- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Magisk
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Jó lenne, ha lehetne amolyan feketén feketével írni a sok spoiler miatt... de talán aki idejön a végére pörget annak mindegy?
spoiler alert
A zűrfájtokról, nem muszáj mindet megnyerni. Másrészről észrevettem, hogy bizony igyekezni kell gyúrni elég hamar a firestormra, meg a fegyverekre - én pl tettem lézerfegyvereket a ceptorokra, és igyekeztem a segítő cuccokat is legyártani, a dodge talán a legfontosabb (amikor kevéds pénzem volt akkor minimum 1-1 volt belőlük egyszerre). Később főleg ha pl észak-amerikát választottad akkor elég könnyű 2 ceptort tartani mindenhol (az a 20 pénz azért elég kevés), 2 már majd mindent le tud lőni.
-
bencze
senior tag
Normalon minden elég könnyű, classic+ -on minden nehezebb, de jó tervezéssel lehet pánikot menedzselni - 1-2-3 ország kiléphet, belefér, főleg ha a jókat igyekszel megtartani (usa, oroszország, afrika). Mivel azt mondod könnyű a harc gondolom normalon játszol, pedig szerintem ott is lehet katonát veszíteni, igaz nehezebb (ott nem tudom, lehet-e országot veszíteni ha nem rontod el).
Az aimmel nekem nincs különösebb bajom - fedezék-, skill-, fegyver- és távolságfüggő. Azért 4 befolyásolható tényező van, plusz a scope ötödiknek. Lehet a randomot szidni de azalienek extra aimjét leszámítva (ami bizony fájdalmas) a rendszer elég kiszámíthatóan működik. Legalábbis normalon az esetek többségében menedzselhető a dolog, ha kiszámolod mit csinálsz (számítasz a missekre).
Van olyan érzésem néha, hogy kapok aim bónuszt normalon, nem tudom, tényleg így van-e. De a katonák többnyire példásan jól lőnek, a colonel sniperem szerintem eddig kb 5 lövést misselt összesen... classicon reálisabbnak tűnik a saját aim. Csak ne lenne az ellenfélnek bónusza... meg a 4 hp is fájdalmas...Minden hó vége előtt kell fellőni a szateliteket, mondjuk 1-2 nappal a council meeting előtt, akkor oda lövöd fel ahová muszáj (5-ös pánik) ill. a többit ahová lehet (sok pénz, bónusz).
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Tavaszi hardvernyitány
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest