2 távirányító
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest