Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Kvelstadt #296 üzenetére

Elsőre ne nyomkodj el semmit. Elsőre én is normalon csináltam, és figyeltem a tutorialt.
    A küldetések közül ne arra menj, ami könnyű, hanem arra, ami a játékmenetedhez hasznos dolgot ad és lehetőleg csökkenti a pánikot.
    Illetve a könnyűek legtöbbször olyan helyeken vannak, ahol alacsony a pánik, márpedig a célunk elsősorban a pánikcsökkentés a krízisben lévő országokban... tehát oda menj, ahol már vörös, és tudod, hogyha nem oda mégy, akkor az bepánikol, és ha nem lősz hó vége előtt (council meeting) műholdat (kettőt csökkent a pánikon az is), akkor elveszíted.
    Legyen elég műholdkezelő létesítmény, egymás mellett, hogy adja a bónuszt, legyen elég generátor szintén egymás mellett, és legyen elég mérnököd, nekik is építsd meg a létesítményeket, szintén egymás mellé.
    Ha egy kontinens minden országa fölött van műhold, akkor kapod meg a kontinensbónuszt, azt nem kölön országok adják.
    Robot ellenfeleket nem lehet elfogni, csak organikusakat.

Ja, meg alapszabály, hogy a council fordulópont előtt közvetlen lődd a holdakat, amit adott hónapban legyártottál.... ugyanis elég sok dolog tud változni egy hónap alatt, nem mindig lehet pontosan tudni előre, hogy melyik ország hogy fog állni. Elég, ha a beszámoló előtt fellövöd a pánikban lévő országok fölé amid van, rögtön offolják a parát, te pedig kapod tőlük a cuccokat továbbra is.

Új hozzászólás Aktív témák