Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Én azt az opciót sajnálom piszkosul, hogy nem választhatom ki, melyik régióba menjek rendet tenni. Pánikolnak, pánikolnak, de nem tudsz ellene mit tenni. Ha esetleg VÉLETLEN oda dob egy küldetést, szerencséd van. Ha nem, akkor így jártál és buktak a régiót.
Nem azért, de mondom, nekem 5 ország van perpillanat, akik lassan 5 csillagosok lesznek pánikból. Ez azt jelenti, hogy legalább 5 műholddal és 3!!! uplink-kel kevesebbet gyártottam le, holott egyáltalán nem csináltam felesleges dolgokat. Mindig csak azt építettem, ami a misszió szerint szükséges volt. Ja és már így is buktam 3 nemzetet... Katonám még nem halt meg egyetlen kivétellel (az első kettő természetesen nincs beleszámolva).
Nagyon agyalok, hogy nem ölök bele több időt, mert elég sablonossá vált sajnos és nincs már kihívás a dologban. Mindig azt lesni, hogy éppen mire vagy rákényszerítve, mert éppen akkor kell lelőni valahol egy UFO-t, ahol pont nincs max felszereltségű repülőd... Túl sok a szűk keresztmetszet a játékban, amiket bármennyire is akarok, nem tudok feloldani.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest