Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• q13579

senior tag

Én azt az opciót sajnálom piszkosul, hogy nem választhatom ki, melyik régióba menjek rendet tenni. Pánikolnak, pánikolnak, de nem tudsz ellene mit tenni. Ha esetleg VÉLETLEN oda dob egy küldetést, szerencséd van. Ha nem, akkor így jártál és buktak a régiót.

Nem azért, de mondom, nekem 5 ország van perpillanat, akik lassan 5 csillagosok lesznek pánikból. Ez azt jelenti, hogy legalább 5 műholddal és 3!!! uplink-kel kevesebbet gyártottam le, holott egyáltalán nem csináltam felesleges dolgokat. Mindig csak azt építettem, ami a misszió szerint szükséges volt. Ja és már így is buktam 3 nemzetet... Katonám még nem halt meg egyetlen kivétellel (az első kettő természetesen nincs beleszámolva).

Nagyon agyalok, hogy nem ölök bele több időt, mert elég sablonossá vált sajnos és nincs már kihívás a dologban. Mindig azt lesni, hogy éppen mire vagy rákényszerítve, mert éppen akkor kell lelőni valahol egy UFO-t, ahol pont nincs max felszereltségű repülőd... Túl sok a szűk keresztmetszet a játékban, amiket bármennyire is akarok, nem tudok feloldani.

Új hozzászólás Aktív témák